Wszyscy krzyczą Janusz nagonił ja trzymam po 0,66 dobrałem powazny pakiet niestety to nie ja kręcę kursem i śmiem zauwazyć że ktoś skorzystał z okazji zwalił kurs dzieki raportowi a pisałe że może się nie otworzyć jednak 0,63 domkneli zostawiając 0,98 na górze i beda dotąd kręcić aż zbiorą i domkną ta górną Pieprzoną lukę.
miało byc 2,86 a nie ma jednak po takim zdołowaniu i tak jeban...j próbie uwalenia kursu wielu wywaliło ja wyłaczyłem kompa aby się nie wk....ć.
Gdzieś na watku przewineła się mysl drugie dno 0,63 popatrzcie na wolumen ile to kosztowało i jak szybko powrócili na 0,70 wybierając towar.
Ci co księgują stratę odkupią w okolicy nowego roku aby im akcje nie uciekły powrócimy powyżej złotówki i czekam na swoje 2,86 na które się i tak doczekam gdyż muszą zagrać do ceny w/ck.
Zastanówcie się co mam pisać no co zwalili nam kurs ci cwańsi oddali powyżej złotówki po zaksięgowaniu straty odkupią swój towar ktoś tu nieźle kręci. Przeczytałem temat tego moon"a ja już wcześniej o tym pisałem i nadal smiem twierdzić że to może być hicior na 2013 a moje 2,86 to jest muss dla niektórych wielkich i władnych ale dopóki moga kręcić na małych stawkach to to robią.
Zostawiłem czekam i siedzę cicho zobaczymy jak koniec roku wpłynie na kurs, ja to po prostu wiem i wierzę że tu będzie odpowiednio jednak co mam powiedzieć jak zwalili kurs no co!
Pieniądz lubi czas a szybki pieniądz to kruchy pieniądz jestem i czekam na pierwszy kwartał być może ktos duży chciał zaksięgować stratę , trzyma kurs i zbiera technicznie tak to jest grane.
Jak na razie wyszedłem na anala i głupca zobaczymy co powiecie w marcu miejmy nadzieję że zmienicie zdanie i nigdzie nie uciekłem.
Przy 70 groszach nie honor się odzywać jak zginie ta jeba..a luka i powrócimy do 1,xx byc może coś powiem.
Janusz