• sprawdzam Autor: ~agent_orange [194.63.135.*]
    zobaczymy czy sprawdzi się stara zasada, że im więcej jest teorii co do "odbierania akcji" i ubranej leszczyny na spółce... na forum tym gorzej będzie w niedalekiej przyszłości... oczywiście wszystko idzie w parze z dobrymi radami "trzymania akcji".. "uśredniania"... na pokładzie zawsze zostają ci najtwardsi...
  • Re: sprawdzam Autor: ~CPH [188.181.88.*]
    To sie nie sprawdzi gdyz gra jest nieuczciwa.
    Tylko nie wiem gdzie sie podziali ci( zmienili nik) piszacy o jakims skupie akcji :-).
    Naiwniacy, wydrujuja sobie ile chca i po chca zaplacic.
    Osobiscie trzymam kciuki by drobnica pokazala jaki ma power i jak potrafi zbierac towar
  • Re: sprawdzam Autor: ~agent_orange [194.63.135.*]
    będą trzymali i uśredniali, a na forum będzie kozetka i przytulanie się do misia dla smutasów. Co ma niby utrzymać tutaj kurs? dobra wola forumowiczów!!!??? :-]

dodam, że mam info z mojego źródła, ale moja reputacja jest tutaj zerowa, więc proponuję, żeby zajączek coś na rozweselenie napisał, że np. jednak będzie zmiana na 32 gr. albo rajd na 1 zł... jedyne co mu teraz zostało to enigmatyczne i przez zaciśnięte zęby mówienie, że wytrzyma. a ja stawiam flachę, że koleś nie ma już ani jednej akcji. Chyba nie jest kretynem :)
    kopenhaga, jak na razie potwierdziło się jedno na tej spółce, co już kilka razy było powtarzane i ma 100% sprawdzalności. Załapanie dołka, następnie duża ilość wpisów co do świetlanej przyszłości spółki, pompka (3x)... później dalsze wpisy, że tuż-tuż dobre info, później systematyczne wywalanie i przy okazji uspokajające posty swojaków i innych funkcyjnych naganiaczy. Później zjazd do punktu wyjścia i przy werblach optymizmu mega "pozytywna" informacja... najpierw o wniosku likwidacyjnym, później o mega emisji z "bardzo dobrym" nominałem... do tego optymistyczne zachowania kursu... KLASYK na tej spółce. Nowym sugeruję prześledzić forum, zachowanie kursu wraz z infami... jest oczywiście tutaj ekipa grająca z tym trendem, ale jakie będzie ostateczne rozwiązanie nikt nie wie, dlatego ci co mają tutaj doświadczenie grają na kilka procent i spierdalają przy pierwszej okazji... dzieci i starcy czekają na złotówkę, a zostają z niczym.
  • Re: sprawdzam Autor: ~ddddaaaawwww [83.10.173.*]
    Autor | ~ddddaaaawwww [83.26.44.*] 2013-01-11 18:16
    Zobacz profil Internet Group
    Za miesiąc będzie dużo wyżej niż teraz. To nie jest żadne wysypywanie.
    Jak nie będzie napiszę tu i przyznam się do błędu.
    Jak będzie i masz honor napisz też, choć wątpię czy to zrobisz.

11 luty możemy się sprawdzić. Jak masz odwagę.

To było do agenta, może być do cph, sprawdzamy kto się pomyli ?
    na pewno ci co podciągnęli ostatnio kurs, żeby wywalić akcje i pod koniec sesji się wysypali ostatnio są kretynami, bo wywalili perełkę. Klasyk na tej spółce :-)
  • Re: sprawdzam Autor: ~Maruder [83.26.183.*]
    Witam

Panie "agencie_orange", tak z czystej ciekawości, aby móc zrozumieć Pana wypowiedź o ostatniej podbitce i możliwości wywalenia pod koniec sesji.

Jak Pan uważa, ile akcji spośród 2 mln sztuk z czwartku kupiła ulica idąc w owczym pędzie za wzrostami?
    Czy uważa Pan że zakupili powiedzmy 1 mln akcji po 19 - 21 gr, aby wywalić około 600 tys. - 650 tys. sztuk po 19 gr?

