• psychiatra tu potrzebny.... Autor: ~ufff [89.71.61.*]
    ... albo KNF ;)
    Ludzie, ile można pitolić o tym samym. Wyhodowaliście trolla giganta. Trolli się nie karmi, zapamiętajcie to sobie.

Wracając do Bomiego, interesują mnie informacje a nie opinie. Dlatego tu piszę, efekty są raczej mizerne. Z ostatnio znalezionych ciekawostek:
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/HARDEX-S-A-Ujawnienie-opoznionej-informacji-poufnej-pozytywne-zakonczenie-prowadzonych-negocjacji-zawarcie-umowy-przedwstepnej-sprzedazy-przedsiebiorstwa-2495164.html
    związek pomiędzy tymi firmami jest personalny, tzn ówczesny prezes Hardexu to obecny Bomiego. Opóźnianie informacji stosowane jest w szczególnych sytuacjach, na tyle szczególnych, że nie jest zbyt często spotykane. Dało mi to jednak do myślenia bo może wyjaśniać co nieco ;)

Na koniec, porada dla lemingów, które po pracy czytają fora i patrzą na wykresy: obserwujcie notowania "na żywo", samodzielnie wyciągajcie wnioski z tego co widzicie, nie dajcie się nabierać na transakcje "pakietami" akcji po 50 czy 100 sztuk, a przede wszystkim przestańcie czytać bzdury wypisywane na forach....
  • Re: psychiatra tu potrzebny.... Autor: ~puff [31.174.81.*]
    Dnia 2012-12-12 o godz. 10:27 ~ufff napisał(a):
    a przede wszystkim przestańcie czytać
    > bzdury wypisywane na forach....

a nie jest lemingowaniem takie pisanie "dało mi do myslenia" lub to co wyżej?
    to informacja czy opinia?
    naganiasz na Bomi czy Hardex?
    informacji sam szukaj lub konkretnie pytaj, ale forum to miejsce do wymiany właśnie opinii
    sam robisz to, co krytykujesz
[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.