• ARI SA Autor: ~massino_lano [178.37.54.*]
    Dzisiaj zedebiutowali na nc. Nie wiem jak ich ocenić. Profil firmy jest ciekawy. Ciekawa czy uda się coś na tym zarobić. na razie jest ponad 60 %. Strasznie mało akcji jest w obrocie. Statycznie debiuty wypadają nieźle ... zobaczmy co dalej ...
  • Re: ARI SA Autor: ~xtb [93.175.118.*]
    Mało akcji?
    1.000.000 akcji PDA, powodzenia
  • Re: ARI SA Autor: ~gordon [77.115.197.*]
    i mało i dużo, ale cena emisyjna byłą 50 gr, a nie 5 zł, więc podjąć do kieszeni emisje albo windowac nie trzeba sie za bardzo meczyc. pozatym sa umowy lockup, tylko nie dam glowy czy na te konkretnie
  • Re: ARI SA Autor: ~re [93.105.91.*]
    ładne ubieranko
  • Re: ARI SA Autor: ~leman [77.115.197.*]
    tylko kogo i w co? bo narazie to nie handlujemy od paru godzin :)
  • Re: ARI SA Autor: ~kolo [93.175.118.*]
    Drugi Fly/Termorex?
  • Re: ARI SA Autor: ~kolo [93.175.118.*]
    to jak, ilu z Was nabyło ARI dzisiaj?
  • Re: ARI SA Autor: ~Ariana [67.159.5.*]
    Dnia 2012-12-05 o godz. 22:38 ~kolo napisał(a):
    > to jak, ilu z Was nabyło ARI dzisiaj?

ja na open marny tysiac, potem kurs uciekl i dopiero fix
  • Re: ARI SA Autor: ~darek [77.255.69.*]
    kużwa kupiłem po 0,7- 3000 tys i nie ma na rachunku mbank złożyłem reklamacje chyba jeb,,, ten rachunek jak polecacie
  • Re: ARI SA Autor: ~Mateusz [79.110.2.*]
    Szanowni Państwo,

Subiektywnie oceniając współpracę z firma ARI SA wyrażam głębokie rozczarowanie i zdecydowanie odradzam usługi tej firmy. Osoby koordynujące projekt wykazały się brakiem kompetencji, a Pan Prezes brakiem zachowania godnego przedsiębiorcy.

Co nas wyróżnia?
    1. Wysoka skuteczność. - nieprawda
    2. Trafna ocena możliwości. - nieprawda
  • Re: ARI SA Autor: ~Michał [77.253.1.*]
    a w czym problem ?? chciało się przypadkiem wykołować i się nie dali..no cóż .. to tylko profesjonalizm
  • Re: ARI SA Autor: ~aligator [195.206.115.*]
    załatwili ponad 4 bańki na nowe projekty a on pisze o nieskuteczności...dobre
  • Re: ARI SA Autor: ~Mateusz [79.190.132.*]
    Nie wierzę =) Zresztą możecie pisać sobie co chcecie, nie jestem zadowolony i nic tego nie zmieni - sprawa na pewno znajdzie zakończenie w sądzie. 4 Mln to nie dużo jak na firmę, która tym się tym zajmuje na co dzień. Zapraszam zainteresowanych do dyskusji 533320204, a nie piszecie bezsensowne komentarze - jak użytkownik aligator, że załatwili 4 mln dofinansowań na nowe projekty -no i co z tego, to ma być wyznacznikiem wysokiej skuteczności ? =) trzeba może sprawdzić ilu i jakim firmom załatwili dofinansowanie oraz w jakim czasie.

Komentarz użytkownika Michał:
    a w czym problem ?? chciało się przypadkiem wykołować i się nie dali..no cóż .. to tylko profesjonalizm

Dobre, skąd wy się bierzecie ludzie ? Chłopie po co piszesz takie dyrdymały, skoro nic nie wiesz o projekcie, o szczegółach, warunkach, przebiegu itd. Pozostaw głupie komentarze dla siebie a nie piszesz na forum nie mając żadnego pojęcia o projekcie - dodatkowo wyraziłem swoją subiektywną ocenę i zaznaczam nikogo nie chciałem oszukać, wykołować. W chwili obecnej to ja czuję się wykołowany i sprawy na pewno nie puszczę płazem. Oczekuje rekompensaty straconego czasu i anulowania FV a także przeprosin Prezesa ARI za nie godne przedsiębiorcy zachowanie
  • Re: ARI SA śmieć jakich pełno na NC Autor: ~666 [83.30.53.*]
    i tyle
  • Re: ARI SA śmieć jakich pełno na NC Autor: ~Mateusz [79.190.132.*]
    100% racji
  • Re: ARI SA śmieć jakich pełno na NC Autor: ~Brock Lesnar [46.204.50.*]
    ale co potrzebujesz naszego wsparcia...to jest forum i każdy wyraża swoją opinie i nie musi ci się tak samo ona podobać
  • Mateusz prócz zawiści zemsty jaki masz jeszcze cel smarowania na Autor: ~szpieg [81.219.170.*]
    forum bzdetów idź do sądu i tyle jak cię tak to ubodło
    ale kombinuj może swój cel osiągniesz mamy czas poczekamy zobaczymy chłopino do czego dojdziesz
    zresztą na NC to standard już jak pewnie wiesz - 90% spółek jest obsmarowanych na różne sposoby
  • Re: Mateusz prócz zawiści zemsty jaki masz jeszcze cel smarowania na Autor: ~Mateusz [79.190.132.*]
    Po raz pierwszy i mam nadzieję ostatni piszę opinię na temat firmy z którą podjąłem współpracę. Nigdy nikt nie potraktował nas w ten sposób co firma ARI SA, dlatego stwierdziłem, że wyślę opinie na forum, jako przestrogę dla innych firm.

