• BGE - czy warto?????? Autor: ~jurek [196.219.216.*]
    Tydzien mnie nie bylo i co????

zamiast 3zl to zrobiliscie 1,5zl????? celowo?????

Jak jest tak zle to sprzedajcie!!!!!!!

Na goraco czytajac Wasze wpisy odczuwam zmeczenie i rozczarowanie i...rozgoryczenie!

tylko zapytam-czym???

czego oczekujecie????

ze bedzie juz 4-5zl ale po co??? zebyscie sprzedali i co? gdzie zainwestujecie???
    sprzedajcie teraz!!!!

a jak za miesiac bedzie .50 albo .20zl to co?moze warto sprzedac teraz!

Trzy osoby na tym forum dyskutuja merytorycznie!!!!!

pierwsza -Piotrek ktory prawie we wszystkim ma racje tylko oczekiwania ma malego dziecka

Piotrze spokojnie kupiles poczekaj splacisz kredyt i jeszcze zostanie ale- there's none so deaf as those who will not hear -nie da sie zrobic wiele w cztery miesiace(kredyt tez masz pewnie na dluzej)

Merytorycznie sie z Toba zgadzam tylko nie wierze w kwoty przychodow i zysku ale...tez nie wierze w jak to ujales "walek" nie ta spolka i nie dla takich pieniedzy

druga-Radek ktory od jakiegos czasu broni BGE-WIELKIE DZIEKI bo naprawde warto-i ktory zdaje sobie sprawe ze akcja zeby byla warta 15 czy 40 zl wymaga czasu

trzecia-MMS ktory wiecznie sie mnie czepia i wymaga i ktorego za to UWIELBIAM-masz racje ze nie powinienem pisac "w przyszlym tygodniu 3zl" "do konca wrzesnia 2.5zl" itd
    calkowicie sie z Toba zgadzam proba wywolania dyskusji czasami robi ze mnie klauna
    ale i taka funkcja tu jest potrzebna

i w koncu Wy ktorzy jestescie na forum jakby po dwoch stronach barykady jedni z nami jak Aleksander czy jak Go zwac i drudzy jak AVE wiecznie sie podsmiewajacy

co to bedzie spadlo wychodza leci itd

AKCJONARIUSZE "BGE"

bycie akcjonariuszem BGE to zaszczyt to nie chwila i nie gra czy inna zabawa-jak tak traktujecie posiadanie akcji -sprzedajcie

tutaj trzeba zadac sobie pytanie-czego oczekuje???? jezeli chcecie grac czy bawic sie w
    inwestowanie na gieldzie dla zyskow z samego obracania akcjami to sprzedajcie na BGE nie zarobicie moze sie wam wydawac ze wyjdziecie z zyskiem 20-50% a moze i 500% tylko
    pamietajcie tu liczba akcji jest okreslona nie bedzie dodrukow nie bedzie NC
    tu jest plan i realia tu jest przyszlosc Waszych rodzin i dzieci-o to jest cel BGE
    tu nie ma znaczenia czy we wtorek bedzie 1.5zl czy 1.20 zl czy 0.80zl bo ktos sie dzisiaj jeszcze bawi kursem
    tu ma znaczenie co bedzie w lipcu co bedzie w grudniu co bedzie za 3-4lata i wtedy jak akcja bedzie po 15-40 a moze i wiecej zadacie sobie pytanie-po co sprzedalem po 2zl czy 1.5zl jak moglem miec do dzisiaj-jak moglem miec dywidende .30-.50zl z akcji

pomyslcie!!!!!

OZE to przyszlosc

BGE to przyszlosc

pozdrawiam!!!!!!!
  • Re: BGE - czy warto?????? Autor: ~BGE [202.69.8.*]
    jurek czy to czasem nie nasz Aleksander i boss

po jego adresie ip widać ze jest w Egipcie

czyli może używać programu do zmiany ip

a po tej wymowie która teraz odwalił przypomina mi to wymowę prawdziwego Aleksandra który pisał wcześniej nie mowie tu o tych patałachach co sie podszywają pod prawdziwego Aleksandra bo mediacje to można rozróżnić jeżeli się umie

co o tym myślicie

ja tak myślę ze nasz Jurek to Aleksander we własnej osobie
    zobaczcie na mapke z jego ip czy to nie dziwnego ze północny zachód leży

ALEXANDRIA

http://iplocation.truevue.org/196.219.216.0.html

MAM CIE !!!!!!!!!!

i co powiesz na to zmienisz nick na jasio zbysio czy jeszcze cos innego

tak samo sprawdziłem pana 123 tez używa programu do zmiany ip i ta historyjka z jego mailem tez mi się wydaje za zmyślona
    ja sobie tez mogę taka historyjkę napisać i puścić na forum ze jakiś tam Bronek pisał zęby brać po tyle i tyle hehe
    ludzie opamiętajcie się !!!
    po drugie jak bym miał chore dziecko to bym nie wkładał w giełdę ostatnich pieniedzy bo to tak samo jak bym poszedł do kasyna lub wrzucił w maszyny i pomyślał a może mi sie poszczęści bo tu nic nie jest pewne
    jeżeli ma się chore dziecko to jest pomoc charytatywna a nie giełda tak wiec myślę ze to ściema
    a po 3 tak zachwalał Aleksandra jak leciało w gore pamiętacie to a teraz jak spada to co przyjaciele się rozstali i wiesza na nim psy bo kurs nie idzie

ja odnioslem takie wrażenie, jak oglądałem ostatnio bajkę z córka o żołnierzu który odnalazł skarb i stal się bogaty to miał pełno kolegów a jak mu się skończyły pieniądze to go opuścili bo ich już nie miał

nie wiem jak wy ale takie odnioslem wrażenie pan 123 najpierw zachwalał tego aleksandra ze to jego przyjaciel ma z nim kontakt i wo gule a później zaczął na nim psy wieszać

dla mnie to było stwierdzenie psychologiczne i coś w tym musi być choć tez moge sie mylic

