rankor2 zmień forum i spółkę bo tutaj już wszyscy cię rozszyfrowali i wszyscy wiedzą po co tu jesteś i po co się tak udzielasz i już nikt nie bierze cię na serio.
wypisujesz po kilka postów pisząc sam ze sobą bo nikt już ci nie odpowiada bo nie ma sensu, albo wypisujesz z kolegą zenkiem, którym sam jesteś
jak ktoś wypisuje coś co nie jest po twojej myśli na temat bomi i teraźniejszej sytuacji to od razu wszystko kasujesz, żeby tylko inni nie którzy nie przesiadują na forum nie zorientowali się za bardzo w sytuacji
potrafisz tylko wszystko przekręcać, odwracać kota ogonem i naganiasz wciąż wszystkich, żeby jak najszybciej pozbywali się akcji bo chcesz niby obronić ich pieniądze a to jedna wielka ściema
jesteś wynajęty do tego żeby mącić na forum i po nic innego bo wciąż nie masz akcji, ale udzielasz się 24/dobę 7 dni w tygodniu
nie jesz, nie śpisz z domu nie wychodzisz tylko mącisz na forum i wciąż naganiasz na sprzedaż akcji, chłopie opanuj się bo za szybko się wykończysz a te marne 20gr za wpis które ci płacą nawet nie będziesz miał kiedy wydać
to by było na tyle.....
acha, możesz kasować te posty a i tak będą się pojawiały i cała prawda o twoim przebywaniu na tym forum
Dnia 2013-01-09 o godz. 10:27 ~j23 napisał(a):
> rankor2 zmień forum i spółkę bo tutaj już wszyscy cię
> rozszyfrowali i wszyscy wiedzą po co tu jesteś i po co się
> tak udzielasz i już nikt nie bierze cię na serio.
Skoro nikt nie bierze mnie na serio, to czemu się mna tak przejmujesz i tak boisz moich postów? ;-D
> wypisujesz po kilka postów pisząc sam ze sobą bo nikt już
> ci nie odpowiada bo nie ma sensu, albo wypisujesz z kolegą
> zenkiem, którym sam jesteś
Utozsamianie mnie z zenkiem nie przynosi mi ujmy - przeciwnie.
I nie mam wplywu na twe paranoiczne skojarzenia.
Ale wniosek z tego, ze nie umiesz polemizować z zenkiem ani ze mną rzeczowo, więc stąd ten strach, agresja i brak rzeczowego pisania o spółce...
jak ktoś wypisuje coś co nie
> jest po twojej myśli na temat bomi i teraźniejszej sytuacji
> to od razu wszystko kasujesz, żeby tylko inni nie którzy
> nie przesiadują na forum nie zorientowali się za bardzo w
> sytuacji
A kto dokladniej opisuje sytuację jak nie ja i zenek? ;-D
Może ty?... ;-D
potrafisz tylko wszystko przekręcać, odwracać
> kota ogonem i naganiasz wciąż wszystkich, żeby jak
> najszybciej pozbywali się akcji bo chcesz niby obronić ich
> pieniądze a to jedna wielka ściema
Skoro to taka wielka ściema, a bomi jest taka perelką, czemu kurs tak zlecial, spółka w bankrutem i nie ma tlumów do kupowania na dołku?