Czekam na rzeczową odpowiedź

Pozdrawiam

Maruder
    jeden milion akcji to jest zaledwie 200 000 zł orientacyjnie. Zakladam, że nie gracie tutaj po 2000-3000 zł tylko np. po 10-20 tys. zatem wystarczy kilkanaście osób w kolejce, żeby łyknąć ten MILION akcji... :) mała wyobraźnia?

stary, ja na poziomie x2 wyższym jak spółka się pałowała między 40-50 kupowałem czasami na jednej sesji 2x 60 000 akcji... więc możesz sobie wyliczyć na kalkulatorku, że było to mielone między 50-60 tys zł. Dla mnie to niewielkie kwoty, a na takich spółkach warto czasami wejść mocniej, żeby później ten sam pakiety wywalić 1-2 gr. wyżej. Podkreślam, od czerwca nie kupiłem ani grama tego szajsu i wiele razy myślałem o wejściu (bo mam żyłkę hazardzisty) ale z tego gówna się już wyleczyłem raz na zawsze, czego nie mogę powiedzieć o wspaniałym forum i forumowiczach. :) W tamtych czasach myślałem, że IGR to złoty interes... hjehjehehehehehehehehe....

Nie podniecałbym się ilością akcji, patrzyłbym na wartość transakcji i to ile zaraz tutaj będzie milionów nowych akcyjek. Na fonie podobne pompki obserwowałem i zapewniam was, że też wszyscy pisali, A KTO ODEBRAŁ ten milion wywalony wtedy-a-wtedy... :) takie rozważania zawsze mnie rozśmieszają na groszowych spółkach, no ale może dla niektórych kwota za mieszkanie w bloku jest niewyobrażalna. Na pronku też ludzie mają miliony akcji łyknięte po 15 -20 groszy i przyznawali się na forum, żę kupowali po 50-100 tys, bo myśleli, że to interes życia :) gdzieś te akcje musiały pójść...
  • Re: sprawdzam Autor: ~Maruder [83.26.183.*]
    Dziękuje za odpowiedź

zadane przeze mnie pytania nie były formą ataku na Twoją osobę, lecz przejawem normalnej ciekawości.

Może masz rację, może nie .... kto to zrobił i w jakimś celu, czy się ustawiło kilku i zrobiło szybkie zakupy, a może to był jeden - tego nikt z nas nie wie.

Każda teoria pozwala szerzej spojrzeć na zagadnienie. A o moją wyobraźnie się nie martw.
    teorie mają sens gdy są weryfikowane przez doświadczenie. Tutaj jest bardzo wybiórcza forma dobierania faktów i zdań... :) i piszę to nie jako atak na ciebie, po prostu jest tutaj specyficzny klimacik...
  • Re: sprawdzam Autor: ~xyz [31.63.38.*]
    ty przyjacielu jesteś specyficzny
    milioner któremu niewątpliwą radość sprawia fakt, że inni mają problem
    pełen szacun, tylko pogratulować ego
    stary, co ty piszesz. nie jestem mylionerem... i nie sprawia mi satysfakcji, że was dymają. dziwi mnie, że dajecie się nabrać działającemu tutaj na forum lobby naganiaczy i tyle.
  • Re: sprawdzam Autor: ~procka [83.4.184.*]
    Agent, sprawdź w lustrze, czy piana nie pobrudziła Ci koszuli...;)

Napiszę parę zdań, bo mam dzisiaj dobry humor, a Twoja błazenada jeszcze bardziej mnie rozbawiła.

Może i nie masz akcji, ale na pewno się z IGR nie wyleczyłeś, bo to ile czasu poświęcasz forum o tym "szajsie" narawdę normalne nie jest.

Sprawdza się dosłownie wszystko co piszesz. Jesteś bardzo mądry i wzbudzasz we mnie ogromny szacunek. Do tego dajesz tyle pożytecznych rad i wiele można się od Ciebie nauczyc o inwestowaniu.

Trafiłeś w sedno z tym, co napisałeś. Informacja z piątku spowoduje spadek kursu do 10 groszy, a potem wrzucą w rynek 400 milionów nowych akcji (to na początek) - kurs oczywiście będzie spadał dalej. Jak będzie mijał 4 grosze, to nie zapomnij kupic - w końcu obiecałeś, tylko nie będzie to dobra inwestycja, bo kurs będzie spadał aż do 1 grosza, więc możesz zaliczyc nawet 75% straty. Ale to przecież dla Ciebie nie pierwszyzna, bo podobną juz chyba miałes na którejś spółce (nie pamiętam na której, bo z gąszczu Twoich przechwałek trudno wyłowic konkretne informacje).

No i nadejdzie maj. Kurs będzie groszowy, a Ty napiszesz na forum "sprawdzam" i z uśmiechem na ustach będziesz przyjmował pokłony i gratulacje.
    Każdy będzie chciał brac u Ciebie lekcje inwestowania, a Ty prawie każdemu ich udzielisz - za darmo, bo po porostu lubisz poświęcac czas na rzeczy, które nie przynoszą Ci żadnych korzyści.

