oczywiście zrozumiałe jest to, że skoro nie doszło do zwołania WZ i podjęcia uchwały to trudno aby Sąd wydał w zakresie planu naprawczego decyzję. Nie mniej wydaje mi się, że powinno być przynajmniej rozstrzygnięcie o odroczeniu posiedzenia. Ta cisza, brak komunikatu jest dla mnie niezrozumiała.
właśnie udało mi się tę wiadomość ustalić na stronie portalu we Francji, ale dziękuję za wiadomość. Nie wiem jak ty ale ja mam bardzo duże wątpliwości co do tej spółki. Zarzucam opóźnienia w podawaniu informacji w języku polskim. A po drugie niekiedy są podawane szczątkowe informacje. Niestety nie znam francuskiego a to by sie bardzo przydało by mieć pełny pogląd.
Przyglądając się spółce i szukając informacji rodzi się we mnie podejrzenie, że my mali akcjonariusze idziemy na rzeź a jeżeli jest szansa na odsiecz to tyko w Paryżu.
Niewiele wiem o ruchu Pana Nicolasa Migueta ale z tego co wyczytałam wynika, że dąży do zablokowania rozwodnienia akcjonariatu. To co proponuje jest interesujące ale nie wiem czy realne. Pewne jest to, że jest ewidentny konflikt interesów.
tu masz linka do fr portalu i forum...informacje w przeciwienstwie do polski sa wyszukiwane nawet w nocy i podawane....http://www.boursorama.com/forum-belvedere-1rPBVD-1