pewnie dlatego, ze wszyscy na rynku czytaja posty rankora i zenka na forum?... ;-D
Ja tu specjalnie udaję bomipajaca, ale to ty masz bomi... ;-D
jesteś wynajęty do tego
> żeby mącić na forum i po nic innego bo wciąż nie masz
> akcji, ale udzielasz się 24/dobę 7 dni w tygodniu
nie
> jesz, nie śpisz z domu nie wychodzisz tylko mącisz na forum
> i wciąż naganiasz na sprzedaż akcji, chłopie opanuj się bo
> za szybko się wykończysz a te marne 20gr za wpis które ci
> płacą nawet nie będziesz miał kiedy wydać
No, prawię wierzę, ze tak sie o mnie martwisz... ;-D
Na razie błagasz mnie, bym zamilkł, bo boisz się mojej oceny bomi, ze blizsza pradwy niz twoje bomizludzenia...;-D
acha, możesz kasować te posty a i tak będą się
> pojawiały i cała prawda o twoim przebywaniu na tym forum
Nie ma sprawy - pisz jak najwięcej... ;-D
Przeciez już wiesz, jaką mam z tego uciechę... ;-D
Zamilknę, jak zobaczę 0,16...;-D
Wtedy parsknę śmiechem na niektorych i... w milczeniu poczekam na heheplaczkowe 0,09...
Niemożliwe? ... - zobaczymy ... ;-D
...zgłaszać jego obraźliwe wpisy grupowo do moderatora i będzie po sprawie,ABM w upadlości likwidacyjnej i więcej warte,ech ktoś naprawdę ładnie ty pogrywa.
Ador..Nie narzekaj i nie porównuj kursu BOMI do innych spółek,
gdyż renkor określi Twą krytykę "płaczem"...
Wiemy i piszemy, iż gdziekolwiek na spółkach w upadłości, pojawi się światełko
w tunelu, kurs eksploaduje.....
Na BIOMI renkor z Zenkiem ośmieszają posiadaczy akcji , jak i spółkę ,
pomagając "kolesiom" w trzymaniu kursu...
Zenek chwali Prezesa, że wymyślił franczyzę, określając to mistrzowskim posunięciem...
Wyśmiewa się ze 100 mln akcji, które "wiszą" nad BOMI,,
ale nie zająknął się na wpisy,
iż Prezes w chwili objęcia rządów, mógł przy kursie 3,20 zł,zrobić emisję z PP naprzykład 100 mln akcji po 2 zł...Emisja poszłaby migiem..
Ale On wolał inwestora "BRANŻOWEGO" z Cypru....
Miałby na początek 200mln zł,
na początek i dobrą opinię...
Ale to tylko takie wtrącenie o Zenka 100mln akcji..
Heheplaczku, znowu zapomniałeś, jak to sam wychwalaleś prezesa, jak tylko zostal wybrany?
Jakie to snuleś plany w związku z rabatem i jak nie przyjmowaleś sceptycznych uwag?
A potem popłakiwałeś, że "zagapiłeś się"...
Zenak zapewne sam zje cię śmiechem, ale ty w swych bomifantazjach zapominasz, co sam pisaleś...
I to też arcyucieszne... ;-D
Zobaczyłeś dziś 0,17?... ;-D
Już tylko grosik do 0,16... ;-D
A potem twoje 0,09... ;-D
Jak długo renkor będzie posługiwał się wymyślonym przez siebie kłamstwem o kursie 9 gr.., które sam wymyślił i prowokacyjnie wywołuje w każdym poście...
Dnia 2013-01-09 o godz. 19:53 ~re napisał(a):
> Jak długo renkor będzie posługiwał się wymyślonym przez
> siebie kłamstwem o kursie 9 gr.., które sam wymyślił i
> prowokacyjnie wywołuje w każdym poście...
Dnia 2013-01-09 o godz. 19:28 ~re napisał(a):
Pisanie krytyczne o posunięciach
> Zarządu i Prezesa, wytykając Im ewidentne błędy, to w/g
> ciebie płacz..
Nie. To nie jest placz. Sam tez krytykują bomizarządzanie.Ale u ciebie placz to wieczne użalanie sie na prezesa, ktorego na początku wychwalałes pod niebiosa, a potem wieszaleś psy. Odrzucaleś fakty i uzasadnione przeslanki odwolując sie do danych sprzed lat i ignorując bomiotoczenia makro i mikro. To upieranie sie przy teoriach spiskowych. To wymyślanie iluzji pod wzrosty... I wieczne narzekanie na wszystkich, ktorzy pisali krytycznie o spółce.
