• Out!!!! Autor: ~dddd [217.153.204.*]
    Giń szczurz.e zaniżający kurs!!!! Obyś nigdy nie miał już orgazmu!!!! I Oby cię obsrało!!!!:(((((((

I tyle w temacie:-/
  • Re: Out!!!! Autor: ~wojtek [91.199.250.*]
    nie oddawać akcji niech się sami wymęczą w swojej manipulacji!!!!!!!!!!!!!!!111111
  • Re: Out!!!! Autor: ~karlsmen [81.210.22.*]
    nie kupować i nie sprzedawać nich sami zejdą do 0.6x to wtedy na 100% są na ostrej stracie, a my wtedy dokupimy pakiety nie wyrywać się !!!!!!!!!!!!!!
    my już i tak tu siedzimy długo i możemy posiedzieć jeszcze z rok a oni tydz. i muszą uciekać z akcjami :))))))))))))
  • Re: Out!!!! Autor: ~sylwuś [83.25.234.*]
    za duzo sie uzalamy jest jak jest i tyle
  • Re: Out!!!! Autor: plujacy [83.144.68.*]
    Mam nieodparte wrażenie, że zalał rynek ten sam osobnik, który rozpoczął dzisiaj ten wzrost.
    dokladnie tak samo mysle przed ostatnimi wynikami wszyscy czekalismy na wzrosty a byla muka trzeba sie przygotowac na podobny scenariusz i czekamy dalej
  • Re: Out!!!! Autor: ~stan [83.25.234.*]
    jak pisał Mendoza- przelećmy ich od tyłu;)
  • Re: Out!!!! Autor: ~12345 [89.228.145.*]
    popatrzcie na wykres AT TO NIE ULICA RYSUJE SWIECZKI
  • Re: Out!!!! Autor: ~skipper [80.53.90.*]
    Dnia 2013-03-12 o godz. 14:40 ~12345 napisał(a):
    > popatrzcie na wykres AT TO NIE ULICA RYSUJE SWIECZKI

~12345 postrasz ich KNF i prokuraturą to znowu pójdziemy do góry :) jak tylko zachęcasz w jakimś wątku aby składać na nich donos to to w niedługim czasie jest jakiś wzrost. dwa tygodnie temu był duży, dziś mniejszy i powrót - może sternik dokładnie śledzi forum
    ja za rada jednego z forumowiczów zacząłem codziennie kopiować i zapisywać wykaz dziennych transakcji.

pzdr jeszcze tylko półtora miesiąca
    Mnie nie chodzi o strachy na lachy tylko o konkretne działanie. Nie bez powodu podniosłem ten wątek z KNF ponieważ obserwuję już pół roku notowania tej spółki i moje spostrzeżenia są jednoznaczne. Kurs Westy jest ustawiany i grany przez instytucje finansowe. Mały FF powoduje duzy wzrost jak i spadek czego byliśmy świadkami wczorajszej sesji... i dzisiejsze podejście do 0,8 to przypadek.....o ile mogę się mylić że to nie maklerzy to inny gang który może to robić.... podajcie inna spółkę ktora tak pokazuje oscylatory na zielono a kurs pikuje.
    Pisaniem na tym forum nic się nie wskóra, potrzebne konkretne działania do czego zachęcałem..... i to nie jest donosicielstwo lecz obrona naszych praw i pieniędzy.
  • Re: Out!!!! Autor: ~skipper [80.53.90.*]
    nawet pisanie tylko na forum o tym jest dobre żeby nie myślał,że bezkarnie będziemy znosić takie traktowanie.
    albo zabawa z TKO vide dzisiejsze zjazd do 16 gr. chce się tak bawić to my tez możemy przed rozpoczęciem sesji dokładać na kupno i windować TKO. niech sobie h*j nie myśli że wszystko może.
    Ustawianie TKO przed sesją jest zapisywane w systemie....przy badaniu składania zleceń wiadomo z którego banku i konta pada zlecenie.... dlatego nie ma co się rozwodzić...dzisiaj przygotuje krótki wniosek i prześlę. Zbyt duże pieniądze wchodzą w rachubę aby pozwolić na tę ,, bonanzę,,
    Poniżej są zarządzający tą instytucją....

