• puszczaja zwieracze Autor: ~harry [79.163.159.*]
    do ilu
  • Re: puszczaja zwieracze Autor: ~janusz 15 [87.205.160.*]
    Kiepsko to wyglada.
  • Re: puszczaja zwieracze Autor: ~Shodan [178.36.10.*]
    Co ci kiepsko wyglada.Ile bys chcial od razu moze 20 zl.Ludzie obudzcie sie albo idzzcie do kasyna.najpierw jest wzrost ,potem musi przyjsc korekta i przetestowac jego sile.A sila akcji to ręce ktore nie chca pozbyc sie papieru.
    Jedyne co mnie od pcxzatku martwilo na tej spolce to kredyty to najwieksze niebezpieczenstwo,mam nadzieje ze obnizki stop je zlagodzą.
    Padlo Pol Jadlo,padla budowlanka dzis pada IDeon bo Pko wypowiedzial kredyt ,mam nadzieje ze taka historia nie zdarzy sie na Mieszku.Czekamy na wyniki
  • Re: puszczaja zwieracze Autor: ~shodan [178.36.178.*]
    i jeszcze jedna kwestia.Kasa skacze z bankrutów i gorących !!bułeczek!! ktore okazaly sie marnymo okazjami na spolki ktore zostaly daleko w tyle a notuja solidne przychody wyniki i zyski i mieszko do takich firm nalezy .Dlatego kurs powinien rosnąc.Gdyby nie ten dlug ceny dawno bylyby w innym przedziale, moze sie ich jeszcze dczekamy.
  • Re: puszczaja zwieracze Autor: ~harry [79.163.154.*]
    no do ilu jestem ciekaw
  • Re: puszczaja zwieracze Autor: ~Gall Anonim [88.220.117.*]
    a pewnie gdzieś do 3,70
  • Re: puszczaja zwieracze Autor: ~shodan [77.254.34.*]
    no to raport musialby byc naprawde f a t a l n y ale nawet jesli taki by byl to w tym roku w grudniu wyniki powinny byc duzo lepsze.Na innym watku postawilem tezę o spadkach na wigu do wrzesnia ale mieszko wychodzi z nich obronną ręka i to jets bardzo dobry prognostyk dla posiadaczy
[x]
MIESZKO 1,31% 3,95 2014-11-25 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.