nie wiem co za kretyn z tego xxx, ale widać było, że ktoś zebrał ponad 1 mln akcji, a że na górce ktoś wysypał 100 tys akcji - co to jest? UBIERANIE? nie bądź śmieszny człowieku, dokształć się albo znajdź jakieś adekwatne zajęcie do swojego rozumowania...
Nicolac game tam zaczna sie mocne wzrosty teraz kapitlizacja 30x mniejsza niz pozostalych spolek z branzy gier komputerowych gra Afterfal sprzedaje sie bardzo dobrze na Steamie , nie przegapic promocja sie konczy.
jak ladnie akcyjki ktos sypie az milo patrzec jak ubrali nainwych takich jak kolo :))) ale tak to jest jak ma sie taka wiedze ze patrzy sie na czas na zysk buhahaha :)))) kompletny brak wiedzy z gieldy zeby sugerowac sie czyms takim jak czas na zysk :)))) no ale dzieci tylko to moga i dlatego wciz wtopy maja :))) do szkoly kolo dobrze powiedziales sobie juz czas bo 11 :))))
jak ladnie akcyjki ktos sypie az milo patrzec jak ubrali nainwych takich jak kolo :))) ale tak to jest jak ma sie taka wiedze ze patrzy sie na czas na zysk buhahaha :)))) kompletny brak wiedzy z gieldy zeby sugerowac sie czyms takim jak czas na zysk :)))) no ale dzieci tylko to moga i dlatego wciz wtopy maja :))) do szkoly kolo dobrze powiedziales sobie juz czas bo 11 :)))) i niech ci Pani wytlumaczy co to jest czas na zysk :))))
pewne to moze byc ale likwidacja !!jak myslicie pod co byla pod bitka ostatnio zeby wywalic akcje i tak sie dzialo i dzieje ktos sypie caly czas bo czas dobieg kanca niestety !! w najlepszym wypadku bedzie emisja i zjazd oczywiscie do 10 groszy bo beda syapc akcjami jak na innych spolkach wystraczy wiedziec to i obserwowac spolki wczesniejsze co sie dzialo po emisji !!! ale jak widac szanse sa znikome na uklad i na to bym nie liczyl i bardziej przemaia za likwidacja sam ff mowi za siebie to samo co bylo na Jago !!!!ostrzegalem ostatnio jak podbili do 0,24 groszy zeby nie tykac bo to byla tylko podbitka pod wysyp akcji i ostatnio idzis macie to potwierdzenie !!!
Jeżeli K straci władzę nad PLJ po walnym a wszystko na to wskazuje to kurs pojdzie w górę.
"Wywalanko" tak szumnie zapowiadane nikomu z dużych tu się nie opłaca.
Każdy papier ma mocne i słabe momenty ja widzę, że tu dwie opcje walczą o ten papier więc jest się o co bić inaczej nikt by się tym nie zajmował i nie angażował w przejęcie i obronę firmy. Jak dla mnie margines ryzyka jest mały i poczekam sobie z papierem na to co przyniesie walne, nie ma ryzyka nie ma zabawy . Jak ktoś sie boi ubierania niech idzie na obligacje skarbu państwa a nie siedzi na giełdzie.
Nikt z dużych nie skupuje akcji a to zły sygnał!!!!
Jeżeli byłby możliwy układ FF na pewno by się zmniejszył-bo akcje naprawdę są tanie.
Ale wychodzi z tego że mogą być jeszcze tańsze.
Obym się mylił bo i tak kasy zostało bardzo mało- najgorsza inwestycja jaką miałem zaraz po BBZ. tylko że BBZ nie ogłosiło upadłości i tam jest jeszcze jakaś szansa.
jak już wcześniej pisałem co niektórzy mieli klapki na oczach i na dodatek zryty beret,wierząc grubasowi w jego bajki o milionach dolców. podziękujcie im osobiście ich IP powie wam gdzie ich szukać.
to bylo do przewidzenia ze bedzie to samo co na Jago bylo!! ten sam scenariusz prezes pozbyl sie akcji na gorce i wywalal pol roku temu bo wiedzial co sie kroi wiec podawali jak to pieknie nie jest euro zarcie itp.itd a co dzis jest kazdy widzi !!Dlatego wywalali juz wczesniej akcje bo wiedzieli co sie kroi !!a naganiacze tutaj naganiali ze okazja odpal zaraz bedzie haha to maja odpal tylko w druga strone!!! ale jak sie ostrzegalo to pluli teraz maja strata 50 % w jeden dzien prawie a bedzie wiecej jeszcze bo zejdzie na grosiki teraz niestety!!!