Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: do akcjonaruszy abmsolid

Nie próbuje namawiać do podejmowania jakichkolwiek decyzji ale mr tulip ewidentnie zmierza ku rozpowszechnienia negatywnego brzmienia na temat spółki, to zauważalne.

Osobiście też widzę tu dobre perspektywy, popatrzyłem na projekty w realizacji więc nie brakuje im zamówień choć będą walczyć o kolejne. Najważniejsze, że jeden z dłużników ABMSolid spłacił swoje dość spore zadłużenie, a już jest informacja, którą wyczytałem gdzieś w prasie, iż kolejny dłużnik zdeklarował się spłaty zaległych należności w najbliższym czasie. Więc gotówki do obrotu będzie jeszcze więcej. Płynność finansowa spółki nie jest zachwiana i jeśli odebrali już wszystkie dokumenty od syndyka, który chciał sprzedać spółkę, to w niedługim czasie będą kolejne pozytywne informacje. Sprzedający akcje wyglądają mi na stado, udające się tam gdzie większość. Chętni na akcje i tak niebawem się znajdą, na tą chwile ciężko jest kupić większą ilość. Przecież 40k akcji to nie jest dużo, odnoszę się do liczb, ktore widziałem dziś jakie zostały na S. Nawet jeśli spadnie jeszcze, to spodziewam się i tak solidnych wzrostów.

jestem akcjonariuszem tak dla zaspokojenia ciekawości innych

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ABMSOLID -56,00% 0,11 2019-07-26 15:20:13
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.