• adv Autor: ~ktos [94.42.12.*]
    co dalej z tym trupem zadnych info ot mamy zarzad gdzie akcjonariuszy maja za nic nawet nie ma jak uciec chyba za grosze a mialo byc tak pieknie czy nadal jest akyualny pozew zbiorowy jak tu wszyscy cicho siedza a gdzie nasze pieniadze?
  • Re: adv Autor: ~pankracy [95.160.249.*]
    układ zaklepany

w tyle czasu chyba porozumieli sie z wierzycielami i wydrukuja dla nich akcje
  • Re: adv Autor: ~Mar [77.95.51.*]
    jak na razie to nic nie słychać o układzie, czy ktoś posiada wiedzę czy wszystkie sprzeciwy od listy wierzytelności już rozpoznano?
    może pinokio chce zrobić emisje dla bgż, byłoby to sensowne
  • Re: adv Autor: ~Mar [94.42.198.*]
    według mnie to ona sam nie wie co teraz zrobić, zastanawia mnie taki brak zainteresowania spółką, obroty na poziomie kilkuset złotych dziennie.
  • Re: adv Autor: ~FQ [83.0.244.*]
    A PO CO TO KOMU DO SZCZESCIA POTRZEBNE?
  • Re: adv Autor: ~Mar [94.42.198.*]
    na razie to wygląda, że nie jest to rzeczywiście nikomu do szczęścia potrzebne i ktoś powoli sprzedaje resztki
    mogę się mylić ale... jakby miało upaść to raz dwa i mogli zrobic upadłość likwidacyjną a tu już ponad rok upłynął , powtarzam mogę sie mylić

Ciekaw jestem czy jest jakis podmiot który chciałby w to wejśc jako inw. strategiczny
  • Re: adv Autor: ~FQ [83.0.244.*]
    ZA WAS TO TRZEBA SIE JEDNAK MODLIC! JAKI INWESTOR??? PO CO KOMU KULA U NOGI???
    stworzenie sieci franczyzowej "zawisza" w małych miejscowociach i wsiach...
  • Re: adv Autor: ~kowal [217.67.196.*]
    może i tym zajmie się pinokio bo to dobry biznes z dobrymi perspektywami ale wcześniej musi pozbyć się trupa czyli advadisa

stawiam na zgłoszenie upadłości do 30/06/2013
    pinokio ma wiele do stracenia .... ma akcje i zastawił ponad 6 mln.
  • Re: adv Autor: ~ZI [109.196.92.*]
    LUDZIE JAKA ZAWISZA SKLEPY KTÓRE WYNAJMOWALI RAPTEM 3 JUŻ NIE WYNAJMUJĄ A WYPOSAŻENIE ZOSTAŁO WYSPRZEDANE O CZYM WY JESZCZE MŻYCIE POWTARZAM TAM JUŻ NIC NIE MA A OSÓB ZOSTAŁO KILKA SYN ZIĘĆ CÓRKA I KUPĘ DŁUGÓW ROSNĄCYCH POZDRAWIAM I PROSZĘ NIE PISAĆ GŁUPOT
[x]
ADVADIS 0,00% 0,01 2015-11-13 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.