Jaja sobie z Was robią co niektórzy na tym forum. Dlaczego to tak cięzko zrozumieć, że firma naprawdę zaczęla działać...wyniki jeszcze przyjdą, trzeba czasu, a wtedy cena też osiągnie nowe szczyty. Wielu osobom bardzo pasuje niższy kurs, przecież tych akcji nie ma tak wiele i niektórzy sobie powoli skupują. Nie wiem do ilu jeszcze spadnie, więc nie kupuję wiele naraz lecz małymi pakietami. Dla mnie to wystarczy. A każdy niech robi jak chce...Pozdrawiam nielicznych tu normalnych ludzi.
Na szczęście prezes Pawłowski też ma poczucie humoru. Z ostatnich jego dowcipów, najbardziej udał się ten o TRWAJĄCYCH JUŻ TRZECI MIESIĄC NEGOCJACJACH W/S HARMONOGRAMU spłaty. No, finezja rubaszności:).
Albo tak trudno powiedzieć sobie prawdę w oczy i usłyszeć od Grzesia:
Darek, nie da rady...nie mamy zbytu na wasz towar, WIDZISZ CO KE WYPRAWIA Z BIOPALIWAMI DRUGIEJ GENERACJI. Sorry, wolimy inwestować ten pieniądz w algi, to jest pewne.
Nie rozumiemy? Proponuję doczytać o sektorze a nie klepać się po pleckach - będzie dobrze, będzie dobrze:).
Gdyby miało przełamać wsparcie, to stałoby się to dziś. Przy piątku dużo łatwiej o panikę. A tak z nowym tygodniem nowe nadzieje
Pewnie będzie ostre testowanie wsparcia w poniedziałek. Pewnie nawet na moment zejdzie poniżej 0.7. Jednak dalej nie spadnie. Potem ostre odbicie. Tego życzę posiadaczom akcji
Tobie też życzę dobrze. Dlatego według mnie dobieraj od poniedziałku.
Potem może być za późno.
To ja napiszę Ci krótko. Jesteś po.............je.........b . Ja jako posiadacz akcji danej firmy nigdy nie działam na jej szkodę. Wolałbym odrazu pieniądze przeznaczyć na cele dobroczynne. Nigdy też nie siedzę i nie piszę głupot na forach spółek których nie mam.
wiem i tylko dlatego go rozumiem. Ubrali go i teraz rzężeniem i siłą własnej woli próbuje to podbić. Z jednej strony się pociesza, z drugiej zaś widzi, że sytuacja jest beznadziejna.
A miało być tak pięknie. Żurek sprzedaje 400 k po 40 zł. kupuje jacht oraz wyspę i wyjeżdża z tego chorego kraju. :-)
vvu132 jesli twierdzisz, że ja pisząc iż posiadając akcje danej firmy nigdy nie dzialam na jej szkodę, naganiam na wzrost, to co muszą dopiero znaczyć Twoje wypowiedzi, która każda jedna jest nagonką na spadki. Nienawidzę tak po.......pier.......dolonych ludzi jak Ty. Wiesz mogę podać Ci swój adres nawet, przyjedź to Ci tak ........... Co za matoły. Ludzie, nie czytajcie wypowiedzi takich ludzi jak vvu132, awe, ady i takich tam. Nie słuchajcie także tych co piszą o niebotycznych wzrostach w ciągu kilku sesji. Dajcie się firmie rozwinąć trochę. Może będziemy musieli poczekać do jesieni znów na wzrosty, na kolejne duże umowy, a może szybciej, ale dajcie trochę czasu. Poza tym ja zakładając konto maklerskie musiałem wpełnić krótki test, że jestem świadomy tego co robię, że nie koniecznie muszę zarobić czy tam stracić.......i takie tam. Jestem prostym człowiekiem ale o wiele mądrzejszym od takiego vvu132 napewno.......Myślę, że są tu tacy podobni do mnie, którzy wiedzą co to jest giełda. Zwacam się do Was. Nie bierzcie pod uwagę takich forumowiczów jak vvu132 i podobnych....Bo albo ja jestem poje.........bany albo ten,,,,,,,,który rzekomo mając akcje danej firmy chce, żeby akcje tej firmy traciły na wartości.....
....no i oczywiście życzę miłego weekendu. Rozerwijcie się trochę jak ja. Jakiś basen, sauna, spacer. Wieczorem drink z żona lub piwko ze znajomymi......a wtugodniu do pracy i przed kompa... hi hi pozdro
fajnie że jesteście pełni optymizmu, tez go mam ale idąc torem domknięce spadku nastapi w grnaicach 62-67 groszy, wtedy odbije do 90 gr, a potem zobaczymy mam nadzieje że powrót do 2 zł zrobi