• spokojnie Autor: ~zenon [79.186.235.*]
    to tylko zagranie ,żeby wystraszyć i skupić jak najwięcej po jak najmniej .jak by było inaczej nikt by nie kupował za 12 gr[a jakie były obroty].upadłość umożliwia nadal prowadzenie działalności.często spólka upadła wychodzi na prostą.podbnie było z PESĄ najlepszą spólką[dawne bydgoskie zakłady naprawy taboru kolejowego] w europie o czym wspomniał kilka dni temu prezes odbierając nagrode kisiela.zobaczycie jaki numer wam wykręcą na walnym zgromadzeniu[już w środę] i tu się nagle dogadają znadując wyjście-a drobni zostaną z potężną stratą i bez akcji.jak jeżdzicie po Polsce to chyba widzicie jaki majątek mają a Koścuszko wyprawia wigilę na 50 tys osób-tak nie wygląda prawdziwy bankrut.zanaczam ,że ja akcji nie mam ale po przeanalizowaniu sytuacji w poniedzałek to zrobię podobie jak oni i kupię.nie namawiam,ale polecam to przeanalizować[bo giełda to nie tylko inwestowanie ,ale i gra
  • Re: spokojnie Autor: ~jak na wojnie [37.109.106.*]
    Normalnie obsypią Was złotem normalnie, no nie?
  • Re: spokojnie Autor: ~fleisch [151.248.44.*]
    przesadzasz. nie mniej czas na podbitke.
  • Re: spokojnie Autor: ~ja [89.228.105.*]
    Leśne runo wchodzi do gry i przejmie polskie jadło(z NC na GPW).
  • Re: spokojnie Autor: ~darek [80.245.186.*]
    Podbitka będzie ale nie wiadomo ile!
    mam po 0.12 i liczę na te 10 % i spadam
  • Re: spokojnie Autor: ~Xxx [178.43.109.*]
    zenon. Przestan pisac glupoty. Jak to czytam to mam retrospekcje z jago i hydro. Tam identyczne teksty jak twoje lataly. A final jaki byl kazdy wie.
  • Re: spokojnie Autor: ~karol [83.7.194.*]
    sad widocznie doszedl do wniosku ze najlepiej zaspokoi dlugi ze sprzadazy tego co zostalo w pj, najpewniejsze pieniadze ma tu syndyk
    wierzyciele widac nie godza sie na uklad a akcjonariusze maja tu h.ja do gadania
  • Re: spokojnie Autor: ~zalamka [88.199.233.*]
    ludzie z pocztowego musza byc nieźle wku... na Kosciuszke więc docisneli kolanem

• Re: spokojnie Autor: ~ivan [176.241.242.*]
    Jak upadnie Polskie Jadło to już w kogo wierzyć? Podziwiam pana Kościuszkę... Mam nadzieje, że znajdą jakieś rozwiązanie. Tego Wam życzę.
  • Re: spokojnie Autor: ~jaro [93.105.163.*]
    zenon ma troche racje. troche sie dziwie kosciuszce ze tak zrobil, cos ma w planach jeszcze. mozna troche kupic przed walnym
[x]
POLJADLO 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.