• Wileńska umowa Autor: ~dominikgie [37.47.7.*]
    Zarząd Mieszko S.A. poinformował, że litewska spółka UAB "Vilniaus Pergale" zawarła istotną umowę kredytową z wileńskim bankiem AB SEB Bank...
    http://www.finweb.pl/firmy/handel/6049-wilenska-umowa
  • Re: Wileńska umowa Autor: ~shodan [77.254.56.*]
    nie czytalem tego infa i jakosnie bardzo mam ochote ,pisalem kilka razy wczesniej ,że przejete spolki zaleznepowiekszajac zadluzenie jednostkowe generuja je na poziomie grupy.Ogolnie rzecz ujmując krok do przodu dwa kroki w tyl ,mysle ze w tym tempie spolka ma powazne szanse uzyskac cene 5 zl w 2014 to jest możliwe...
  • Re: Wileńska umowa Autor: ~iksmen [37.30.40.*]
    Ale o co chodzi? W tekście gość nie pisze nic o przejęciu, tylko o tym, że spółka zależna zawarła jakąś tam sporą umowę kredytową, a przejęta została już dawno. Reszta tekstu to po prostu opis Mieszka. BTW jak mają być dwa kroki w tył, to raczej cena by spadała, a nie szła do 5 zł? Na razie w każdym razie jest 4,28 zł.
  • Re: Wileńska umowa Autor: ~shodan [178.36.141.*]
    koles to powinno byc dawno siedem spojrz na ilosc akcji w obrocie i FF aty mi cos bakasz o 5 zl jak masz 18 lat izycie przed soba ok mozesz czekac nic mi do tego,ja juz nie mam tyle czasu.Te akcje z punktu widzenie spekulacji sa perfekcyjne z wielu wzgledow do przeprowadzenia ataku i duzych wzrostow i z racji ceny jednostkowej iz racji FF,wzrosty? spekulacja a figa zmakiem? bo to zasrane mieszko
  • Re: Wileńska umowa Autor: ~shodan [178.36.155.*]
    apropo kolego iksman ,posiadasz akcje mieszka????
  • Re: Wileńska umowa Autor: ~shodan [178.36.161.*]
    nie masz ani jednej akcji i pier,,, swoje madrosci typowe na tym forum
  • Colian przejmuje solidarnosc Autor: ~shodan [178.36.185.*]
    Otmuchow podbija biedronkę a mieszko

miesza palcem w du....

http://www.tvncnbc.pl/slodki-biznes,304991.html#autoplay
  • Re: Colian przejmuje solidarnosc Autor: ~harry [79.163.148.*]
    to kupuj otmuchow to badziewie i juz forum otmuchowa tez jest i te pierdoly tam pisz
  • Re: Colian przejmuje solidarnosc Autor: ~shodan [178.36.184.*]
    co cie bardziej boli to ze nie mozesz zarobic grosza czy to ze facet ma leb na karku
  • Re: Colian przejmuje solidarnosc Autor: ~shodan [178.36.184.*]
    jak to sie dzieje ze jedna spolka idzie z 9 na 14 zl i jest beee a druga rok stoi w miejscu i jest cacy??a madrzy ludzie bez pieniedzy siedzą i pierdzą w stolki swoimi madrasciami i dlatego nigdy nic nie zarobią
  • Re: Colian przejmuje solidarnosc Autor: ~bee [83.30.98.*]
    powiedz to tym co na Otmuchowie przyżyli zjazd z 18 na 5 bo biedra wypięła się na firmę podczas podwyżki cen surowca
  • Re: Colian przejmuje solidarnosc Autor: ~shodan [77.254.32.*]
    a co Ty chcesz na historii kase zrobic?Historia sie nie liczy, na gieldzie liczy sie przyszlosc a przyszlosc dla tych ktorzy kupili po 5 a sprzedadza po 20 rysuje sie w niezwykle pieknych barwach a co sie rysuje na mieszku to mi sie juz pisac nie chce.
  • choco loco opadamy Autor: ~shodan [178.36.137.*]
    itd itd
[x]
MIESZKO 1,31% 3,95 2014-11-25 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.