tak samo sprawdziłem pana 123 tez używa programu do zmiany ip i ta historyjka z jego mailem tez mi się wydaje za zmyślona
ja sobie tez mogę taka historyjkę napisać i puścić na forum ze jakiś tam Bronek pisał zęby brać po tyle i tyle hehe
ludzie opamiętajcie się !!!
po drugie jak bym miał chore dziecko to bym nie wkładał w giełdę ostatnich pieniedzy bo to tak samo jak bym poszedł do kasyna lub wrzucił w maszyny i pomyślał a może mi sie poszczęści bo tu nic nie jest pewne
jeżeli ma się chore dziecko to jest pomoc charytatywna a nie giełda tak wiec myślę ze to ściema
a po 3 tak zachwalał Aleksandra jak leciało w gore pamiętacie to a teraz jak spada to co przyjaciele się rozstali i wiesza na nim psy bo kurs nie idzie
ja odnioslem takie wrażenie, jak oglądałem ostatnio bajkę z córka o żołnierzu który odnalazł skarb i stal się bogaty to miał pełno kolegów a jak mu się skończyły pieniądze to go opuścili bo ich już nie miał
nie wiem jak wy ale takie odnioslem wrażenie pan 123 najpierw zachwalał tego aleksandra ze to jego przyjaciel ma z nim kontakt i wo gule a później zaczął na nim psy wieszać
dla mnie to było stwierdzenie psychologiczne i coś w tym musi być choć tez moge sie mylic