• do akcjonaruszy abmsolid Autor: ~tiktak [91.205.90.*]
    Nie sluchajcie tulipana, to wstretny naganiacz
    Energoinstal startuje w budowie blokow, tak samo jak abmsolid wiecek wyprowadzil na prosta upadajaca firme, mialem Energoinstal do konca roku ze srednia 6,90 przez ok 2 lat
    Zarobek byl imponujacy, energoinstal ma ipo na 18zl, to solidna firma z nowoczesnym laserem, potrzebny im podwykonawca
    Firma ma szanse sie wygrzebac
    Kupilem abms za 4tys w dzien ukladu I zrobilem ok100%
    Nie jestem z wami ale byc moze bede, uwazajcie na emisje, zycze wam odrobienia strat
    Ale tego czlowieka nie sluchajcie, utopil wielu ludzi na cedc
    Przrstrzegam

Powodzenia
  • Re: do akcjonaruszy abmsolid Autor: ~promil [178.37.98.*]
    Nie próbuje namawiać do podejmowania jakichkolwiek decyzji ale mr tulip ewidentnie zmierza ku rozpowszechnienia negatywnego brzmienia na temat spółki, to zauważalne.

Osobiście też widzę tu dobre perspektywy, popatrzyłem na projekty w realizacji więc nie brakuje im zamówień choć będą walczyć o kolejne. Najważniejsze, że jeden z dłużników ABMSolid spłacił swoje dość spore zadłużenie, a już jest informacja, którą wyczytałem gdzieś w prasie, iż kolejny dłużnik zdeklarował się spłaty zaległych należności w najbliższym czasie. Więc gotówki do obrotu będzie jeszcze więcej. Płynność finansowa spółki nie jest zachwiana i jeśli odebrali już wszystkie dokumenty od syndyka, który chciał sprzedać spółkę, to w niedługim czasie będą kolejne pozytywne informacje. Sprzedający akcje wyglądają mi na stado, udające się tam gdzie większość. Chętni na akcje i tak niebawem się znajdą, na tą chwile ciężko jest kupić większą ilość. Przecież 40k akcji to nie jest dużo, odnoszę się do liczb, ktore widziałem dziś jakie zostały na S. Nawet jeśli spadnie jeszcze, to spodziewam się i tak solidnych wzrostów.

jestem akcjonariuszem tak dla zaspokojenia ciekawości innych
  • Re: do akcjonaruszy abmsolid Autor: ~widmo [89.230.110.*]

no to swoje wycierpiales jako akcjonariusz,
    zycze ci dobrze, ale nie zgadzam sie z twoja opinia,
    moim zdaniem spolka stoi w rozkroku i jak tylko chce zrobic
    krok do przodu-dostaje w leb.
    popatrz na zadluzenie ,
    jezeli nawet sie obroni to nie wierze ze wystrzeli w kosmos raz dwa,
    raczej przygniecie ja ogromna emisja czyli rozwodnienie kapitalu - tylko kto ja obejmie .

moim zdaniem to igranie z ogniem caly czas, nic sie jeszcze nie stalo dobrego
    no moze uratowanie przed wywaleniem z gieldy jest jedynym plusem,
    a uklad ?
    najpierw musi byc , na rozsadnych zasadach
    potem musza byc kontrakty - RENTOWNE
    a potem splata kar umownych za zerwane z winy spolki kontrakty

chcialbym zeby sie udalo, ale jakos im nie ufam
    to wycinek z decyzji sądu:

"... Jeden z dużych dłużników Solidu spłacił swoje zadłużenie, a drugi obiecał spłatę. To pozwoliło sądowi na stwierdzenie, że istnieją szanse na to, żeby spółka regulowała nie tylko bieżące zobowiązania, ale także przystąpiła już do spłacania długów - dodaje. ..."

