Forum Giełda +Dodaj wątek
@Janusz
Sorry za anala ale trochę musiałem Cię podpuścić bo od dłuższego czasu nic nie pisałeś. Przed wynikami na 99% było pewne że zjedzie więc sprzedałem (i kupiłem).

Myślę, że zasadniczym błędem jest pisanie kiedy kurs będzie po 2 czy 10zł. Jakby to było takie proste to co za różnica czy kupisz po 70, 40groni czy 1,1zł?

Jakbym słuchał C.K. i nie sprzedałbym w porę Bomi i dalej nie kupiłbym TVN to dziś też bym mógł się w...ć.

Janusz nie masz się co wk...ć tylko trzeba trochę poczekać i nie budować za szybko megaoptymizmu bo sternik to wykorzystuje i tyle.

No.. tak ogólnie to bardzo ch...wa spółka bo słaba zima i akumulatory się nie zużywają :) Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.