Bardzo niejasna sytuacja, a oni sobie spokojnie na targi jezdza.
Czemu ta zasrana firma milczy i nie ma oficjalnych komunikatów co się dzieje, że takie roszady.
Tu by się przydał tylko prokurator bo nie ma słów na to co oni wyprawiają.
Dnia 2012-12-25 o godz. 20:43 ~nn napisał(a):
> Bardzo niejasna sytuacja, a oni sobie spokojnie na targi
> jezdza.
Czemu ta zasrana firma milczy i nie ma oficjalnych
> komunikatów co się dzieje, że takie roszady.
Tu by się
> przydał tylko prokurator bo nie ma słów na to co oni
> wyprawiają.
Pierwsze barczyki oszukiwały we współpracy z forum a tu wiadomo gerg i inni . Póżniej spekulańci opanowali RN . Wszystko wiedzący Gerg powie a jak nie powie to nie chce !Wielce naganiał jak było drogo a teraz może tylko wciska że ma i dokupuje . Wszystko się wyjaśni wkrótce a on może już nie ma akcji . Zrobił swoje .
Jacek Ładny – Prezes Zarządu – REZYGNACJA
Zbigniew Klóska - Wiceprezes Zarządu
Ewa Błażejowska - Wiceprezes Zarządu
Aktualny skład RN:
Marcin Stankiewicz – Przewodniczący Rady Nadzorczej
Mieczysław Halk – Członek Rady Nadzorczej - REZYGNACJA
Ryszard Parosa – Członek Rady Nadzorczej - REZYGNACJA
Marek Kijania – Członek Rady Nadzorczej
Jarosław Rewucki – Członek Rady Nadzorczej
Robert Barczyk – Członek Rady Nadzorczej - REZYGNACJA
Sergiusz Borysławski – Członek Rady Nadzorczej - REZYGNACJA
Jarosław Kowalczyk – Członek Rady Nadzorczej - REZYGNACJA
BRAWO. Spółka od kilku miesięcy bez Prezesa, członkowie RN rezygnują jeden po drugim, a spółka milczy.
Emisja akcji – brak informacji o objęciu, z dużą dozą prawdopodobieństwa, emisja nie powiodła/powiedzie się. Zresztą teraz można akcje zebrać z rynku z ceną o 50% niższą (a końca sypania nie widać)
Tagi POLEKO – „nawiązano kontakty z wieloma podmiotami” itd. itp., dobre sobie!!!, na tym informacje ze strony Spółki jak zwykle się kończą.
Członek/Członkowie RN sypią niemiłosiernie akcjami dalej – infa ze spółki brak.
Lock up Barczyka – do końca br., z opcją do końca przyszłego roku. Więc już w Nowym Roku może sypać.
Nie naganiam na spadki bo akcje Szmatona mam (niestety Ku..wa M..ć), ale są one nieuniknione, do momentu aż jakichś KU...AS jeden z drugim nie wysypie się do reszty.
A co wydarzy się po drodze to już inna para kaloszy.
Może Wam coś świta w głowie, bo ja mam już zwoje mózgowe zmielone przez maszynkę do mięsa.
No zostało trzech członków RN z p.R., chyba zapomnieli się wypisać ;)
Jedno mnie zastanawia, (a w zasadzie nie jedno, bo w tej spółce są same znaki zapytania) po co p.R. w kwietniu wchodził w skład RN tej spółki? Na NWZA on i jego stronnicy mieli stosy pełnomocnictw, kiedy kurs spadł na łeb, na szyję - oni zostali uderzeni po kieszeni równie mocno jak wszyscy inni. No więc po co?
Jak dla mnie pan R. to prawdziwy "amator" łatwych i szybkich pieniędzy. Spółki w których pełnił funkcje członka RN są obecnie w czarnej d...pie, mówiąc w skrócie. Być może zasiada jeszcze w innych radach nadzorczych np. Spółdzielni Mieszkaniowych lub tego podobnych instytucjach, a dlaczego nie. Jedno jest pewne dostęp do łatwej gotówki jest tam praktycznie nieograniczony i niepodlegający żadnym kontrolom.
A teraz jeszcze: To jest nasze wołanie o pomoc! Hipokryzja pełną gębą. Jaki bidulek, ło je je. A co mają powiedzieć akcjonariusze Szmatona?!
Mały miki ma rację pytając: dlaczego Pan R. pozostał jeszcze na dryfującej, tonącej łajbie? RN ma obecnie aż 3 członków i wśród nich Pan R. Czyżby został z palcem w d..pie (czytaj: z parzącym w ręce papierem) i nie zdążył wysypać wszystkiego, przed nadejściem wodospadu, którego jesteśmy świadkami..... nie sądzę!!!
W każdym razie początek Nowego Roku będzie interesujący, być może już jutro będzie ciekawie.
Pan R. znów przekazuje plotki przez telefon o rychłej upadłości za pomocą swoich przyjaciół, których zresztą przy każdej sposobności nabiera i wpiernicza na minę.
Mam nadzieję że w końcu "przyjaciele" połapią się i złożą sympatyczną mu wizytę :)
Ostatnia panika i zjazd z 70 groszy na 55 groszy to pośrednio jego robota.