Agent, sprawdź w lustrze, czy piana nie pobrudziła Ci koszuli...;)
Napiszę parę zdań, bo mam dzisiaj dobry humor, a Twoja błazenada jeszcze bardziej mnie rozbawiła.
Może i nie masz akcji, ale na pewno się z IGR nie wyleczyłeś, bo to ile czasu poświęcasz forum o tym "szajsie" narawdę normalne nie jest.
Sprawdza się dosłownie wszystko co piszesz. Jesteś bardzo mądry i wzbudzasz we mnie ogromny szacunek. Do tego dajesz tyle pożytecznych rad i wiele można się od Ciebie nauczyc o inwestowaniu.
Trafiłeś w sedno z tym, co napisałeś. Informacja z piątku spowoduje spadek kursu do 10 groszy, a potem wrzucą w rynek 400 milionów nowych akcji (to na początek) - kurs oczywiście będzie spadał dalej. Jak będzie mijał 4 grosze, to nie zapomnij kupic - w końcu obiecałeś, tylko nie będzie to dobra inwestycja, bo kurs będzie spadał aż do 1 grosza, więc możesz zaliczyc nawet 75% straty. Ale to przecież dla Ciebie nie pierwszyzna, bo podobną juz chyba miałes na którejś spółce (nie pamiętam na której, bo z gąszczu Twoich przechwałek trudno wyłowic konkretne informacje).
No i nadejdzie maj. Kurs będzie groszowy, a Ty napiszesz na forum "sprawdzam" i z uśmiechem na ustach będziesz przyjmował pokłony i gratulacje.
Każdy będzie chciał brac u Ciebie lekcje inwestowania, a Ty prawie każdemu ich udzielisz - za darmo, bo po porostu lubisz poświęcac czas na rzeczy, które nie przynoszą Ci żadnych korzyści.
I na zakończenie - różne tu osoby piszą, jedne merytorycznie, inne mniej, jedni naganiają uprzejmie, inni bezczelnie, jedni ściemniają, inni piszą prawdę, jedni są powazni, inni żartują. Ale takiego niesympatycznego typa jak Ty jeszcze nie spotkałam. Serio.
Weź się Człowieku ogarnij, bo może i na razie ta terapia działa i ciesząc się z tego, że innym nie wyszło, nie wychodzi, bądź wkrótce nie wyjdzie, na pozór jesteś trochę szczęśliwszy. Ale uwierz mi, to sposób na krótką metę i bardzo żałosny w dodatku.
I jeszcze dodam: czemu wybrałeś sobie na tą pseudo-terapię spółkę, na której są tak mizerne obroty? Przecież dla Ciebie to małe kwoty. Nie ta skala dla takiego potentata jak Ty. No chyba, że rozważasz by rzucic jakiś ochłap ze swoich zarobków i sfinansowac zobowiązania IGR. Lepiej to przemysl, bo jak będzie upadłośc, to zniknie i to forum - a gdzie znajdziesz takie cudne miejsce na dowartościowywanie się ? ...
Może już jutro będzie 10 groszy - jesteś przygotowany na taką radośc ?
Pozdrawiam;)