• Rewolucja technologiczna Autor: ~Boni [193.59.75.*]
    Nie ma wątpliwości, że w ciągu najbliższych kilku lat czeka nas zmiana ukladu sił na świecie. Gaz łupkowy i samochody elektryczne mocno ograniczą zużycie ropy naftowej, odwracając trendy na surowcach.
    Energetyka i medycyna - to dwie najbardziej perspektywiczne branże. Nie można pominąć także "innowacyjnych technologii".

Mówi się, że pod koniec 2014 roku ceny samochodów elektrycznych spadną o połowę.
    Samochody elektryczne zostaną wprowadzone niewspólmiernie szybciej w Azji niż w Europie.
    Chińczycy mają obecnie kilkaset milionów elektrycznych skuterów.

Pytanie, kto zarobi na sprzedaży akumulatorów?
    Bez wątpienia strategia przyszłościowa i zyskowna, ale kiedy to się zacznie...?
    Jak już się zacznie, to wykres będzie przypominal hiperbolę, a nie "taflę jeziora" :-)
  • Re: Rewolucja technologiczna Autor: ~wojtek [188.33.84.*]
    racja-to przyszlość ,ale nie aż tak daleka-wystarczy jak dopną zamówienia na vrla i wtedy nikt nie będzie pisal o braku płynności,,,jest bosch,jest warta,,,,pytanie-co zrobią wiedząc o mocnej konkurencji na ukrainie?z takim freeflotem można w tydzien na kilka złotych podjechać bez problemu,tu nie ma milionowej emisji i rozwodnienia akcji jak na wielu spółkach typu boryszew czy midas-czas pokaże co tu będzie w tym roku,ja myśkle,że tu będzie przełom wbrew wypowiedziom analityków...pozdr
  • Re: Rewolucja technologiczna Autor: plujacy [83.144.68.*]
    wydaje mi się, że najsłabszym punktem westy jest jej zarządzanie.
    Ich bankructwo jest raczej niemożliwe (pomoc z góry), ale fakt, że nie osiągają zysków bardzo mnie martwi. I to, że vrl ciągle jeszcze nie ruszył też nie za bardzo mi się podoba. Myślę, że strata za 4 kwartał może mocno dobić kurs, ale zysk lub uruchomienie vrla może pomnozyć wartość akcji.
    vrla jest gotowa i działa tylko nie ma zamówień,teraz rola menadżerów ,żeby takowe pozyskać
  • Re: Rewolucja technologiczna Autor: plujacy [83.144.68.*]
    Zaskoczyłeś mnie kolego. Wiem, że pokazywali przykładowe egzemplarze na targach, ale to wszystko. Masz jakiegoś linka do artykułu o tym?
    nie mam linka do tego ale to potwierdzona informacja,moze jeszcze bedzie huczne otwarcie przez janukowycza i powiążą to z większym zamówieniem,trudno mi powiedzieć,wiem ,że taka linia działa i jest gotowa do produkcji,nic więcej nie wiem na ten temat,proponuje w celu potwierdzenia mojej informacji napisac na przykład do analityka pana proczyka,który rekomendował weste,jego meil jest na stronie głownej westy,,
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.33.84.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.183.243.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.