pozwolić spaść śmieciuchowi na 2 grosze, a jak kto żądny hazardu, to wtedy kupić parę akcji i czekać na demistyfikację...
teraz nie podbijąć emocji, bo płacić za śmiecia 6 groszy, to stanowczo za dużo...
2 grosze to maks za tego oszukańczego śmiecia... bo to, że coś na Wilbo było, nie jest żadnym gwarantem, że tutaj się powtórzy... więc spokojnie...i dać śmieciowi opaść na dno...
już dawno o tym pisałem...
I moze juz dawno byłby zmieniony trend powyzej 0,16...
Ale te kombinacyjki na poziomie 0,18 -23 zemsciły się, a zarzad nic nie wskórał.
do tego emisje za kosmiczna cenę bez wyjaśnienia sprawy z pp i innych...
Jak rynek miał tu zaufać?...
Juz po 5 brac nie chcą.
Z lewej zdejmuja zlecenia...
Jesli i dziś będa warzywniakowe obroty (a chyba będą, zwłaszcza że to poniedziałek),
to zmeczenie drobnych spekulatów wyzwoli znowu bomigrawitację i kurs osunie sie pod własnym ciężarem (tj. cięciem 1-groszowej straty po kupnie za 6 gr luba ratowaniem kasy po kupnie za 5 gr).
Ponizej 4 gr juz nie ma chętnych - jest kilkanaście osób i nie ma kogo nakarmić nawet pekacem...
A w emperii zaczyna chyba rządzić stokrotka...
http://www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/companiesStatements/ESPI/info/474656,emperia-holding-sa---rezygnacja-z-pelnienia-funkcji-prezesa-zarzadu
Kak jak przewidywałem...
0,04 kolejny raz...
A ostatnia okazja do jakiegolwiek zarobienia na bgomi to zebranie po 0,03 i - jak sie uda - wywalenie po 0,04...
I odradzam branie po 0,01...
Chyba że na pamiatkę...;-D
Przy okazji - do Kazika:
- co sadzisz o piątkowej i dzisiejszej sesji coliana i midasa?...
gdybym, jak piszesz, miał tylko dychę za dniówkę, odkad piszę, to dzis mógłbym kupić całe bomi...;-D
A bomi spada, bo tacy bomieksperci jak ty wtopili licząc, ze znajdą sie jeszcze bardziej bominaiwni, których poubuerasz...;-D
A na razie z prawej dokładają i nikt jakoś nie chce przepłacać w kupowaniu...;-D
Jeszcze bedziesz miał problem z wywaleniem po 4 gr... ;-D
Niemozliwe?... Zobaczymy...;-D
Niech sie tylko pojawią kolejne infa o ewakuacji kolejnych geniuszy z zarzadu...;-D
No i wkrótce rewelacyjne (inaczej!) wyniki8 za 4Q i cały 2012...;-D
W 0,16 też nie wierzyłeś, a teraz mozesz sobie pomarzyć...;-D
nawet hehepłaczkowe 0,09 jest na razie nieosiagalnym wzrostem o 100%! ;-D
Pisze stale jakis Rankor2,,obserwujac Jego wpisy ,UWAZAM za facet ma MALEGO ptaszka,,tacy jak On w tym sie WYZYWA,zal mi Go troche bo coz WIADOMO tylko klikac potrafi..i tak pozdrawiam.
Łeee... lepsze kawałki tu o mnie wymyślano i dowcipniejsze...;-D
A kobiety tak głupio nie piszą...;-D
Schowałeś sie pod damskim nickiem i oceniasz innych pod kątem własnych kompleksów?No to wspólczuję... ;-D
No i jeszcze jedno - ty pewnie masz wielkiego jak komin w hucie (we własnych marzeniach), ale za to móżdżek i cohones wielkosci orzeszka - ziemnego...;-D
Biedaku,,o czym ty piszesz o swoich KOMPEKSACH.klikaniu.INTELEKT nabyty z filmow USA,Pepsi,,napewno nie masz kobiety ,bo kto by chcial oananiste z malym ptaszkiem,,WSPULCZJE,,nie odpisuj,,pierwszy raz napisalam i OSTANI.
