westaboy- pompa to byla jak denis pompwal pieniadze od durnowatych zarzadzajacych z funduszy emerytalnych,inestycyjnych sprzedajac. im mzonki o swietlanej przyszloci westy - czyli to byla klasyka walu "na akumulator"
Będziemy świadkami wału na 1000% pytanie kiedy?
30 większych leszczy już może tym zakręcić.
Do marca blisko, jankiesi dodrukują zielonego papiera będzie zielono wszędzie.
Baju baju a paier powoli domknię lukę na 0,98 (zbieranie) wtedy wyszczał kuma kolega.
Nowa świeczka i szczyty a kto wie czy Usaki z 1000% nie mają racji na dole oddaje lescz a duzy zbiera uczmy się.
jestem na wescie od kilku zlotych,pozniej troche nizej ale nigdy na ty forum nie bylo tylu gamoni piszacych o niczym,pytanie?co robia na codzien tacy ludzie,ze maja czas pisac co chwile takie glupoty...
Wojtek jeśli jest więcej humoru to lepiej dla wszystkich .
Niektórzy nie pracują ,inni mają zmiany,inni chorują i urlopują
jeszcze inni się habilitują , życie biegnie ciągłym truchtem do przodu.
1,28g takie stężnie występuje w czeskiej.
Dobry czas na zakupy jedni powiększają stratę aby odkupić w nowym roku podatkowym (po świętach) inni zwiększają pozycję aby nie zostać bez akcji).
Bardzo ciekawy kwartał dla Westy, i jeszcze ciekawszy dla posiadaczy.
Do ilu urośnie moon-dial załozył ciekawy watek di ilu spadło bylismy świadkami 2 razy jednak drugie dno nieco wyżej co mogłoby zapowiadać spektakularne wzrosty w pierwszym kwartale 2013 pod raport za IV kwartał 2012 jako najlepszy związany zsezonowością i sprzedażą. O przejęciu nie ma mowy bzdury, produkcja dla......pod znaną marką nie wykluczona.
albo papier jest zbierany 0,70-0,72 albo to tylko przerzutka z kupki na kupke...
męcząca ta Westa...albo może Wieśka...albo Weśta ;-)
własnie weźta cos zróbta ;-))
Proszę przeczytać wątek pana moon-dial tam jest wyższe wyliczenie które ma sesnowne podstawy i właściwe terminy.
Należy cierpliwie czekać większy ruch na tym papierze powoduje z dołka podwójne widły, ktoś zbiera cierpliwie przy ruchu zabiera papier.
Widze, ze cos tu jest chyba zbierane lub ma wyglądać jakby było zbierane...
W swoich decyzjach nie bede sie kierował teorią pana moon-dial ale przeczytam cóż ten Waść naprodukował....
Poznałem tego pana szmat czasu temu na KGHM i Nicolas games
W żadnym przypadku się nie pomylił, przemyślenia są wskazane dla poszerzenia swojej asertywności.
Spokojny cierpliwy gość pisze z sensem każdy podejmuje sam decyzje jednak przeczytać warto, w przypadku Westy jak dotąd się sprawdza scenariusz pana moon docelowo 3,20 w nawiasie.
@Gregg uwiezyłeś Januszowi a on po prostu zrobił swoje nagonił sprzedał kupił po raporcie opylił i zwiał.Anale tak mają.
Ja mam jakiś tam pakiecik ale czekam jeszcze na niższym poziomie owszem kurs zdołowany ale czy nie był zdołowany jak było poniżej 50 groni?
Panowie najważniejsze jeszcze przed
nami
rok 2013 będzie odbiciem roku 2006.
W związku z tym wiadomo co będzie.
I to co koledzy tutaj nam serwują z technicznych spraw
niestety , ale to wszystko będzie miało pokrycie w rzeczywistości.
Nie wszyscy muszą wierzyć i się zgadzać z tym wszystkim.
Wszyscy krzyczą Janusz nagonił ja trzymam po 0,66 dobrałem powazny pakiet niestety to nie ja kręcę kursem i śmiem zauwazyć że ktoś skorzystał z okazji zwalił kurs dzieki raportowi a pisałe że może się nie otworzyć jednak 0,63 domkneli zostawiając 0,98 na górze i beda dotąd kręcić aż zbiorą i domkną ta górną Pieprzoną lukę.
miało byc 2,86 a nie ma jednak po takim zdołowaniu i tak jeban...j próbie uwalenia kursu wielu wywaliło ja wyłaczyłem kompa aby się nie wk....ć.
Gdzieś na watku przewineła się mysl drugie dno 0,63 popatrzcie na wolumen ile to kosztowało i jak szybko powrócili na 0,70 wybierając towar.
Ci co księgują stratę odkupią w okolicy nowego roku aby im akcje nie uciekły powrócimy powyżej złotówki i czekam na swoje 2,86 na które się i tak doczekam gdyż muszą zagrać do ceny w/ck.
Zastanówcie się co mam pisać no co zwalili nam kurs ci cwańsi oddali powyżej złotówki po zaksięgowaniu straty odkupią swój towar ktoś tu nieźle kręci. Przeczytałem temat tego moon"a ja już wcześniej o tym pisałem i nadal smiem twierdzić że to może być hicior na 2013 a moje 2,86 to jest muss dla niektórych wielkich i władnych ale dopóki moga kręcić na małych stawkach to to robią.
Zostawiłem czekam i siedzę cicho zobaczymy jak koniec roku wpłynie na kurs, ja to po prostu wiem i wierzę że tu będzie odpowiednio jednak co mam powiedzieć jak zwalili kurs no co!
Pieniądz lubi czas a szybki pieniądz to kruchy pieniądz jestem i czekam na pierwszy kwartał być może ktos duży chciał zaksięgować stratę , trzyma kurs i zbiera technicznie tak to jest grane.
Jak na razie wyszedłem na anala i głupca zobaczymy co powiecie w marcu miejmy nadzieję że zmienicie zdanie i nigdzie nie uciekłem.
Przy 70 groszach nie honor się odzywać jak zginie ta jeba..a luka i powrócimy do 1,xx byc może coś powiem.
@Janusz
Sorry za anala ale trochę musiałem Cię podpuścić bo od dłuższego czasu nic nie pisałeś. Przed wynikami na 99% było pewne że zjedzie więc sprzedałem (i kupiłem).
Myślę, że zasadniczym błędem jest pisanie kiedy kurs będzie po 2 czy 10zł. Jakby to było takie proste to co za różnica czy kupisz po 70, 40groni czy 1,1zł?
Jakbym słuchał C.K. i nie sprzedałbym w porę Bomi i dalej nie kupiłbym TVN to dziś też bym mógł się w...ć.
Janusz nie masz się co wk...ć tylko trzeba trochę poczekać i nie budować za szybko megaoptymizmu bo sternik to wykorzystuje i tyle.
No.. tak ogólnie to bardzo ch...wa spółka bo słaba zima i akumulatory się nie zużywają :) Pozdrawiam