• I co teraz będzie ? Autor: ~gumolit [83.7.144.*]
    Jak to sprzedać ?
  • Re: I co teraz będzie ? Autor: ~zarobiony [37.31.218.*]
    Na GPW najlepiej w poniedziałek PKC zanim osiągniemy wartośc 0,10zł i z głowy
  • Re: I co teraz będzie ? Autor: ~zarobiony [37.31.218.*]
    Wyrażona opinia w poście wyżej jest moją prywatną opinią i nie stanowi rekomendacji w rozumieniu Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 października 2005 roku w sprawie informacji stanowiących rekomendacje dotyczące instrumentów finansowych, ich emitentów lub wystawców (Dz. U. Nr 206, poz. 1715). Nie jest także podstawą żadnej rekomendacji kupna bądź sprzedaży w rozumieniu obowiązującego prawa , opnia nie powinna być tak interpretowana.
  • Re: I co teraz będzie ? Autor: ~prokurator [83.142.59.*]
    Nie tłumacz się już zostałeś namierzony i bekniesz za nakłanianie, podrzeganie i wprowadzanie w błąd akcjonarjuszy, amen.
  • Re: I co teraz będzie ? Autor: ~niezarobiony [46.204.102.*]
    Nie beknie ponieważ to jest forum do wymiany opinii, nie wprowadził nikogo w błąd, wyraził tylko swoją opinię. Jesli ktoś podejmuje dycyzje na podstawie forum to jest naiwny, można się tylko wspierać linkami lub w ten sposób budować np. porozumoienia akcjonariuszy.

Wracając do tematu, trzeba było brać udział w NWZA a nie pytać co teraz. Jutro się okaże co teraz i oby nie było 10gr i przerzucanie się PKCem. Jesteśmy na 2 fixach także będzie można spokojnie obserwowac co się będzie działo.

Tak czy inaczej spółka prawdopodobnie będzie wycofana z GPW w niedługim okresie czasu
  • Re: I co teraz będzie ? Autor: ~robert [83.28.66.*]
    Może jednak jest szansa że KNF nie wyrazi zgody na wycofanie. Szkoda że ludzie tak szybko chcą to sprzedać, ja poczekam i zobaczę jak się temat rozwinie, ale myślę że dobrym wyjściem nie jest panikowanie i sprzedawanie za każdą cenę. Poczekajmy kilka dni. A Wy co myślicie?
  • Re: I co teraz będzie ? Autor: ~Mc_Urb [37.152.31.*]
    Zgadzam się. Ostatecznie przełknę stratę i zostawię sobie te akcje dla potomności.
  • Re: I co teraz będzie ? Autor: ~Makler [150.254.36.*]
    Jestem rozczarowany - przede wszystkim Bakallandem. Coś mi tutaj nie pasuje - gdyby bardzo chcieli zatrzymać spółkę na giełdzie, to powinni być bardziej ekspansywni w budowaniu porozumienia z drobnymi akcjonariuszami. Dużo głosów na forum - trzeba było przyjechać na walne. Gdyby Bakalland chciał, to mógł być obecny na forum i zachęcać do udzielania pełnomocnictw. A jakoś ich nie widziałem. Mam za mało akcji, żeby tracić dzień pracy i pędzić na jakieś zadupie do Białegostoku, ale pełnomocnictwo mogłem dać. Prawdopodobnie Bakalland też chce kupić tanio udziały i może na rękę mu ten obrót sprawy. Ja na razie będę trzymał.
  • Re: I co teraz będzie ? Autor: ~Bajera [188.95.29.*]
    Mnipulacja kursem akcji na wielką skalę tu aż się prosi o zwiadomienie KNF.Jesli chodzi o mnie nie doczekanie ich aby kupili akcje za 0,93 i podejrzewam ,że to będzie cena skupu pzagiełdowego od drobnych,bo zapewne Bakaland jak i Polsat sprzedadza akcje poza giełdą.
  • Re: I co teraz będzie ? Autor: ~Chujavicis [188.95.29.*]
    No i lawiny nie było.Oddali akcjie przerażeni.Nie dobry akcjonariat nie chce oddać - to jutro jeszcze do dołu ba malo kupione i to nie po naszej myśli.
[x]
MISPOL 3,37% 0,92 2014-02-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.