• Re: BGE - czy warto?????? Autor: ~vvu132 [82.160.131.*]
    Zgadzam sie w kwestii 123 i jego historyjki. Zaczal sie wykrecac, kiedy wprost napisalem ze zycze mu osoby, ktora skrobnie zawiadomienie do knf. Sciema, ma swoj wspoludzial w nagonce - konkretnym podawaniu info o grupie, kapitale, planach wejscia, dotychczasowo posiadanych udzialach itd. To bylo podawanie nieprawdziwych inf, a nie prognozy - co wypelnia znamiona, o czym bdb wie. Teraz trzesie portkami, ot. A ja wciaz zycze zyczliwego donosiciela i gdzies mam naiwne historyjki o chorym dziecku i ubogiej kuzynce. Naiwna perfidia.
  • teraz już wiem na 100% Autor: ~awe [83.4.186.*]
    ty to jesteś zdrowo je.bniety
  • Re: BGE - czy warto?????? Autor: ~Piotrek [93.154.174.*]

Hej Jurek!

Fajnie, że się odezwałeś. Zawsze jest miło Cię poczytać.
    Odzywasz się z reguły rzadko, ale zawsze konkretnie i dodajesz wiary...

Ja również w większości przypadków się z Tobą zgadzam.
    Problem jednak w tym, że Twoje wypowiedzi są oparte (jak mniemam) na bliższych kontaktach...
    Ja niestety muszę opierać się na oficjalnych informacjach, których ostatnio było mało.
    Dlatego moje wypowiedzi są bardziej emocjonalne. Ty wypowiadasz się spokojnie, bo wiesz. Ja się tylko domyślam.
    Moje emocje wiążą się też tym, że ja tu zainwestowałem 100% tego co miałem. Ty siedzisz jeszcze (tak kiedyś pisałeś) w innych spółkach. Dlatego jest Ci łatwiej. Nie porównuję tu zainwestowanych kwot (mógłbym tylko pomarzyć o 400k akcji w BGE). Dla mnie moje 100% pieniędzy jakie tu włożyłem jest tyle samo warte co Twoje 100% ze wszystkich spółek. Mimo, że kwotowo tego nie da się porównać.
    Stąd wynikają moje emocje...Ty to odbierasz jako oczekiwania dziecka

Moje oczekiwania co do obrotów mają uzasadnienie w oficjalnych komunikatach.
    Rozumiem, że Ty posiadasz wiedzę, że się nie udało osiągnąć takich obrotów w IV kw.
    Ok. Przyjmuję to do wiadomości. Chociaż uważam, że o tym powinien już dawno poinformować Prezes w korekcie podanych wcześniej inf. Nie zrobił tego i ja uważam, że to jest nie fair względem akcjonariatu. Pewnie znowu powiesz, że to są oczekiwania dziecka. Może racja. Ja jednak jestem nauczony, że słowo to słowo. Zwłaszcza tam, gdzie chodzi o pieniądze.

Nie wydaje Ci się, że ostatni komunikat o rejestracji był wymuszony przez nas...Chyba to czytają. Nawet nie podali daty kiedy powzięli informacje o rejestracji ostatniej emisji. Czyli można mniemać, że trzymali to info w szufladzie.
    To już drugi taki przykład. Kilka miesięcy temu osoba osoba powiązana z członkiem rady nadzorczej podała info o zwiększeniu po sugestii kogoś z forum, że takowe wystąpiło....coś wiesz o tym, prawda?

Też jestem dobrej myśli. Ciekawi mnie bardzo, kto nam się ujawni w akcjonariacie...
    Nie wiem jednak czy będę tu za 3-4 lata. To kawał czasu.
    Jak już pisałem wcześnie uwagę zwróciłem na BGE, gdy informowali o dwóch kontraktach po 50 mil. Wchodziłem tu pod nie. Potem doszedł 3 "duży kontrakt i dokupowałem

A biogazownie...sam Prezes twierdzi, że zwrot inwestycji to kilka lat...

Ale zobaczymy. Jeżeli potwierdzą się już zawarte umowy i podpiszą następne, to może warto będzie poczekać dłużej

A kurs akcji prędzej czy później musi podążyć za nowymi kontraktami i ewentualnymi zyskami z biogazowni. Oczywiście pod warunkiem, że kasa na inwestycje nie będzie pochodziła wyłącznie z nowych emisji...Mam nadzieję, że będzie jak piszesz. Czyli bez dodruków...

No to do czwartku...

Pozdrawiam

[x]
BGE 0,00% 0,05 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.