Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Do 2020r straty murowane

Boże jak ja nie lubię jak ktoś pieprzy bez pokrycia.
Paweł co to znaczy pod pokład? Nie chodzi do pracy a polecenia wydaje ze swojego jachtu, czy on osobiście cię unika...
Dzieci jak wy pier...licie.
Tu sie gra, tu jest giełda!
Nikt wam nie powiedział biedaki że to nie jest dla dzieci?
Następnym takim cymbałem jest jakiś Antonius, ale teraz sie obkupił za 1000 zł i nagania na wzrosty.
Boże jak ja gardzę takimi zachowaniami.
Niedobrze mi sie robi jak czytam co niektórych.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
IDEON 3,67% 0,01 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.