W stosunku do wyzwisk, jakie na mnie pisaleś, hehepłaczek jest komplementem... ;-D
Ja mam dystans do siebie, do ciebie, do forum i mnie twe wyzwiska, klamstwa i fantazje nie ruszają...
;-D
Przeciwnie. Bawią od dawna. ;-D
A bomiwtopieni - czyz to nie trafne określenie? ;-D
Mnie możesz krytykować sobie do woli.
Dobrze wi8esz, gdzie to mam.
Dla mnie to tylko powód do śmiechu... ;-D
Jak każy tutaj, mam prawo do swego zdania.
I mogę każde info przedstawiać w takim świetle, w jakim je widzę.
I tobie nie odbieram tego prawa.
Pisz, ile chcesz, kiedy i jak chcesz oraz co chcesz... ;-D
Skarżysz sie na prowokacje? na klamstwa o 0,09?
Przecież nick był twój, a ty zmienialeś nicki i pisaleś jako hehe pod róznymi IP.
innego hehe tu n ie było.
A sam co robisz? Czy ja kiedykolwiek określiłem cię wulgarnie, nazistowsko lub podbnie? Nie.
Czy podobnie odbijałem ci pileczkę? nie. nie musialem.
Wystarczy mi ironiczny heheplaczek, ktory ciebie i tak doprowadza do furii.
Ale z forum wynika, że nie tylko ja cię tak postrzegam.. ;-D
Co żałujesz, że nie wtopiłeś dodatkowych swoich pieniędzy w tamtą emisję?
Biznes Bomi nie funkcjonował. Ani na poziomie detalu, ani hurtu. Być może model delikatesów jest modelem, który nie ma racji bytu. Od czasu, gdy w Biedronce możesz kupić świeżego królika, świeże ryby, orzeszki pistacjowe i nerkowca, a w tygodniu kuchni chińskiej wszystkie przyprawy łącznie z papierem ryżowym, to może model delikatesów nie jest już nikomu potrzebny.
Po "chleb i mleko" oraz coś na obiad do Biedronki, a po głupoty do hipermarketu.
Na najważniejszym rynku - warszawskim Bomi realnie nie zaistniał, a wszystkie fajne lokalizacje są zajęte.
Trzeba się pogodzić, że niektóre gałęzie biznesu upadają. Była Nokia, spóźniła się ze smartfonem i Nokii nie ma. I nic tego procesu nie zatrzyma, wróci do produkcji kaloszy. Stało się - pociąg odjechał.
Był Kodak - nie ma kodaka, chociaż nikt tam nie popełnił żadnych błędów. Na rynku cyfrówek bez doświadczenia w elektronice użytkowej nie miał szans.
W 2011r. ja jeszcze widziałem szansę dla BOMI. Od początku 2012 już nie. Wpompowanie kilkuset milionów tylko odroczyłoby agonię, bo cały model biznesowy był wadliwy.
Zenku, pisząc iż Prezes zgarniając 200 mln zł za emisję z PP , gdyby ją przeprowadził, mógłby zrobić wszystko od nowa..Na wzór żabki, biedronki , czy jakiegoś innego stwora..
A ty ciągle o delikatesach...
Biedronka zanim zaczęła stawiać swoje sklepy, najpierw skupiła wszystkie ciekawsze place. W to najpierw inwestowała.
Teraz jak chcesz coś postawić o formacie Biedronki, to nie masz gdzie. Myślisz, że dlaczego Lidl tak się wolno ślimaczy? Bo nie ma kasy? Nie! Nie ma placów.
Jak było powyżej 25 groni to też nie wierzyłeś, ze spadnie na 0,18 i bedą przewalać workami...;-D
Jeszcze doczekasz się... ;-D
Niemożliwe?... Zobaczymy... ;-D