http://www.bdmtfi.pl/fd_zarzad
    gdyby udało nam sie spotkac to tak dla zasady skladka na dobregooo prawnika paru nas i te 100k mozemy wydac a za te pieniazki mozemy miec niezla kancelarie jakas odezwa?
    Na początek sadze ze należało by zwrócić się do Stowarzyszenia Inwestorów Indywidualnych o pomoc Oni nas ukierunkują zajmą stanowisko, a nastepnie postępowanie sądowe
    http://www.sii.org.pl/3/stowarzyszenie.html#ak3
    chyba lepiej powierzyc to specom ja dla zasady bym wydał troche kasy oni wiedza gdzie i jak zeby bolalo a gdyby jeszcze wchodzilzwrot kosztow zasadzony to wiez mi ze to by byla jazda na maksa
    panowie możemy się zrzucic nie widze problemu..odziezówka nam odjeżdża-co tam sie dzieje,dobrze ,ze wskoczyłem na redana przy 1,50
    akumulatora nie kupia a na tylek tak co za swiat
    Dnia 2013-03-12 o godz. 15:51 ~sylwuś napisał(a):
    > chyba lepiej powierzyc to specom ja dla zasady bym wydał
    > troche kasy oni wiedza gdzie i jak zeby bolalo a gdyby
    > jeszcze wchodzilzwrot kosztow zasadzony to wiez mi ze to by
    > byla jazda na maksa

... w naszym przypadku należy patrzeć o strony formalnej....forumowicze nie mogą być stroną w sporze.... należy spróbować drogi o którą wymieniłem...sądzę, że przy zwiększonej ilości osób zaangażowanych w te sprawę daje większe powodzenie
    z takimi pieniędzmi jak na monnari kładą to westa by chodziła po 15 złotych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    przetestowałem przed chwilą -wystawiłem 16 tys na sprzedaz a póxniej kupno za 300 zł nic nie wchodzi-z....iscie nikt nie oddaje akcji-i oto chodzi!!!!!!!!!!!!!!!!1zobaczymy jak długo na tych poziomach palanty pograją?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    nie oddawać i kupować przez tydz akcji
    pościągać stopy najlepiej wszystkie akcje wycofać z arkusza i zobaczymy co jest jak to wygląda.
    ma ktoś konto maklerskie w bdm?????????????
    trzeba się zalogować u nich aby spojrzeć na ich portfel w tym tyg.
    za kilka dni powinienem mieć znaczną gotówkę i jestem w trakcje sprzedaży części akcji z portfela więc zobaczymy jak to się potoczy tutaj:))))))
    dokładnie Karlsmen-jestem za!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jak będzie winda to my będziemy na pokładzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a sam wiesz ,że jak leci na widły to nie ma mocnych!
    co sądzicie o końcówce ?????
    panie co tu mysleć!!!trzeba ich lać!!!!
  • Re: Out!!!! Autor: ~asd [89.191.152.*]
    Bez obrazy ale uważam, że straszenie KNF na forum może zniechęcić potencjalnych inwestorów. Widząc takie wpisy można dojść do wniosku, że lepiej trzymać się od spółki z daleka. Jeśli ktoś chce złożyć zażalenie to niech to zrobi, ale proponuję nie poruszać tego tematu. Dla dobra spółki/kursu.

Co do TKO, to w ten sposób bada się popyt, bo widać do ilu kurs faktycznie może zjechać, jeśli chcielibyśmy pozbyć się danej ilości akcji. W odróżnieniu od arkusza zleceń posiada on taką przewagę, że widać faktyczną wartość zleceń, a więc odkrywane są zlecenia z wielkością ujawnioną. Jeśli jesteście ciekawi rzeczywistej podaży, to proponuję jutro pomiędzy godz. 8 a 9 spróbować wrzucić zlecenie kupna PKC za wszystko co macie i wtedy, jeśli ktoś ma naprawdę dużą ilość gotówki, będzie można wybadać, czy np na 0,85 stoi ktoś, kto chce opchnąć z ukrytego np 200k akcji, choć osobiście w to wątpię.

