Czyżby do trzech razy sztuka.
Rok 2009 zwała na 62 gr, odbicie na 2 zł
Rok 2011 zwała na 42 gr, odbicie na 1,1 zł
Rok 2013 zwała? na 20 gr, odbicie ? na 0,75 zł
Rok 2015 zwała? . Już się nie podnosi. BANKRUT
Nie mam mocnych argumentów, ale analogia czasowa też jest podejrzana; dla mnie wygląda to inaczej; mamy mały, ale jednak zysk netto (zakładając, że 4 Q nie będzie zły); skup to dopiero 600 tyś akcji; zbliża się koniec "kryzysu" i kasa z Unii do 2010 roku; obroty na spadki świadczą raczej o sztucznej próbie zaniżania kursu pod większy skup;
Misiu, choć sam mam wysoko kurs, to pocieszam się, że jak ktoś będzie chciał kupić jakąś sensowną liczbę akcji, to musi sporo kurs podnieść, a potem nie zdąży ich wszystkich wywalić z zyskiem...
pocieszamy sie a to przeciez nie jakas padlina a obroty mamy mniejsze niz na new connect... troche smutno ale trudno. jak juz wszystko urosnie to moze nas na koncu zauwaza...:)
gdzie patrzec to sa rekomendacje domow maklerskich i pojawiaja sie abc data ,action ...nawet modecom rekoendacje na kupuj tylko ntt nic chyba ze znalezliscie cos:D:D?
moim zdaniem patrzac po wynikach to chyba powoli najlepszy okres dla ntt nastaje na stockwatchu mija sie ze ntt robi przychodzy sprzedajac peryferie czyli np myszki klaiatury, usb, dyski, drukarki, glosniki.... a moim zdaniem wlasnie na tym jest najlepiej jak ma sie wyrobiona pozycje bo wlasnie peryferie zmienia sie najszybciej, pozatym przychodzy sa bardzo zdywersyfikowane czyli bezpieczne... dziwiwie sie ze nikt na to nie patrzy
jeszcze troche nas za dużo do pieczenia chleba musi zostać 1-2 % towarzyszy inaczej nie bedzie ciągnął ogona Panie animator przyznaj Pan racje chociaż raz
schizi icku mnie juz nic nie zdziwi dlatego nie powiem ze nie masz racji bo prawdopodobienstwo ze sie pomyle jest wysokie...dajcie a bedzie Wam dane, zycczcie a bedzie Wam zyczone...:( :)