• Prezes powiedział..... Autor: ~JERRY [178.36.22.*]
    Twórca największego Corporation baterii "Vesta" Bohatera Ukrainy, PhD, profesor Victor nie Dzenzers'kyy lubię udzielać wywiadów i mówić o sobie. A w ekskluzywnym wywiadzie dla "Izwiestii", on głównie rozmawialiśmy o nauce i produkcji baterii, które są eksportowane do ponad 30 krajów. Ale nadal, że mówimy o Wiktora Aleksandrowicza jako człowiek, który przez lata niepodległości Ukrainy stworzył nowy przemysł - produkcję akumulatorów ołowiowo-kwasowych

Strokes do portretu:
    Credo: czynić dobro dla ludzi i powróci stokrotny.
    Ulubiona piosenkarka: Włodzimierz Wysocki.
    Książki: naukowe, literatura specjalistyczna w akumulyatorobuduvannya i energii alternatywnej, ukraińskiej i zagranicznej prasy.
    Kuchnia: ukraiński.
    Transport: Jeep.

Pracuj tak
    - Viktor gdzie zacząć swoją karierę zawodową?
    - Po Czerniowce State University poszedł do służby w powietrzu żołnierzy Armii Radzieckiej, a następnie pracował w sposób ciągły w instytucjach badawczych, ZSRR. Nie poszedłem od inżyniera dyrektora Instytutu Transportu systemów i technologii, NAS Ukrainy, który został stworzony przez moją inicjatywą.
    - Jesteś jednym z najbardziej cenionych w eksperta Ukraina i WNP w produkcji baterii. Jak narodził się pomysł zaangażowania się w bateriach, skąd swoją drogę w tej dziedzinie?
    - Po upadku ZSRR baterii unijnych na Ukrainie stała się dotkliwy brak dla zakładów, które produkowały im znaleźć się poza Ukrainą. Pojechałam z zespołu zaproponował i uzasadnione stworzenie koncepcji i rozwój krajowych przemysłowych akumulatorów ołowiowo-kwasowych. Na rozpoczętej budowy pierwszej fabryki baterii w ukraińskim Dniepropietrowsku. W 1994 roku zaczął budować pierwszy zakład Ukrainy baterii, jej start-up kapitał stał intelektualną przyszłych akcjonariuszy. Od tego czasu zbudowano 6 zakładów na Ukrainie i dwa w Rosji.
    - Nowoczesny Biznes - zacięta walka z konkurentami dla konsumenta. Państwo przetrwało 90, a dziś z powodzeniem pokonać przeciwności. Jak zarządzać, aby utrzymać się na powierzchni, aby otworzyć nowe fabryki i zwiększyć produkcję?
    - Praca jest konieczna, jest to jedyna rzecz, która trzyma i rozwijać. Prace na rynku wtórnym jak i na eksport. Dystrybuuje swoje produkty do 30 krajów. Negocjuje z niemieckiego koncernu "WOLKSVAGEN".

