Dziś w południe akcjonariusze Bomi S.A. rozpoczną w Warszawie obrady, podczas których zdecydują o przyszłości przedsiębiorstwa - i to w najbardziej fundamentalnym tego wymiarze...
http://www.finweb.pl/firmy/handel/5851-czy-bomi-przetrwa
Jak poprzednie fundy ubrały naiwnych po 3 zeta i uciekly tez się cieszyles, ze ktoś przejął bomimakulaturę?... ;-D
Wynajęty to ty jesteś. Przez wlasny strach..;-D
I czemu piszesz, ze straszę? ;-D
Boisz się, ze znowu mogę mieć rację? ;-D
Duza kasa na bomi? spojrz na kapitalizację..;-D
Nikt bomi nie chce... ;-D
Dużą kasę tu wielu wtopiło i straciło. Jak ty... ;-D
Ale wciąż masz bomi... - tak mi przykro...;-D
każdy twój wpis jest bezcenny ku mojej radości..........
tak mam BOMI i cieszę się z tego, że mam.......
więcej wpisów rankor, dawaj, dawaj bo nikt nie chce akcji oddać.......
i pamiętaj, że jak zaczynasz coś pisać to pisz dokładnie tak jak było a nie wypisujesz tylko wybrane fragmenty i to takie, które pomagają ci straszyć i naganiać na oddawanie akcji....
Dnia 2013-01-21 o godz. 09:29 ~rankor2 napisał(a):
> Kurs i ucieczka supernowej pokazują, ze wielu nie wierzy w
> uratowanie bomi i woli ratować kasę...
nie kasuj postów....
powtarzam jeszcze raz......... pisz prawdę a nie to co tobie pasuje.........
supernówka sprzedała akcje innemu podmiotowi, który widocznie widzi przyszłość dla BOMI i dlatego odkupił te akcje od supernówki..........
bo nie przejmuje się tylu akcji tylko po to żeby stracić......... prawda obrońco naszej kasy....
Moje też są kasowane i nie placzę jak ty... ;-D
Dla ciebie prawda to naganianie jelonków do wciskania im twej bomimakulatury...;-D
Tych podmiotów widzących niebianska przyszlość bomi było wiele i jakoś wszystkie uciekly ze stratami... ;-D
I nie bronię twej kasy.
Ty juz jej nie masz. Zachecam do myślenia tych, co mogą tak wtopić jak ty... ;-D
Sam od dawna wprowadzasz w bład naganiając na kupno bankruta, w którego wtopiłes, ale na walne nie pojechaleś, bo nie masz za co i boisz się prawdy o swej spólce...;-D
Dnia 2013-01-21 o godz. 11:40 ~rankor2 napisał(a):
> Sam od dawna wprowadzasz w bład naganiając na kupno
> bankruta, w którego wtopiłes, ale na walne nie pojechaleś,
> bo nie masz za co i boisz się prawdy o swej spólce...;-D
nie wprowadzaj forumowiczów w błąd...........
pokaż chociaż jeden mój post w którym naganiam na kupno akcji BOMI.........
nie znajdziesz bo takich nie ma, ale za to ja mogę przedstawić dużo twoich postów naganiających na sprzedaż akcji BOMI........
i cieszę się że jesteś tak dobrze poinformowany, że wiesz o tym, że ja wtopiłem i się cieszę, że wiesz po ile kupiłem akcje.........
naprawdę twoje wpisy są bezcenne ku mej radości...
ja jestem na bieżąco i nie mam potrzeby jechać osobiście na walne :-)