myślę że kurs jest dołowany ..a podstawo jest niepewność...potem dobre info (np. Gant uregulował zobowiązania)...i co więcej wiedzieli są parę milionów do przodu.
Tylko skąd Gant weźmie kasę.
Bardziej spodziewam się utworzenie przez spółkę rezerw na udzielone pożyczki, co niekorzystnie wpłynie na wynik finansowy (WF).
Ile macie akcij chodzi mi o tych co kupili tą perełke po od 15groszy do 20groszy .bo ja mam 2000000sztuk tej perełki.jak je?nie bomby atomowe wysłana przez koree to trzeba odbudować świat.firmy bydowlane zarobią na ewentualnej wojence atomowej krocie warto brać taniocha
Drodzy inwestorzy. Mimo wzrostów kurs i tak jest śmiesznie niski, nie powinien zlecieć poniżej 0,20.
Biorąc wszystko pod uwagę BUDOPOL powinien kosztować na dzień dzisiejszy 0,5 - lekko?????
Ja mam zakupy po zdecydowanie wyższych (średnia około 0,39 groszy) cenach także czekam na odzyskanie swojej kasy.
Generalnie słychać, że będzie dobrze. Pozdr
Brać ja nie moge kupiłem 300001 sztuk więcej nie kupuje oj to będzie perełka.brać puki taniooochaaaa.będziecie bogaci.acha nie kupujcie wszyscy od razu bo nie lubie ostrych jazd w góre
No ja bym tu na za wiele nie liczył, zwalniają kogo mogą w całej grupie, a komornik też już puka do drzwi bo płacą tylko to co na prawdę muszą. Dopóki nie dostana kasy z Ganta to nic tu ciekawego nie będzie. A Gant raczej nie odda bo sam by się wtedy wyłożył. Będzie się bujało po parę procent w jedna albo w drugą, ale raczej szału tu nie będzie. Prędzej płacz i lament z upadłości.