vvu132 jesli twierdzisz, że ja pisząc iż posiadając akcje danej firmy nigdy nie dzialam na jej szkodę, naganiam na wzrost, to co muszą dopiero znaczyć Twoje wypowiedzi, która każda jedna jest nagonką na spadki. Nienawidzę tak po.......pier.......dolonych ludzi jak Ty. Wiesz mogę podać Ci swój adres nawet, przyjedź to Ci tak ........... Co za matoły. Ludzie, nie czytajcie wypowiedzi takich ludzi jak vvu132, awe, ady i takich tam. Nie słuchajcie także tych co piszą o niebotycznych wzrostach w ciągu kilku sesji. Dajcie się firmie rozwinąć trochę. Może będziemy musieli poczekać do jesieni znów na wzrosty, na kolejne duże umowy, a może szybciej, ale dajcie trochę czasu. Poza tym ja zakładając konto maklerskie musiałem wpełnić krótki test, że jestem świadomy tego co robię, że nie koniecznie muszę zarobić czy tam stracić.......i takie tam. Jestem prostym człowiekiem ale o wiele mądrzejszym od takiego vvu132 napewno.......Myślę, że są tu tacy podobni do mnie, którzy wiedzą co to jest giełda. Zwacam się do Was. Nie bierzcie pod uwagę takich forumowiczów jak vvu132 i podobnych....Bo albo ja jestem poje.........bany albo ten,,,,,,,,który rzekomo mając akcje danej firmy chce, żeby akcje tej firmy traciły na wartości.....