Granicą nie skusić
    - Dlaczego nie wyjechał za granicę, bo prawdopodobnie były sugestie?
    - Overseas odwiedziła więcej niż jeden raz, ale poszliśmy na patrioty. Miłuj Ukrainę, chociaż jest.
    - Dziś "Vesta" w drodze do światowego uznania przez międzynarodową marką, która będzie badać Ukrainę i Dniepropietrowska. Jaka była droga do tego sukcesu?
    - "VESTA" jest, w rzeczywistości, nie było. Często chodzimy na wyjazdy służbowe za granicą. Stamtąd "przynosimy" z doświadczeń innych krajów, poznania rynku, otrzymujemy wiele pozytywnych opinii na temat swoich produktów. Chociaż cel - stać się ukraińskie znaki - szczerze nie zamierza.
    - W listopadzie, po otwarciu nowej fabryki do produkcji akumulatorów kwasowo-ołowiowych. Powiedz nam o tym proszę.
    - To już szósty nasz zakład i drugi etap zakładu "VESTA-Dniepr". On jest doskonały, będzie produkować 4 milionów akumulatorów rocznie, a ponad połowa eksportuvatymemo Zachodzie. Budowa zakładu, spędziliśmy 110 milionów dolarów kredytu i sprawiedliwość.
    - Fabryki, gdzie przetwarzane i ołowiu kwas siarkowy, zawsze zaniepokojenie bezpieczeństwa ekologicznego. Co z czynników środowiskowych?
    - Ekolodzy Pytania przywiązują niezwykłą wagę. Zakłady wyposażone w zakładzie filtracji do oczyszczania przemysłowego systemu oczyszczania wody działa i filtracji powietrza, mamy potężny trzyetapowy filtry systemowe trap do 99,9% emisji.
    Jego idea - życie
    - Każdy człowiek ma swoje własne cenionych marzenie: idea kogoś-fixe zrobić maszynę czasu, ktoś - nie nadzwyczajny wynalazek, który zmienił życie ludzkie lub przebieg historii. Co ty śnisz?
    - Marzy mi się, aby rozwijać swój przemysł i nadal robić wszystko, że ludzie żyli na Ukrainie przyzwoicie. Z zagranicy zawsze kończą z bólem w sercu. Tam ludzie nie są lepsze niż nasze, i żyć lepiej. Musimy tylko zmienić ukraińskiego życia na lepsze. Aby to zadziałało, nie szczędząc wysiłku. Myślę, że nie jest religią, a nawet idea narodowa może skonsolidować nasze społeczeństwo. Łączymy ciężko pracować dla kraju. Na Zachodzie, nie mamy jeden czeka z otwartymi uścisku mamo ¬ musimy pracować niezależnie dla siebie. I marzą o tym, jak uczyć się na Ukrainie, twierdzono, miały przyzwoite finansowanie. Bez tego nie mamy przyszłości.
    Zdrowy rozsądek - jest to ważne
    - Czy masz solidne doświadczenie, wiele widział i doświadczył. Ale zawsze były i są wzorem dla wielu biznesmenów, dyrektorów. Twoje rady dla tych, którzy nie chcą po prostu płynąć z prądem i poryvayetsya nowych wyzwań, patrząc na niego.
    - W życiu, bo z Jego przypowieści o dwóch żab, który wpadł w dzbanki mleka. Jeden widział, że tam, był cytowany i spokojnie umarł, a drugi zaczął barahtatys i olej hit. W związku z tym i przeżyła. Więc nigdy nie chcesz się poddać i zrezygnować. Musisz się ciągle uczyć i rozwijać. Sport nauka produkuje podejście analityczne, zdolność do samodzielnego myślenia i analizowania sytuacji. Znajomość języków obcych. Wdzięczni za przyjaźń i nigdy "nie zaniedbywać wyciągniętą dłoń", jak powiedział mój ojciec.
    Wierzę w przyjaciół i zrobią wszystko, co w mojej mocy, nawet więcej. Zawsze tak było. To przyjaciel uratował mi życie w wojsku. Gdy podczas ćwiczeń nocnych skoczyłem ze spadochronem i wylądował źle - upadł na tor, nie mogłem nawet ruszyć. Szukałem, ale na próżno, zespół szukaj już stracił nadzieję. Tylko przyjaciel nie zatrzyma, dopóki nie znalazł mnie. Niestety, w ciągu roku, tracąc więcej przyjaciół niż zdobyć. Wielu moich kolegów z VAT sił specjalnych zginęło w Afganistanie.
    - Twój syn idzie na nogach?
    - Tak. Dennis jest bardzo dumny. Studia ukończył z wyróżnieniem, a absolwent szkoły, zna języki obce, bez nich, młody człowiek nie ma przyszłości w niepodległej Ukrainy. On ma kompetencji biznesowych, nie stracił w każdej sytuacji. Teraz on jest pierwszym wiceprezesem Międzynarodowej Korporacji naukowych i przemysłowych "Vesta" odpowiedzialny za gospodarkę. W mojej opinii, Dennis - reprezentatywne, ale ¬ ¬ generacji ing ukraiński niebo kierownictwie.
    - Czy to wystarczy, stałym czasie nadzavantazhenistyu dla rodziny?
    - Próba przeznaczyć swój czas tak, że nikt i nic nie cierpiał. Kocham moją córkę Christinę na który da życie. Mam wszystko w świecie zapomnieć, kiedy następny. Chodź spokojnie obnime, całować, Zapytaj, jak minął dzień i rozpuści.
  • Re: Prezes powiedział..... Autor: iryhor [83.6.196.*]
    możesz podać kiedy był ten wywiad
    pozdrawiam
    czy takie zdarzenia nie powinny być podawane oficjalnie?
  • Re: Prezes powiedział..... Autor: ~karlsmen [77.115.76.*]
    kurs jest trzymany sztucznie chyba nawet najgorszy idiota to zauważy
    postaw batona na kupnie to zobacz co się dzieje jak na s znika
    fundy wyszły bo to nie ich kasa (tylko komu oddali bo nie wierzę że ulica 10 baniek akcji kupiła), a odkupią na wyższych poziomach jak pompa pójdzie to normalne w naszym kraju.
    Vesta nigdy na Ukrainie nie padnie (dostaną kasę od np. takich przyjaciół Janukowicza
    http://www.lewica.pl/index.php?id=24726&tytul=Ukraina:-Bogaci-pomna%BFaj%B1-swoje-maj%B1tki
    i o emisji też zapomnijcie.( w Polsce pewnie już by ją rozjeb.... w cholere.)
    papier odleszczyli zniechecili i trzymają w rewelacyjny sposób.
    sternik czuwa i czeka tylko na hasło
    musimy czekać, a będziemy bogaci :)
    u mnie 1gr w dół to tysiak w plecy, ale jak to mówią trzeba byc twardym a nie miękkim
    pozdrawiam

wszystko wskazuje że koło się obróciło,zobaczymy jutro
    pozdrawiam
  • Re: Prezes powiedział..... Autor: ~skipper [93.174.31.*]
    wywiad jest ze stycznia 2012 roku - wklejałem go w ramach innego postu. luźny wywiad oprócz interesującej sprawy negocjacji z Volkswagenem.
    z boschem tez mięli negocjować...
  • Re: Prezes powiedział..... Autor: ~alonzo [109.95.206.*]
    Sprzedaż przez tak mało znaną na zachodzie firmę, akumulatorów dla Boscha czy VW nie jest takie proste. Same nagrody na targach nie wystarczą.
    To że podjęli rozmowy to już coś znaczy.
    Nikt nie rzuci się na głęboką wodę, nawet jak cena będzie atrakcyjna. Za duże ryzyko.
    Prawdopodobnie od około roku wszyscy ważni je testują, żeby stwierdzić co są warte i być może niedługo dojdą do odpowiednich wniosków.
    Jak jedna poważna firma podpisze umowę, to w końcu może posypać się więcej zamówień.
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.