kto postawil krzyzyk na panu kosciuscie ten malo wie co dla tego czlowieka znaczy jego firma jest dobry podoba mi sie wierze w niego ze nie odda firmy nikomu i ja uratuje tego mu zycze. powodzenia panie kosciuszko..
kolega sie spinja bo pchnal akcje zamiast pomyslec najpierw a teraz obwinia kosciuszke hehehehe no ktyos musi odpowiedziec za jego nieudolnosc zyciowa. A smieli sie ze mnie na tym dennym forum ze akcje przetrzymalem i nie sprzedalem :)
Dnia 2013-01-29 o godz. 20:13 ~jony napisał(a):
> kto postawil krzyzyk na panu kosciuscie ten malo wie co
> dla tego czlowieka znaczy jego firma jest dobry podoba mi
> sie wierze w niego ze nie odda firmy nikomu i ja uratuje
> tego mu zycze. powodzenia panie kosciuszko..
pan Kościuszko wydymał akcjonariuszy, dodrukował akcji, za kasę ze sprzedaży założył M2B, a teraz uważa, że jest jedyną osobą, która może uratować Polskie Jadło ??? Trzeba było długi spłacać a nie na boku prywatę walić !!! Jak mu wyszło z Chłopskim Jadłem ????
Teraz liczę, z resztą chyba nie tylko ja, że ten bałagan przejmie Moska, za pół darmo. To powinno nauczyć pana Kościuszkę pokory. Bo jak się wprowadza firmę na giełdę i ma się akcjonariat w głębokim poważaniu to potem tak jest.
Coś mi się wydaje, że Kościuszko wie, że na dzisiejszym walnym straci prezesurę i zamierza ją odzyskać 8 marca no ale do tego potrzebna będzie większość głosów. A skąd mieć większość? Możliwe, że już zaczął skup akcji.