• Arcus: analiza Autor: ~gpwnc [178.182.246.*]
    Arcus : analiza http://www.stockone.pl/analizy/102-analizy-bezplatne/43878-spolka-dnia-arcus
  • Re: Arcus: analiza Autor: ~qqq [193.200.215.*]
    5 zł to spokojnie w tym miesiącu
  • Re: Arcus: analiza Autor: ~Alex [94.251.251.*]
    poczekamy zobaczymy, osobiście uważam że teraz wchodzą w posiadanie akcji nowi gracze i jeśli pominiemy jednodniowych graczy wdupaczy to powinno ładnie rosnąć. icm trochę za szybko puściłeś tą ćwiartkę chyba :-]
  • Re: Arcus: analiza Autor: ~ktosik [87.101.79.*]
    To się nazywa trend:)
  • Re: Arcus: analiza Autor: ~qqq [193.200.215.*]
    rosnac będzie do 7-8 zł
  • Re: Arcus: analiza Autor: ~kris b [83.11.234.*]
    mini-apator ladnie sie rozpedza.podobnie kiedys ruszal city interactive.ale w arcusie polowa akcjii mniej.dawno pisalem o arcusie i smiano sie.kto mial racje widac.ale najbardziej wygrywa cierpliwosc a tego b.trudno sie nauczyc.patrzac na wykres to dopiero teraz jest mniej wiecej zmiana trendu.wiec technicy do dziela/pozdro
  • Re: Arcus: analiza Autor: ~icm [195.8.97.*]
    Kris dość często zajmujemy pozycje na tych samych spółkach, Arcusa mam b. tanio kupionego , część ostatnio skróciłem( RSI na wyżynach ), Ostatnio podkupuje Kruszwice i wierzę w Patentusa i Yawal i Orzeł Biały..
  • Re: Arcus: analiza Autor: ~kris b [83.11.234.*]
    wg mnie masz ladny portfel.zdziwisz sie pewnie ale duzo teraz laduje coliana/jutrzenka/ i bank bos sa.ten drugi jest najtanszy z bankow i calkowicie zapomniany.a taki alior wskaznikowo 5 krotnie drozszy od bosia.a na arcusie sa tak zaskoczeni wzrostem ze probuja go stopowac po 1 szt.widac oddali po dolkach.przypominam ze amplico tfi ma duzy pakiet akcjii arcusa od ipo po 17 zl i nie pekli.chwala im za to /pozdro
[x]
ARCUS 6,36% 1,20 2020-04-09 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.