Po raz pierwszy i mam nadzieję ostatni piszę opinię na temat firmy z którą podjąłem współpracę. Nigdy nikt nie potraktował nas w ten sposób co firma ARI SA, dlatego stwierdziłem, że wyślę opinie na forum, jako przestrogę dla innych firm.
Nie do końca zrozumiałem co miałeś na myśli z kombinowaniem, aby osiągnąć swój cel, ale nie wiem czy to ma jakieś wartościowe przełożenie na obecną sytuację. Zdaje sobie sprawę z powiązań, układów,itp., Jeśli chodzi o moja sytuację, to chciałem zrealizować projekt bez przekrętów, ale nie spodziewałem się, że sprawa będzie miała tak fatalne zakończenie.
Zgadzam się z Tobą, że nie jest to najlepsze miejsce na wylewanie żalów. Opinie wstawiłem, ponieważ czuję się oszukany i postanowiłem podzielić się swoimi doświadczeniami na forum.
Biorę odpowiedzialność za działania naszej spółki, jestem Prezesem Zarządu i znam się co nieco na prowadzeniu działalności. Jeśli nasz klient jest nie zadowolony ze świadczonej przez nas usługi ma prawo do wyrażania swojej opinii, natomiast my w odróżnieniu do ARI nie chowamy głowy w piasek, tylko staramy się wyjaśniać, niewygodne dla nas tematy jakimi są np. opinie niezadowolonych klientów.
Tak jak napisałem na samym początku wyraziłem swoją subiektywną ocenę na temat współpracy z ARI SA. Oczywiście nie musicie brać mojej opinii pod uwagę, a zamieszczając ją nie kierowałem się zawiścią, ani zemstą tylko przeczuciem, że działam w słusznej sprawie. Jesteśmy firmą , która każdy temat analizuje i nie zadowalamy się byle jaką odpowiedzią.