Prof Kempinski dokladnie opisuje takie przypadki,ale coz...WSPOLCZUJE.
Dnia 2013-03-11 o godz. 14:42 ~monika napisał(a):
> Biedaku,,o czym ty piszesz o swoich
> KOMPEKSACH.klikaniu.INTELEKT nabyty z filmow
> USA,Pepsi,,napewno nie masz kobiety ,bo kto by chcial
> oananiste z malym ptaszkiem,,WSPULCZJE,,nie
> odpisuj,,pierwszy raz napisalam i OSTANI.
Prof Kempinski
> dokladnie opisuje takie przypadki,ale coz...WSPOLCZUJE.
Taki głąb jesteś że nawet poprawnie nie umiesz napisać słowa "współczuję"...;-D
No i kolejny raz ujawniasz swe kompleksy, teraz takze intelektualne. Usiłujesz zaimponować na forum, a nawet nazwiska prof. Antoniego Kępińskiego nie potrafisz napisać...;-D
Bomiprostaczek jesteś, a takich zjadam śmiechem przed śniadaniem... ;-D
Witam,,fajna wymiana zdan,miedzy Monika Rankorem2,,szkoda czasu na przepychanki,,ale dziwne ze Rankora2 tak UBODLO powidzenie MALY PTASZEK,czyzby.?
Rankor 2,bardzo dobrze zna sie na SPOLKACH,On przewiduje dosyc wczesnieWYPADKI,ktory potem beda sie SPRADZALY,pozdrawiam.
Ubodło?! ;-D
Gdyby takie teksty mnie bodły, dawno by mnie tu nie było...;-D
Takie postaczkowe prztyczki bywają tu na porządku dziennym...;-D
Prymitywy intelektualne myslą, ze jak napisza o ptaszkach, impotencji i do tego agresywnie lub wulgarnie, tym bardziej bedą zauwazeni i docenieni przez tych, co nie lubia rankora...;-D
A ja lubię osmieszać takich intelektualistów inaczej, co nawet postu bez błędu ortograficznego napisać nie potrafią...
Nie wspominająć, ze o bomi pojecia nie mają...;-D
Tacy, co w ten sposób piszą, ujawniają swoje kompleksy i tego, czego sie boją lub wstydzą... Tak TEN monik, co chowa się za damskiego nicka...;-D
A na razie cały dzień jest skarmianie na poziomie 4-5 gr...
Bo tej jednej żałosnej podbitki za kilka zetów na 6 gr z początku sesji nie maco brac pod uwagę...
Jednak nie zdziwię się, jak na close znów za kilka zetów podbija na jutro, by łowić naiwnych...;-D
ALE jak tak PISZESZ to znaczy ze to prawda z tym MALYM PTASZKIEM,widocznie Cie bardzo ZABOLALO,ktos trafil w punkt...ALE MY tu o SPOLKACH.
Napisz lepie co bys polecil.bo przeciez wiedze masz OGROMNA,pozdrawiam .
Jak tu nie pisać, skoro ubaw z ciebie po pachy!...;-)
Najpierw robisz z siebie Monikę niedouczoną ortograficznie, a potem schizofrenicznie nawijasz sam ze sobą...;-D
zadna dziewczyna tak durnowato by nie pisała...;-D
Obejrzyj swoje filmy i pobaw się tym, czym lubisz najbardziej - ornitologicznie...;-D
(jak wiesz, co znaczy... ;-D
Ale masz rację - nie ten poziom. Do sznurówek mi nie sięgasz...;-D
Dawno tak tu nikt się nie wydurnił jak ty!...;-D
Az brzuch mnie boli ze śmiechu!...;-D
Dnia 2013-03-11 o godz. 15:56 ~andzrej napisał(a):
> ZAWSZE Cie PODZIWIALEM,,ale teraz sie OSMIESZASZ i
> tyle..KOMPLEKSY wyszly na wierzch/,,szkoda
Rany, tylko nie to!
