a ile mam dokłądnie w plecy? Ile mam papieru?
Jakie jeszcze spółki trzymam w portfelu?
może jednak mam 10% do przodu? Niezły jesteś w swoich kaziko-fantazjach :D
Sniłem ci się? :D
Dnia 2013-01-22 o godz. 13:06 ~rankor2 napisał(a):
> No i już doczekalem się... ;-D
Zbierać chlopcy, póki
> tanio...;-D
Bo9 jak ruszy bomitsunami...;-D
no doczekałeś się :D
tak się kończą zagrywki cwaniaków co stawiają zaporowe batony na 0,22. Czekali az im nasypią niżej a tym czasem ktoś zabrał zabawki.
Teraz patrzmy jak w pośpiechu będą anulować zlecenia na 0,22 :D
uwielbiam te jego pseudo-mądrości.
Jakoś tak jest, że jak tylko coś napisze o braku popytu, to ten od razu się pojawia :D
idealny antywskaznik. Mam nadzieję, że będzie pisał dalej, a nie ucieknie na forum onetu :(
ubierać to zaczną, ale po ogłoszeniu ewentualnego układu. Teraz to sie zbiera papierki, by mieć czym pompować.
btw. Ile jestem juz w plecy? Nawet o kracym nie wspominasz co brał po 0,21. Też ma juz w plecy +9.52%
Współczuję tym co sprzedawali (m.in. mi) po 0,19 i 0,18 bo straszyłeś 0,16 -> 0,09. Dostali drogą lekcję życia. Na pewno są ci wdzięczni.
Kracy jeszcze nie zarobił, bo po 23 gr nie mógl swego sprzedać. Zwłaszcza, że duża kolejka.
Ty tez pewnie nie zarobiłes i czekasz... ;-D
Zarobisz, jhak zobaczysz kasę na koncie.
A kt5o nie korzysta z dzisiejszej windy ten bedzie załować...;-D
Niemożliwe?... Zobaczymy...;-D
Jak przez 4-5 kolejnych sesji bedzie tak jak dziś - zmienię zdanie i zacznę naganiać na bomi..;-D
Nie wczesniej. Bo po nagłych wzrostach i po nagłych zwiększonych obrotach, zawsze były na bomi zjazdy.
aaaaa :D
Robi się coraz śmieszniej :D
teraz to jest sztuczny zaporowy popyt? :D
a jak godzinę temu była bańka papierów na sprzedaży po 0,22 gr to nie było to sztuczne, tylko "nikt nie chce BOMI"
skoro jest sztuczny popyt, to chyba nic tylko korzystać i wywalać. Twoim zdaniem tylu na to czeka.
kiedy zrozumiesz, że z każdą wypowiedzią na temat zachowania kursu się ośmieszasz...
najlepsza twoja porada to ta udzielona 10 stycznia:
https://www.bankier.pl/forum/temat_re-bomi-po-ile-kupic,12268607.html
gdy kurs był po 0,18 i gość prosił o poradę , by wchodzić. Jest jedna odpowiedz naszego eksperta, która pozwoliła uchronić tego akcjonariusza przed zarobkiem 30% w 2 tygodnie.
Gdy walne przegłosowało 50 milionową emisję akcje za długi, to wzrosło z 0,24 do 0,30, a następnego dnia dobiło do 0,35. Niestety dobiło czarną świeczką. Niektórzy do dzisiaj liżą rany.
mnie nie przeszkadza, gdy tacy jak ty się ze mnie śmieją.
Dla ciebie mogę być pośmiewiskiem, bo musisz jakoś leczyć swoje kompleksy, ale to ja jestem mądrzejszy od ciebie, a ty wciąż masz bomi... -- tak mi przykro;-D
Nie sprzedałeś na górce i wciąż jesteś z bomimakulaturą... ;-D