Oni chcą, żebyśmy się wystraszyli i oddali akcje, zanim kurs poszybuje naprawdę wysoko. Nie dajmy się!
  • Re: Out!!!! Autor: ~ligiec [46.204.53.*]
    nie damy się i wcale nie jesteśmy zniechęceni tylko delikatnie wkurwieni że ktoś trzyma kurs krótko za ryj bawi się nim i nie pozwala mu odjechać. a to wszystko dzieje się na oczach KNF który kompletnie się tym nie interesuje w końcu od tego są żeby działać tak???
    czy coś mi się pomieszało w głowie???
    a później człowiek ogląda w telewizji reportaż o tym, że złapali kogoś kto planował zamach na rządzących tym krajem i jedyne co mu się ciśnie na usta to jaka szk....
    w takim kraju dziś żyjemy. jeszcze trochę i sprzedam wszystko i wyjadę z rodziną z tego cudownego kraju i nawet na święta nie przyjadę. po śmierci rodziców znikam stąd na zawsze.
  • Re: Out!!!! Autor: ~asd [89.191.152.*]
    Moim zdaniem na Weście nie jest tak źle. Znając zamiary przeciwnika można wyprzedzić jego ruch i spróbować go przechytrzyć.

Nie wydaje mi się, aby dzisiejsze TKO otwarcia miało za zadanie wybadanie do ilu zjedzie kurs. To wyglądało na straszak, a jeśli tak faktycznie było, to jego intencją było przestraszenie akcjonariuszy. Idąc tym tropem można by zaryzykować stwierdzenie, że ktoś chciał, aby ludzie wyobrazili sobie jak nisko może spaść kurs i aby sprzedali swoje akcje. Dlatego uważam, że ktoś chce dokupić trochę do tego co ma. Może nawet nie trochę, a znaczną ilość.

Myślę, że BDM sam do końca nie jest przekonany, czy wyjść ze spółki czy nie, bo może tu być grubsza ryba, przy której BDM jest płotką. A jeśli tak faktycznie jest, to i dla BDM może coś skapnąć :)
  • Re: Out!!!! Autor: maxilopez [194.152.57.*]
    Zgadzam się z asd z tym straszakiem na TKO. Podobne jaja już widziałem na MWT przed wejściem Czarneckiego.

Ligiec nie przesadzaj z tym wyjazdem, trochę luzu i pokory, to tylko giełda no i nasza kasa.
    Podobne rzeczy były na Sadovayi. Pewni panowie z banku Chuka Norisa wydali rekomendację na kilkanaście zł a sami wypierd.... w rynek swój pakiet (niemały). Chwyt poniżej pasa. Nomen omen też ze spółka z Ukrainy.
  • Re: Out!!!! Autor: ~ligiec [46.204.53.*]
    Dnia 2013-03-12 o godz. 21:21 maxilopez napisał(a):
    > Zgadzam się z asd z tym straszakiem na TKO. Podobne jaja
    > już widziałem na MWT przed wejściem Czarneckiego.

Ligiec
    > nie przesadzaj z tym wyjazdem, trochę luzu i pokory, to
    > tylko giełda no i nasza kasa.
    Podobne rzeczy były na
    > Sadovayi. Pewni panowie z banku Chuka Norisa wydali
    > rekomendację na kilkanaście zł a sami wypierd.... w rynek
    > swój pakiet (niemały). Chwyt poniżej pasa. Nomen omen też
    > ze spółka z Ukrainy.

giełda mnie tak mocno nie rusza w końcu to tylko pieniądze choć muszę przyznać że ostatnimi laty bardzo zdziadziała ale prawdziwy szlak to mnie trafia jak widzę co się wyrabia w tym kraju. i jeszcze ci wmówią że to dla naszego dobra. mieszkałem trochę w Holandii, w Niemczech. gdyby nie moja żona to bym do kraju nie wrócił a teraz jest tak że sama coraz częściej wspomina że kiedyś wyjedziemy. jak mi zabraknie rodziców to sprzedam wszystko i wyjadę.marzy mi się Nowa Zelandia albo Indie.
    trzymajmy się do wyników i zobaczymy co dalej się będzie działo.
  • Re: Out!!!! Autor: ~bat [89.72.29.*]
    Gromnice kłapią, że jutro idziemy w górę.
    Zobaczymy.
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.