Bo jeśli podziwiają mnie tacy jak ty, to znaczy ze zszedłem na twój poziom...;-D
jeśli ja sie ośmieszam, to jak nazwać to, co ty dziś tu z sobą zrobiłeś monisio-andrzejko-misiaczku...;-D
misiaczkowato monisio-andrzejko-gawełek chyba podbił godzine temu za te 180 zeta na 0,06 i myśli, ze teraz tłumy rzucą się na jego bomimakulaturę... ;-D
Po lewej 6 chęt5nychn i 5-cyfrowy wolumen na półce, a po prawej 70 chętnych z 7-cyfrowym wolumenem do wywalenia ...
Ale niektórym i tak nic to nie mówi ani nie zapala czerwonej lampki... ;-D
Hehepłaczek znów sie zagapi, a kracy ogłosi rajd smigus-dyngusowaty, na który dalej popłynie na defekcie wiosny... ;-D
Po lewej 6 chęt5nychn i 5-cyfrowy wolumen na półce, a po prawej 70 chętnych z 7-cyfrowym wolumenem do wywalenia ...
Ale niektórym i tak nic to nie mówi ani nie zapala czerwonej lampki... ;-D
Hehepłaczek znów sie zagapi, a kracy ogłosi rajd smigus-dyngusowaty, na który dalej popłynie na defekcie wiosny... ;-D
Dnia 2013-03-06 o godz. 22:44 gosc1313 napisał(a):
> pozwolić spaść śmieciuchowi na 2 grosze, a jak kto żądny
> hazardu, to wtedy kupić parę akcji i czekać na
> demistyfikację...
teraz nie podbijąć emocji, bo płacić za
> śmiecia 6 groszy, to stanowczo za dużo...
2 grosze to maks
> za tego oszukańczego śmiecia.../.../
> więc spokojnie...i dać śmieciowi opaść na dno...
a wiesz co to kontrakt,OBAWIAM zes MOCNY tylko w pisaniu. tacy jak ty z MALYMI PTASZKAMI...Pewnie na BEZROBOCIU klikasz i ZOLC wylewasz...
Typowe SPECJALITE Polskie,,
Pociesz sie juz KONCZE,i ostani raz wchodze na twoje zawodzenie UWIEDLEGO PTAKA,,
Jezeli jestes AMBITNY to nie odpisuj,,bo i tak nie Przeczytam ,,,
Wiem, ale nie jestem takim jak ty bomiwiochmenem, by sie chwalić.
Do tego z błędami ortograficznymi - to jest też typowe dla takich jak ty... ;-D
I juz wiesz, czy jesteś moniką, czy monikiem? ;-D
I nie obiecuj, ze konczysz. Tacy jak ty mają cierpiaca ambicję i muszą pisać do rankora, by odreagować kompleksy i śmiech, jakim zostali potraktowani...;-D
Jestem ambitny - w odpisywaniu do ciebie moniko-andzrejku... ;-D
A teraz pobaw się ornitologicznie... ;-D
Słuchaj gościu.
Rankor jest na tym forum od dawna.
Wszystko co przewidywał sprawdziło się w 100%
Kto go słuchał ten nie poniósł tak dotkliwych strat jak ci co czekali do końca.
Niebawem przekonasz się na własnej skórze.
Masz bomi to masz kłopot, niestety...
monika, gaweł czy jak cię zwać, nie wyładowuj swoich frustracji na Rankorze. Facet zna się na rzeczy, poznał Bomi od podszewki i jego posty uchroniły mnie przed dużymi stratami. Miałem zamiar kupić przed miesiącem akcje, ale po postach R2 zrezygnowałem. I jestem mu wdzięczny, bo nie miałbym komu opchnąć "tanio" kupionych akcji tego śmiecia.
Kupiłem w to miejsce trochę mniejszego śmiecia - IDM po 17 gr, i mam już stratę, ale może jeszcze wyjdę na mały plus.