• Krala kombinuje... Autor: ~jezdziec apokalipsy [95.41.226.*]
    ...http://www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/companiesStatements/EBI/info/452379,taxus_fund_sa_powziecie_informacji_o_zawarciu_aneksu_do_umowy_sprzedazy_akcji
  • Re: Krala kombinuje... Autor: ~haha [86.63.120.*]
    ja pierd ole wiecie wgole o co tutaj chodzi bo ja juz sie chyba pogubilem w tym co kto i komu, kiedy za ile i na jakich warunkach bedzie sprzedawal. Tu podpisza tam odwoluja znow podpisza i i znow odwolaja i tak w kolko az czlowiekowi sie kreci od tego wszystkiego. Na swita zrobia prezent i napisza spolka R.I.P. i bedzie swiety spokoj a wtedy takiego Turka powinni wyslac gdzies na roboty na Syberie jak i reszte tej bandy nieudacznikow i kretaczy :) pozdro inwestorzy i Wesołych Świąt.
    P.s. jak Wy wiecie co kto komu i za ile to piszcie
  • Re: Krala kombinuje... Autor: ~kajko [77.237.11.*]
    wygląda na to, że:
    - poprzedni zarząd sprzedał akcje m development spółce or dom z bardzo dziwnymi terminami płatności, podpierał się prokurentem, który w tym międzyczasie został odwołany.
    - nowy zarząd odwołał tę transakcję i sprzedał komuś innemu.
    - Krala ( stary zarząd) teraz przyniósł aneks do pierwszej transakcji z karą równą cenie sprzedaży akcji
    Taxus ma problem, bo albo zapłaci karę albo sprzeda do or domu akcje M development albo uda mu się wykręcić z tej transakcji.
    To nie jest problem akcjonariuszy M Development ale zamieszanie jest
  • Re: Krala kombinuje... Autor: ~mac [193.25.0.*]
    biją się o naszą spółkę :DD
  • Re: Krala kombinuje... Autor: ~kapitan pompka [62.61.37.*]
    Obserwujcie Alterco! Mają układ, analityk cnbc cena 5,8zł a wartość na akcje 20zł
    dzisiaj było bardzo ważne NWZA...

http://stooq.pl/q/?s=alt&c=5y&t=l&a=lg&b=0
  • Re: Krala kombinuje... Autor: ~xxx [209.5.122.*]
    oj bedzie tu jazda bo jak sie zacznal bic to jeszcze to pojdzie w gore

mam nadzieje ze R.i.P nie bedzie

ktos chce przejac kontrole Taxus tez chyba sprzedal spolke tylko komu?

pisze chyba bo zaraz cos zmienial

cos mi sie zdaje ze TAxus tak jak pisalem wczesniej chce pozbawic glosu reszte i wstrzymal notowania zeby miec pewnosc ze nie beda glosowac
  • Re: Krala kombinuje... Autor: ~xxx [209.5.122.*]
    jestem ciekawwy tylko jednego

jezeli ma byc naprawde totalna walka o spolke to po odwieszeniu notowan ktos musi miec pakiet kontrolny czyli 51% spolki . Taxus komus to sprzedal ciekawe ile ma ten ktos ale napewno ponizej 5% jezeli chce miec pakiet kontrolny bedzie musial dokupic okolo 10% spolki od 0,06 to kupuje po taniosci 10%

co bedzie pozniej

jezeli byly zarzad czy spolka powiazana z zarzadem bedzie chciala kupic spolke to pytanie ile maja teraz czy wogole maja
  • Re: Krala kombinuje... Autor: ~mac [193.25.0.*]
    a kiedy jest to walne 27? bo już się zgubiłem
[x]
MFOOD -4,95% 1,73 2026-03-25 16:30:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.