...babcia klozetowa mniej by szkody zrobiła a nawet śmiem twierdzić,że swoim prostym "chamskim" umysłem wyprowadziła spółkę na prosto,obecnie mamy bandę "złodziei" ,którzy przeskakują ze spółki na spółkę wyprowadzając z nich kasę ,jakie państwo taki i biznes.
Za 3 tygodnie są do objęcia atrakcyjne warranty. To, że ludzie nie chcą kupować to mnie nie dziwi. Dziwi mnie natomiast dlaczego na wyścigi zrzucają się po 0,17 zamykając sobie drogę do warrantów i realizując stratę.
Nikt nie mógł obrazić renkora, bo on nie może się obrażać. Musi [musiał] pisać.
Takie zlecenie.
Zenek, to klon renkora, to też go nic nie obrazi....
Nawet, plucie na niego, to on się wytrze, twierdząc , że deszcz pada.
Dnia 2012-12-27 o godz. 18:27 ~Zenek napisał(a):
> No powiedz, ile straciłeś?
Czy tak, jak kracy zawsze
> kupujesz na dołku, a kupujesz na górce.
Mówiłem, że przy
> 0,17 można spodziewać się windy? Mówiłem.
Mówiłem, że
> konkurs audiotele będzie windował cenę? Mówiłem.
Jeżeli jesteś taki madry i przewidujący to dlaczego nie napiszesz, że informacja o walnym i jego dacie to potencjalna informacja o dacie zawarcia układu.
Wiemy już, że w nosa pakujesz sporo ale nie wiemy ile napakowałeś do wora z kolesiami przed zawarciem układu...
"[...] to dlaczego nie napiszesz, że informacja o walnym i jego dacie to potencjalna informacja o dacie zawarcia układu. "
Bo może nie jestem zaślepionym bomifanem?
Walne musiało zostać zwołane, bo zgodnie z prawem, zgłoszenie upadłości musi zostać poddane pod głosowanie na walnym, czy akcjonariusze chcą kontynuowania dalszej działalności firmy.
Tego wymaga prawo.
Dla zaślepienia bomifanów, umieszczono punkt o emisji warrantów po 0,25.
Że też trzeba bomifanom wszystko tłumaczyć. Przecież to Wy topicie swoją kasę.
Pisałem i piszę. Warranty są atrakcyjne, ale nie kupię ani jednej akcji Bomi, bo dla mnie skórka nie warta wyprawki.
kolego zenku, pohamuj swoje wypowiedzi: o konieczności walnego do ogłoszenia upadłości, bo tutaj idzie o pieniądze, a przez takie stwierdzenia i posty, toż to jest jawna manipulacja instrumentem finansowym i jeśli powtórzysz to jeszcze raz, będę pierwszym , kto zgłosi to do KNFu!!!!!!!
"Walne musiało zostać zwołane, bo zgodnie z prawem, zgłoszenie upadłości musi zostać poddane pod głosowanie na walnym, czy akcjonariusze chcą kontynuowania dalszej działalności firmy. "
Jeśli jeszcze raz zasugerujesz, że 21 stycznia będzie głosowanie o likwidacji, to czuj się już zgłoszony do KNFu...
"Wniosek o ogłoszenie upadłości może złożyć dłużnik jak i wierzyciel. Jednak wniosek składany przez dłużnika, z tytułu iż posiada większą wiedzę o przedsiębiorstwie niż wierzyciel, jest różny od wniosku składanego przez wierzyciela.
Wniosek o ogłoszenie upadłości generalnie musi zawierać:
1) imię i nazwisko dłużnika, jego nazwę albo firmę, miejsce zamieszkania albo siedzibę, a gdy dlużnikiem jest spółka osobowa lub osoba prawna - reprezentantów spólki lub osoby prawnej i likwidatorów, jezeli są ustanowieni, a ponadto w przypadku spółki imiona i nazwiska oraz miejsce zamieszkania wspólników odpowiadajacych za zobowiazania spółki bez ograniczenia
2) oznaczenie miejsca, w którym znajduje się przedsiębiorstwo lub inny majątek dłużnika
3) wskazanie okoliczności, które uzasadniają wniosek i ich uprawdopodobnienie
4) informacje, czy dłużnik jest uczestnikiem systemu płatności lub systemu rozrachunku papierów wartościowych /gdy wniosek składa wierzyciel ten punkt jest pomijany/
5) informacje, czy dłużnik jest spółką publiczną w rozumieniu przepisów prawa o publicznym obrocie papierami wartościowymi
Do wniosku należy także dołączyć odpis z rejestru /gdy dłużnik wpisany jest do KRS/.
Jeśli wniosek składa dłużnik powinien także określić czy wnosi o ogłoszenie upadłości z mozliwością zawarcia układu, czy o ogłoszenie upadłości z likwidacją majątku."
Więcej na ten temat na stronie www.poradnikwindykacyjny.com.pl
głowanie o kontynuowaniu działalności nie jest równoznaczne z głosowaniem o likwidacji spółki, zwłaszcza, że dla większościowców przygotowano warranty... po to tylko, żeby ci co przychomikowali te miliony akcji przez ostanie miesiące mieli absolutną większość głosów...
Mówiłem, że przy 0,17 można spodziewać się windy? Mówiłem.
Mówiłem, że konkurs audiotele będzie windował cenę? Mówiłem.
Napisałem też, że udział w audiotele na najaktywniejszego bomifana mnie nie interesuje, bo mogę obejść się smakiem.
Nagroda jest dzielona tylko pomiędzy setką najaktywniejszych bomifanów.
Dla mnie utopienie jakiekolwiek kasy, nawet po 0,18, w Bomi jest głupotą.
Zenek to świr, ? Jakiś bezdomny nawiedzony?
Jaki cel ma pisząc od rana do wieczora naśmiewając się z amatorów BOMI...
Renkor miał WIELKĄ UCIECHĘ.
a Zenek?