Dzisiaj zedebiutowali na nc. Nie wiem jak ich ocenić. Profil firmy jest ciekawy. Ciekawa czy uda się coś na tym zarobić. na razie jest ponad 60 %. Strasznie mało akcji jest w obrocie. Statycznie debiuty wypadają nieźle ... zobaczmy co dalej ...
i mało i dużo, ale cena emisyjna byłą 50 gr, a nie 5 zł, więc podjąć do kieszeni emisje albo windowac nie trzeba sie za bardzo meczyc. pozatym sa umowy lockup, tylko nie dam glowy czy na te konkretnie
Subiektywnie oceniając współpracę z firma ARI SA wyrażam głębokie rozczarowanie i zdecydowanie odradzam usługi tej firmy. Osoby koordynujące projekt wykazały się brakiem kompetencji, a Pan Prezes brakiem zachowania godnego przedsiębiorcy.
Co nas wyróżnia?
1. Wysoka skuteczność. - nieprawda
2. Trafna ocena możliwości. - nieprawda
Nie wierzę =) Zresztą możecie pisać sobie co chcecie, nie jestem zadowolony i nic tego nie zmieni - sprawa na pewno znajdzie zakończenie w sądzie. 4 Mln to nie dużo jak na firmę, która tym się tym zajmuje na co dzień. Zapraszam zainteresowanych do dyskusji 533320204, a nie piszecie bezsensowne komentarze - jak użytkownik aligator, że załatwili 4 mln dofinansowań na nowe projekty -no i co z tego, to ma być wyznacznikiem wysokiej skuteczności ? =) trzeba może sprawdzić ilu i jakim firmom załatwili dofinansowanie oraz w jakim czasie.
Komentarz użytkownika Michał:
a w czym problem ?? chciało się przypadkiem wykołować i się nie dali..no cóż .. to tylko profesjonalizm
Dobre, skąd wy się bierzecie ludzie ? Chłopie po co piszesz takie dyrdymały, skoro nic nie wiesz o projekcie, o szczegółach, warunkach, przebiegu itd. Pozostaw głupie komentarze dla siebie a nie piszesz na forum nie mając żadnego pojęcia o projekcie - dodatkowo wyraziłem swoją subiektywną ocenę i zaznaczam nikogo nie chciałem oszukać, wykołować. W chwili obecnej to ja czuję się wykołowany i sprawy na pewno nie puszczę płazem. Oczekuje rekompensaty straconego czasu i anulowania FV a także przeprosin Prezesa ARI za nie godne przedsiębiorcy zachowanie
forum bzdetów idź do sądu i tyle jak cię tak to ubodło
ale kombinuj może swój cel osiągniesz mamy czas poczekamy zobaczymy chłopino do czego dojdziesz
zresztą na NC to standard już jak pewnie wiesz - 90% spółek jest obsmarowanych na różne sposoby
Po raz pierwszy i mam nadzieję ostatni piszę opinię na temat firmy z którą podjąłem współpracę. Nigdy nikt nie potraktował nas w ten sposób co firma ARI SA, dlatego stwierdziłem, że wyślę opinie na forum, jako przestrogę dla innych firm.
Nie do końca zrozumiałem co miałeś na myśli z kombinowaniem, aby osiągnąć swój cel, ale nie wiem czy to ma jakieś wartościowe przełożenie na obecną sytuację. Zdaje sobie sprawę z powiązań, układów,itp., Jeśli chodzi o moja sytuację, to chciałem zrealizować projekt bez przekrętów, ale nie spodziewałem się, że sprawa będzie miała tak fatalne zakończenie.
Zgadzam się z Tobą, że nie jest to najlepsze miejsce na wylewanie żalów. Opinie wstawiłem, ponieważ czuję się oszukany i postanowiłem podzielić się swoimi doświadczeniami na forum.
Biorę odpowiedzialność za działania naszej spółki, jestem Prezesem Zarządu i znam się co nieco na prowadzeniu działalności. Jeśli nasz klient jest nie zadowolony ze świadczonej przez nas usługi ma prawo do wyrażania swojej opinii, natomiast my w odróżnieniu do ARI nie chowamy głowy w piasek, tylko staramy się wyjaśniać, niewygodne dla nas tematy jakimi są np. opinie niezadowolonych klientów.
Tak jak napisałem na samym początku wyraziłem swoją subiektywną ocenę na temat współpracy z ARI SA. Oczywiście nie musicie brać mojej opinii pod uwagę, a zamieszczając ją nie kierowałem się zawiścią, ani zemstą tylko przeczuciem, że działam w słusznej sprawie. Jesteśmy firmą , która każdy temat analizuje i nie zadowalamy się byle jaką odpowiedzią.
teraz już wiadomo dlaczego nikt nie kupuje tej spółki
jak można tak traktować swoich klientów, to niedopuszczalne!!!!
podaj ich do sądu za krzywdy twoje, Larrego i moje, niech zwrócą mi pieniądze za utraconeo mercedesa!!!!
Nie lubię uwidaczniać swoich danych w internecie , ale nie mam nic do ukrycia dlatego zapraszam wszystkich zainteresowanych sprawą do kontaktu ze mną. Gróźb się nie boje i innych podobnych...
Aligator pewnie jesteś powiązany z firmą ARI, dlatego przedstaw również wszystkim swoją osobę tak jak ja to robię poniżej, bo też jesteś anonimowy.
Mateusz Szprynger
Prezes Zarządu
Activeo Sp. z o.o.
mszprynger@activeo.pl
www.activegps.pl
Tak jak napisałem, nie mam nic do ukrycia, przeciwnie czuję się oszukany... Pozostaję w oczekiwaniu na kontakt przedstawicieli ARI SA w celu wyjaśnień projektu.