Nie do końca zrozumiałem co miałeś na myśli z kombinowaniem, aby osiągnąć swój cel, ale nie wiem czy to ma jakieś wartościowe przełożenie na obecną sytuację. Zdaje sobie sprawę z powiązań, układów,itp., Jeśli chodzi o moja sytuację, to chciałem zrealizować projekt bez przekrętów, ale nie spodziewałem się, że sprawa będzie miała tak fatalne zakończenie.

Zgadzam się z Tobą, że nie jest to najlepsze miejsce na wylewanie żalów. Opinie wstawiłem, ponieważ czuję się oszukany i postanowiłem podzielić się swoimi doświadczeniami na forum.

Biorę odpowiedzialność za działania naszej spółki, jestem Prezesem Zarządu i znam się co nieco na prowadzeniu działalności. Jeśli nasz klient jest nie zadowolony ze świadczonej przez nas usługi ma prawo do wyrażania swojej opinii, natomiast my w odróżnieniu do ARI nie chowamy głowy w piasek, tylko staramy się wyjaśniać, niewygodne dla nas tematy jakimi są np. opinie niezadowolonych klientów.

Tak jak napisałem na samym początku wyraziłem swoją subiektywną ocenę na temat współpracy z ARI SA. Oczywiście nie musicie brać mojej opinii pod uwagę, a zamieszczając ją nie kierowałem się zawiścią, ani zemstą tylko przeczuciem, że działam w słusznej sprawie. Jesteśmy firmą , która każdy temat analizuje i nie zadowalamy się byle jaką odpowiedzią.

• Re: Mateusz prócz zawiści zemsty jaki masz jeszcze cel smarowania na Autor: ~Ryszard [87.105.249.*]
    teraz już wiadomo dlaczego nikt nie kupuje tej spółki
    jak można tak traktować swoich klientów, to niedopuszczalne!!!!
    podaj ich do sądu za krzywdy twoje, Larrego i moje, niech zwrócą mi pieniądze za utraconeo mercedesa!!!!
  • Re: Mateusz prócz zawiści zemsty jaki masz jeszcze cel smarowania na Autor: ~aligator [195.206.115.*]
    piszesz na forum anonimowo także wiesz jaką masz wiarygodnośc...
  • Re: Mateusz prócz zawiści zemsty jaki masz jeszcze cel smarowania na Autor: ~aligator [195.206.115.*]
    to do Mateusza
  • Re: Mateusz prócz zawiści zemsty jaki masz jeszcze cel smarowania na Autor: ~Mateusz [79.110.2.*]
    Nie lubię uwidaczniać swoich danych w internecie , ale nie mam nic do ukrycia dlatego zapraszam wszystkich zainteresowanych sprawą do kontaktu ze mną. Gróźb się nie boje i innych podobnych...
    Aligator pewnie jesteś powiązany z firmą ARI, dlatego przedstaw również wszystkim swoją osobę tak jak ja to robię poniżej, bo też jesteś anonimowy.

Mateusz Szprynger
    Prezes Zarządu
    Activeo Sp. z o.o.
    mszprynger@activeo.pl
    www.activegps.pl

• ARI tzn-arivederci barany Autor: ~666 [83.5.174.*]
    j.w to oczywiście od zarządu dla akcjonariuszy taki slogan aktualny na wszystkich śmieciach z NC
    nie jestem powiązany z ari ,ale mam ich akcje...no i zaskoczyłeś mnie że się ujawniłeś ale ja będę dalej anonimowy.Pozdrawiam
  • Re: Mateusz prócz zawiści zemsty jaki masz jeszcze cel smarowania na Autor: ~Mateusz [79.110.2.*]
    Tak jak napisałem, nie mam nic do ukrycia, przeciwnie czuję się oszukany... Pozostaję w oczekiwaniu na kontakt przedstawicieli ARI SA w celu wyjaśnień projektu.
  • Re: ARI SA Autor: ~Brock Lesnar [46.204.50.*]
    masz nawet na bankierze dla kogo jest dofinansowanie
  • Re: ARI SA Autor: ~ttt [31.175.147.*]
    Zapraszam na Langloo kolejne bardzo dobre info.
[x]
ARI -9,17% 0,44 2025-10-24 12:26:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.