I na zakończenie - różne tu osoby piszą, jedne merytorycznie, inne mniej, jedni naganiają uprzejmie, inni bezczelnie, jedni ściemniają, inni piszą prawdę, jedni są powazni, inni żartują. Ale takiego niesympatycznego typa jak Ty jeszcze nie spotkałam. Serio.

Weź się Człowieku ogarnij, bo może i na razie ta terapia działa i ciesząc się z tego, że innym nie wyszło, nie wychodzi, bądź wkrótce nie wyjdzie, na pozór jesteś trochę szczęśliwszy. Ale uwierz mi, to sposób na krótką metę i bardzo żałosny w dodatku.

I jeszcze dodam: czemu wybrałeś sobie na tą pseudo-terapię spółkę, na której są tak mizerne obroty? Przecież dla Ciebie to małe kwoty. Nie ta skala dla takiego potentata jak Ty. No chyba, że rozważasz by rzucic jakiś ochłap ze swoich zarobków i sfinansowac zobowiązania IGR. Lepiej to przemysl, bo jak będzie upadłośc, to zniknie i to forum - a gdzie znajdziesz takie cudne miejsce na dowartościowywanie się ? ...

Może już jutro będzie 10 groszy - jesteś przygotowany na taką radośc ?

Pozdrawiam;)
    nie czytałem całości i nie mam ubrudzonej pianą buzi (co za ton, nie spodziewałem)... :)))) powiem ci w skrócie, że w tonie w jakim mi odpisałaś, ale niestety krócej niż ty, bo nie mam czasu, że na pewno dadzą wam zarobić, wystarczy kupować, uśredniać. na forum wpadam 2 x dziennie czytam może 2-4% postów głównie kopenhagę, Twoje, elzora i jeszcze jednego gościa ...

a jeszcze jedno, takie pytanie, ale odpisz krócej, to jutro z rana sobie przeczytam popijając kawkę... czy wyładowałaś na mnie swoją frustrację dot. tej spółki, czy jeszcze potrzebujesz więcej? Szczerze.
  • Re: sprawdzam Autor: ~procka [83.4.184.*]
    Jestem przekonana, że czytałeś całośc, bo 2 akapity były pochwalne, a to na pewno zachęciło Cię do dalszego czytania ;)

Co do frustracji - trochę zły trop. Ja na giełdzie nie obracam przysłowiowymi milionami (jak niektórzy), więc i milionów stracic nie mogę. Zatem nie bardzo mam się czym frustrowac.

Giełda to loteria - ten kto pakuje w to gruba kasę jest po prostu hazardzistą i musi się liczyc z kolosalną stratą. Każdy ma emocje wprost proporcjonalne do skali inwestycji. Jeżeli ktoś stawia całą swoją kasę i liczy na zarobek na mieszkanie czy samochód, a potem to przepada... no cóż...
    Ja ładnych pare lat temu rzuciłam palenie i zrezygnowałam z jeszcze kilku rzeczy, które trochę na codzień kosztowały. Powiedzmy, że inwestuję na giełdzie to, co wczesniej poszłoby własnie na fajki itd., więc i tak byłoby stracone...
    Podsumowując - o mnie się nie martw - włosów z głowy nie zamierzam rwac:) Twojej ulubionej racjonalizacji też nie zamierzam uskuteczniac.

A mój post do Ciebie nie ma związku z IGR, raczej bezpośrednio z Tym jak i co piszesz.
    Po rostu nie rozumiem Twoich pobudek - nie są zdrowe.
    To zreszta podobnie, jak kilka dni temu - była wymiana zdań o nk, a Ty się ożywiłeś pisząc o kontach kolesi z Twoich kręgów. Rano te posty dziwnie zniknęły.
    Po prostu chyba masz problemy i w zasadzie to nie moja sprawa - póki nie trzeba czytac niektórych Twoich wypowiedzi...

