powiem, że jestem zaskoczony szybką reakcją biura na mojego maila.
widać, że zmienia sie w spółce i to na pewno na lepsze.
mozna wnioskować, że na dniach bedzie informacja ze spolki.
Szanowny Panie,
Uprzejmie informujemy, że nie mamy wpływu na kursy akcji Depend S.A., jak również na decyzje akcjonariuszy o zbyciu czy zakupie akcji. Informujemy ponadto uprzejmie, że NIGDY nie udzielamy fałszywych informacji dotyczących sytuacji w Spółce.
W komunikatach przekazujemy te informacje, które do nas dotarły a nie spekulacje czy przypuszczenia. Harmonogramu spodziewamy się wkrótce i wówczas zostanie on opublikowany. Szczegóły umów z Merrill Lynch nie mogą zostać opublikowane, gdyż objęte są klauzulą poufności. Zarząd Depend publikuje wszystkie te informacje, które są znaczące dla aktualnego obrazu sytuacji Spółki, lecz myślę że rozumie Pan, że nie wszystkie szczegóły umów handlowych mogą być ujawniane.
Z poważaniem
ZAPAKOWAŁEM PO KOREK I ZA WSZYSTKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POZDRAWIAM I PRZEPRASZAM ZA SPAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dlaczego został usuniety mój post skoro tak jak kolego wyzej dotyczył meila i odpowiedzi społki na moje pytanie ? Meil dotyczył wszystkich akcjonariuszy dlatego pozwoliłem sobie tak jak kolego wyzej opublikowac go ! dlaczego został usuniety ?
To nie prawdziwy aldek ! to boss ten gamoń co naciagał na mtc ! podszywa sie pod aldek ! zreszta jak by sie nie podpisał to wiadomo ze to on tylko on pisze 100 postów dziennie naganiajacych na spadek dependa !
wierze w spólke i wiem ze sie nie zawiode , jak pisałem od stycznia wyraznie widac ze sprawy załatwiane sa bardazo konkretnie
jasne ze to nie kredyt na samochód albo mieszkanie do tego strona umowy jest kilka podmiotów z których jakis moze np nie doreczyc jakis dokumentów na czas i dlatego te opóznienia , ale o wszystki jet rzetelnie informowane , teraz mysle ze max do końca marca bedzie harmonogram i kasa
a od tego juz bliska droga do zakupu nieruchomosci, oni tam nie próznuja
i biznes stosunkowo przewidywalny bo mniej wiecej wiadomo ile prychodu dana nieruchomosc daje , tak ze boss przestan tu szczekac bo nikt kto ma swój rozum cie nie słucha , jestes cieniasem który najwyzzej kupi pare akcji za emeryture babci
i co z tego ze zarobisz te 200zł jak i tak zawsze zostaniesz cienki