wszystko przejada aktualnie polonia i wyczyny krola. Sami widzicie, handlują energia już kilka lat a dalej przynosi to straty a konkurencji przybywa wiec lepiej juz było. Spadnie na 5 groszy a potem...niestety scalenie.
Masz racje bd ,tylko my mondre posiadacze akcji umilownego Krola ,mamy prawo i obowiazek tlumaczenia ubogiej leszczynie- jakie to szczescie i pszywilej posiadac tak cenne walory tego geniusza jteligenta ynwestycyjnego jakim jest osoba naszego prezsesa
Nie pszejmuj sie BD wszak my sa wykstalceni,przewarznie pohodzimy z dozych miast
Król jak szczur schował się pod pokład nawiedzony prezes którego ideą było oszukać akcjonariuszy wywołać tchórza do tablicy i rozliczyć to człowiek bez honoru i ambicji
Boże jak ja nie lubię jak ktoś pieprzy bez pokrycia.
Paweł co to znaczy pod pokład? Nie chodzi do pracy a polecenia wydaje ze swojego jachtu, czy on osobiście cię unika...
Dzieci jak wy pier...licie.
Tu sie gra, tu jest giełda!
Nikt wam nie powiedział biedaki że to nie jest dla dzieci?
Następnym takim cymbałem jest jakiś Antonius, ale teraz sie obkupił za 1000 zł i nagania na wzrosty.
Boże jak ja gardzę takimi zachowaniami.
Niedobrze mi sie robi jak czytam co niektórych.
Myślę ,że jest w Wiedniu i robi przelew .Obrońcy i relatywiści .Zrozumcie co innego giełda i ryzyko inwestycyjne ,a co innego oszustwo i kretactwo .dzie kasa z emisji ? Gdzie kasa za Komi ?
teraz juz wiecie dlaczego będą same straty? jak podali w komunikacie ze będzie : "ograniczone handlowanie energią". Krol zeżarł cały zysk ideona na polonie a w zarządzie są sami debile pewnie. Jak krol każe im być kurami to zaczynają dziobać po stole:):):)