Niezależnie od powyższego IGR skreślac nie zamierzam, ale chyba nie muszę się nikomu z tego tłumaczyc...
    Stawiam flasze ktora wygralem u zajaca ( nawet nie wiem z jakiego miasta jest, big secret) ze do twego 11 lutego kurs nie przebije 20 gr. cel to 10-12 groni.
    Smie sadzic ze kursik teraz systematycznie bedzie sie osuwal, pomalutku, choc jutro moga byc widly po tak optymistycznym info na weekend. Trzeba pamietac ze 1 gr. to 5% zysku lub straty.
    Prawda jest taka ze kolesie odkupil papier od Harcerza powiedzmy po 10 gr ( sam by takiej ceny nie uzyskal, wywalajac w rynek), podzielili rowno miedzy siebie, dali sobie troche czasu na wywalenie ulicy, artykuly w prasie , tarcze podatkowe itp. Kase zebrali, odzyskali wlozony kapital a za syki czyli sponsoring leszcze kupia sobie nowa emisje po 10 gr. Bedzie mozna oc\ekiwac znow optymistycznych listow intencyjnych porozumien, inwestorow itp by moc zadowolic akcjonariat i wspomoc ich by mial jak najnizsza srednia.
  • Re: sprawdzam Autor: ~Michał [77.253.16.*]
    nie ma takiej możliwości aby kurs był na 10-12 jak załapie 10 to poleci niżej
    Dobra cph to 11 lutego się sprawdzimy ja uważam, że będzie powyżej kursu piątkowego tj.19, 20 gr.

Ty masz chociaż jaja nie jak agent.
  • Re: sprawdzam Autor: ~ii [89.228.5.*]
    czas pokaze co jest w zamysle zarzadu jezeli przez igr ma wchodzic dochodowy biznes to chyba jest oczywistym ze nie moga stracic kontroli nad spolka byc moze sie myle
  • Re: sprawdzam Autor: ~Michał [77.253.16.*]
    czy dochodowym to sie okaże każdy świeci ząbkami aby się załapać jak na razie to obiecują toalet ..niedobrze
    Ludzie to sa naiwni im wieksze obroty na nizszych poziomahz tym trudniej bedzie sie przebic. Toalet bedzie stopniowo, jak ktos napisal drukowany. Na poczatek rozwodnienie 1:10 robi wrazenie a sama mysl ze ma byc tego 1 mld czyli docelowo 1:25 i przy obecnym popycie zepchnie perelke nisko. Ludzie beda wyskakiwac by moc spac spokojnie w nocy i pozbyc sie kulu u nogi. Taka prawda. Twardojajowi moga usredniac. bedzie nisko a nawet bardzo nisko, chyba ze ci co lykaja twoar beda bronic kursu
    Większość wpisów agenta Tomka z orange

:)

On nie ma akcji ale pisze tu jak nawiedzony, on nie ma jaj, by się sprawdzić w lutym, wg. niego Poljadło już dawno miało uciec a po chwili pisał, że Poljadło to śmieć i nie kupił, tylko czeka :)

Śmieszny człowieczek, w dodatku kłamca.

Poświęcając tu tyle czasu, musiałby być chory psychicznie gdyby nie interesowały go akcje spółki.

Pisał, że weźmie po 4 gr dla jaj :)

Czekaj :)pajacyku
  • Re: sprawdzam Autor: ~byk [77.101.240.*]
    deptanie mułu, a to wciąga... niżej i niżej...
    świnka gdzie napisałem, że nie mam poljadla, mam i to pod korek, powiem więcej, ustawiam co chwila pakiet na 19 na zakup i czasami coś wpada... a odjechać odjedzie. W zeszłym roku zarabiałem tylko na bankrutach i chyba jeśli już będę inwestował to tylko w bankruty przed do klepnięcia układu. a śmieszny jestem to prawda :) lepiej ci? podładuj akumulatory przed kolejnymi sesjami najlepiej na forum, bo to darmowe
  • Re: sprawdzam Autor: ~swojak [80.50.228.*]
    agent ty to musisz mieć " ciekawe "życie niedziela a ty siedzisz całe popołudnie na zasranym jak sam często podkreślasz forum i piszesz jakies bzdety,chłopie ogarnij się.
    A teraz możesz mnie opluwać ile wlezie ,mam to gdzieś,wiem ze nie odpiszesz przecież ty nie czytasz postów
  • Re: sprawdzam Autor: ~swojak [80.50.228.*]
    Zobacz profil Internet Group
    CR Media Consulting
    Autor: ~xxxxxxxxx [194.63.135.*], 2012-09-27 12:26
    ci co są w temacie wiedzą co to za firma i co się z nią stało. Mnie interesują dwie rzeczy:
    1) jakie są nadal powiązania IGR z tym co zostało z CR Media Consulting - jakieś usługi?
    2) co się dzieje z ludźmi z CR Media Consulting

pytam z czystej ciekawości...
    agencie tym postem to sie popisałeś.
[x]
WINVEST 1,12% 0,04 2025-07-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.