Ja tam poczekam,skoro już wdupiłem tyle to drobne mnie nie interesują.
A mówią ,że cały czas pracują nad planem naprawczym.
Szkoda by było takiej marki jak by odpuścili. Te wierzytelności można przy dobrym planie szybciutku spłacić wystarczy popatrzeć na SFINKSA.Takie badziewie a znależli inwestora.
Pamiętacie co gruby mówił min w tvncnbc ? Jaka wartość akcji, plany rozwoju, liniach produkcyjnych, makro, konfiturach, wawel, pitstop barach ? I co ? Ja już nie mam wątpliwości że Kościuszko to frajer i nie warto mu wierzyć nie łódzcie się że tu sie wydarzy coś dobrego jest wiele innych spółek pewniejszych może nie na duże zyski jakie niby miały być w plj ale lepiej zarządzane. Szkoda tylko że winni tych kłamstw i wprowadzania w błąd inwestorów pozostaną bezkarni.
"Zarząd Polskiego Jadła walczy o ocalenie spółki przed upadłością likwidacyjną. Nad planem postępowania pracuje specjalna firma specjalizująca się w wyciąganiu firm z trudnej sytuacji. Chodzi o przekonanie większości wierzycieli do poparcia układu i negocjacje z bankami."
>>
Ostatnie zdanie jest znamienne: "Chodzi o przekonanie większości wierzycieli do poparcia układu i negocjacje z bankami"
Większość wierzycieli poza bankami, których mają to niby przekonać to sam Kościuszko :D
Cała ta gierka z upadłością ma jakiś cel, który wkrótce wszyscy poznacie, ale wtedy już będzie za późno.