Nie ma o czym mówić kto nie chce być "in" jego sprawa, dla mnie jest tu sygnał wystarczający na tą chwilę, oczywiście chciałoby się już widzieć kolejne pozytywne informacje ale trzeba trochę poczekać. Widocznie uregulowane zadłużenie wyszczególnione poprzez wypowiedź typu JEDEN Z DUŻYCH DŁUŻNIKÓW jest naprawdę wysokie, a kolejni będą spłacać wkrótce.

a tu link:
    http://www.rdn.pl/~radiom/rdn/index.php/tarnow/6842-dlaczego-sad-zgodzil-na-uklad-abm-solid-z-wierzycielami
  • Re: do akcjonaruszy abmsolid Autor: ~widmo [89.230.110.*]
    nie tu lezy problem
    problemem jest ze to abm jest dluznikiem i on musi splacac dlugi wobec wierzycieli, a takie info ze ktos mu zaplacil w trakcjie gdy firma prawie przestala istniec to pierdzielenie w bambus.
    źle mówisz, oczywiście ma długi ale tej spółce również oddawane są pieniądze za wykonane prace i inwestycje dlatego sąd widzi sens w układzie z wierzycielami spółki ponieważ ze środków, które trafiły już do spółki moża zacząć spłacać część zobowiązań
  • Re: do akcjonaruszy abmsolid Autor: ~ppp [94.251.225.*]
    Przecież 40k akcji to nie jest dużo, odnoszę się do liczb, ktore widziałem dziś jakie zostały na S. Nawet jeśli spadnie jeszcze, to spodziewam się i tak solidnych wzrostów.

Jestem całkowicie nowy na giełdzie, skąd masz informacje co zostało na "S"?
  • Re: do akcjonaruszy abmsolid Autor: ~herman [83.19.34.*]
    A gdzie się podział doradca pawlika? Myślałem, że czekasz na 10 zł, a ty już wyszedłeś?
  • Re: do akcjonaruszy abmsolid Autor: ~Doradca Pawlika [46.112.227.*]
    Pojawiła sie fenomenalna okazja by na korekcie w locie dokupic za bezcen okazyjnie akcyjki:-)))
  • Re: do akcjonaruszy abmsolid Autor: ~Tulipan [79.190.182.*]
    Uwaga na cedc masa utopionych przez chciwość?
  • Re: do akcjonaruszy abmsolid Autor: ~tiktak [91.205.90.*]
    siema naganiaczu, czemu nie piszesz na cedc, wtopka?

hehehe
  • Re: do akcjonaruszy abmsolid Autor: ~tulipan [89.229.36.*]
    Nie rozsiewaj fałszywych tez nie ma zadnej wtopki sprzedałem akcje cedc i czekam zeby taniej odkupić.
    No napewno, zarobasie I oszuscie zlotoustny

Heheehe

Ps jak faxiki, ze zlotym
  • Re: do akcjonaruszy abmsolid Autor: ~tulipan [89.229.36.*]
    Panie kolego
    jesli masz takie podstawy to napisz sobie dowoli masz takie prawo .Ciekawie potrafisz zamydlić forum abm solid cwaniaczku za dychę .
    sam jestes cwaniakiem i naganiaczem, lepiej napisz prawde jaka polityke prowadziliscie na cedc ze zlotym szczalem, akcjonariat odpisze wam na tamtejszym forum

a moze utopiles na abmsolid dodatkowo

hehehe
    niczym nie mydle oczow, tylko zycze powodzenia akcjonariuszom

nigdy nie byles na energoinstalu bo naganiasz na same bankruty

nie inaczej , bez pojecia jestes, jak to mowil moj znajomy
  • Re: do akcjonaruszy abmsolid Autor: ~DoradcaPawlika [46.113.82.*]
    Czyli na CEDC bedzie usredniał w dół ? :-)))))

A nie lepiej dac sobie spokój z tym SYFEM CEDC i usedniac w GORE na Abm Solid?

:-)))

Stasiu kupił wiec chyba ma to sens?
    A kupił NIEMAŁO
    Jest drugim po Marku akcjonariuszem!!!
    Po wynikach I ewentualnej emisji chyba ze pp bede z wami
    Wiecek to nie oszust malo jest takich, czasami tylko przesadza z prognoza w czasie, jemu jest potrzebna mala firma budowlana w holdingu, ma jedna,, ale ta ma wiecej kontaktow, inne doswiadczenie I jest tania

Pozdro akcjonariat,, kurs wam zlecial
    Czy ktos wie kiedy wchodzicie na ciagle?
[x]
ABMSOLID -56,00% 0,11 2019-07-26 15:20:13
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.