Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Mateusz prócz zawiści zemsty jaki masz jeszcze cel smarowania na

Po raz pierwszy i mam nadzieję ostatni piszę opinię na temat firmy z którą podjąłem współpracę. Nigdy nikt nie potraktował nas w ten sposób co firma ARI SA, dlatego stwierdziłem, że wyślę opinie na forum, jako przestrogę dla innych firm.

Nie do końca zrozumiałem co miałeś na myśli z kombinowaniem, aby osiągnąć swój cel, ale nie wiem czy to ma jakieś wartościowe przełożenie na obecną sytuację. Zdaje sobie sprawę z powiązań, układów,itp., Jeśli chodzi o moja sytuację, to chciałem zrealizować projekt bez przekrętów, ale nie spodziewałem się, że sprawa będzie miała tak fatalne zakończenie.

Zgadzam się z Tobą, że nie jest to najlepsze miejsce na wylewanie żalów. Opinie wstawiłem, ponieważ czuję się oszukany i postanowiłem podzielić się swoimi doświadczeniami na forum.

Biorę odpowiedzialność za działania naszej spółki, jestem Prezesem Zarządu i znam się co nieco na prowadzeniu działalności. Jeśli nasz klient jest nie zadowolony ze świadczonej przez nas usługi ma prawo do wyrażania swojej opinii, natomiast my w odróżnieniu do ARI nie chowamy głowy w piasek, tylko staramy się wyjaśniać, niewygodne dla nas tematy jakimi są np. opinie niezadowolonych klientów.

Tak jak napisałem na samym początku wyraziłem swoją subiektywną ocenę na temat współpracy z ARI SA. Oczywiście nie musicie brać mojej opinii pod uwagę, a zamieszczając ją nie kierowałem się zawiścią, ani zemstą tylko przeczuciem, że działam w słusznej sprawie. Jesteśmy firmą , która każdy temat analizuje i nie zadowalamy się byle jaką odpowiedzią.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ARI -9,17% 0,44 2025-10-24 12:26:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.