Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: co z posiedzeniem Sądu wyznaczonym na 15 lutego

właśnie udało mi się tę wiadomość ustalić na stronie portalu we Francji, ale dziękuję za wiadomość. Nie wiem jak ty ale ja mam bardzo duże wątpliwości co do tej spółki. Zarzucam opóźnienia w podawaniu informacji w języku polskim. A po drugie niekiedy są podawane szczątkowe informacje. Niestety nie znam francuskiego a to by sie bardzo przydało by mieć pełny pogląd.
Przyglądając się spółce i szukając informacji rodzi się we mnie podejrzenie, że my mali akcjonariusze idziemy na rzeź a jeżeli jest szansa na odsiecz to tyko w Paryżu.
Niewiele wiem o ruchu Pana Nicolasa Migueta ale z tego co wyczytałam wynika, że dąży do zablokowania rozwodnienia akcjonariatu. To co proponuje jest interesujące ale nie wiem czy realne. Pewne jest to, że jest ewidentny konflikt interesów.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MBWS -4,00% 12,00 2025-10-22 10:55:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.