• reaktywacja Autor: ~ad [83.30.205.*]
    grzybowski bierze 5 mln w styczniu ,syndyk ten sam co w UKŁADOWEJ zostaje likwidatorem ,kurs spada BŁYSKAWICZNIE AŻ do 0,04 ,czy to nie jest BARDZO dziwne ,podejrzewam że nastąpi CUDOWNA reaktywacja -kiedy?,,,,,,,,,,,,,,,
  • Re: reaktywacja Autor: ~rankor2 [78.28.33.*]
    Tu juz było kilku takich, co snuło podobne teorie przy poprzednich fundach, przy każdej emisji itd...
    A co jest?...

Jest arcyCUDOWNY zjazd na 4 gronie i warzywniakowy obrót dzisiaj z lapaniem na naiwnych i zawieszanie notowań... ;-D
  • Re: reaktywacja Autor: ador [46.151.76.*]
    ...i jak zwykle ty ... nie nie mam już akcji i nie zamierzam mieć, tylko ciągle czytam twoje produkcję i cholera mnie bierze na twoją bezczelność ,jak nie było mowy o likwidacji to nie miałeś nic ciekawego do powiedzenia straszyłeś 0.16 a teraz jak się "mleko wylało" udajesz wszystkowiedzącego i pozujesz na Kasandrę lub Apollina ,a dla wszystkich polecam ABMSOLID AT naprawdę wygląda zachęcająco.
    Wiem, ze trudno ci przyznać, iz co do bomi to ja miałem i mam rację, a nie ty...

Ale dam ci radę - dla własnego zdrowia i spokoju, nie męcz się juz czytaniem tego, co piszę... ;-D
    Bo sam widzisz, jaki to stres dla ciebie...;-D
  • Re: reaktywacja Autor: ~j23 [195.137.246.*]
    rankor co byś nie mówił to jedno jest pewne.................

to ciebie szlak trafia, że ludzie nawet nie chcą przy takim kursie oddawać akcji i cały czas nadajesz i nadajesz, żeby wszyscy się jak najszybciej pozbyli tego śmiecia...................

pytanie po co..........................

czyżbyś aż tak bardzo obawiaj się o ich kasę????????.........................................

Nie możliwe......................
    Masz rację, szlag mnie trafia...(zapamiętaj pisownię, niedouku!)
    Ze śmiechu, jak czytam twe posty...;-D

Ale to ty masz bomi i to ty zobaczyłeś najpierw moje 0,16
    a potem 0,04 zł...;-D

Tyle twego odregowania, co pouzalasz się na mnie.
    Mnie to nie przeszkadza, więc sobie pisz.
    O bomi z sensem przecież nie potrafisz...;-D

Nie dbam o niczyja kasę, zwłaszcza twoją.
    zachęcam tylko do tego, czego ty nie potrafiłeś i wciąż nie potrafisz - do myślenia PRZED ZAKUPEM bomi...;-D
  • Re: reaktywacja Autor: ~j23 [195.137.246.*]
    oczywiście rankor, już wszystko wyjaśniłeś po co tak jeszcze nadajesz...................

i to jest właśnie to coś........................

powodzenia rankor w dalszym truciu i mąceniu..................
    Po to, byś widział widział różnicę między mną a tobą...;-D
  • Re: reaktywacja Autor: ~ja [78.8.136.*]
    obawiam sie ze ta reaktywacje nie bedzie juz pod szyldem bomi.
    jezeli nie ratowali rabatu to po kiego im bomi? kupia od syndyka bedzie taniej.
    rabat a wlasciwie infrastruktura rabatu funkcjonuje pod innym szyldem i ma sie dobrze .
    Mozna bylo sie ludzic ze uratuja bomi a w nastepnym ruchu pokombinuja z rabatem ale zdaje sie ze ze ktos ma jednak inne plany.
    Zgadza się. Rok temu jeszcze rabat był jakimś kluczem do rozwiązania wielu bomiproblemów, gdyby zrezygnowali z detalu i skupili si się na hurcie...
[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.