Dnia 2012-10-16 o godz. 10:30 ~rankor2 napisał(a):
> IMO - przed raportem za 3Q wysypie się nie tylko
> mkarteria...
https://www.bankier.pl/forum/temat_re-pytanie-dla-zna-f-cow,11902655.html
Dnia 2012-10-11 o godz. 09:17 ~rankor2 napisał(a):
> Po lewej cały czas 1-2 graczy podbija kurs...;-D
Oj, chyba
> wreszcie doczekam się infa, ze supernówka wyszła z
> bomi...;-D
i kolejne
https://www.bankier.pl/forum/temat_re-rankor-bo-juz-mnie,11905890.html
i kolejne
https://www.bankier.pl/forum/temat_re-upadlosc,11845143.html
:D zaiste nieomylny guru kursu BOMI
wkrótce kolejne części np. o tym jak to kurs będzie się zachowywać po wynikach za Q3 2012 :D
a to przed wynikami za 3 Q byli "grubasami" a teraz juz nie ? bo przestalo pasowac do teorji?
zalosny jestes w tych swoich probach ratowania twarzy. od kilu miesiecy nic co piszesz nie jest prawda, ciagle zaliczas wpadki :)
Wizerunkowo byłi i są grubasami, ale w udziałach byli i są cieniasami.
Tyle że grubszymi od ciebie... ;-D
Dla ciebie mogę tu być najgłupszy, zaliczać wpadki i co tam zechcesz...
Ale na razie sprawdziło się moje, ze kurs zjechał i zaliczył 0,18 oraz wiele razy - 0,19.
Tego nie chcesz widzieć... ;-D
Tak jak obrotów na ostatnich sesjach... ;-D
Nie szkodzi...
Ja jestem cierpliwy... Doczekałem zjazdu poniżej 10 zeta, poniżej 5 zeta, ponizej 1 zeta,
ponizej 0,5 zetaq...
Doczekam się i 0,16... ;-D
Ważne, ze czytasz moje posty i na odpowiadasz... ;-D
narazie mam sporo czasu wiec sobie czytam te twoje skowytanie :) przynajmniej troche srednia ci zanize bo byles juz blisko 100% postow w kazdym temacie :)
to kiedy te 16 gr ? moze byc i 19 gr tez mi pasuje , bo stoje na 20 gr i jakos nie moge sie doczekac
piękny skowyt :D
tuptasz nóżkami jak obrazone dziecko :D
Tak, tak.. będzie to 0,16.. czekasz już od lat i nadal nie wiadomo kiedy to się spełni... ale na pewno wszyscy się doczekamy :D Jak wyjścia większościowych przed Q3. Poczytaj sobie swoje mONdrości :)
A teraz leć szybciutko zgłosić ą wiadomość do moderatora :D
Prosze, miejcie troche wspolczucia dla Rankor2 - BOMI-psychola. Nie wywolujcie go bo padnie z wyczerpania piszac sam do siebie na kazdym poscie BOMI.
Proponuje wybrac go najbardziej BOMI-PARANOIKIEM ze wszystkich ktorzy sa na tym Forum
Dnia 2012-11-30 o godz. 14:40 ~rankor2 napisał(a):
> A co to wspólnego z bomibankrutem, z którego fundy uciekły
> pól roku temu?... ;-D
A co to ma wspólnego z BOMI?
WIGi mogą sobie lecieć na historyczne szczyty, ale jak na bomi nie będzie układu, to będzie pogrzeb. WIGI mogą sobie lecieć na historyczne minima, ale jak na BOMI będzie układ, to będzie pompa.
Jeszcze raz spytam.. co to ma wspólnego z BOMI nasza pseudo-wyrocznio? :D
tym samym potwierdziłeś swoją inteligencję i wiedzę o giełdzie :D :D
Jeśli nie wiesz np. jaki wpływ ma wig20 na mWIG40 lub sWIG80 to porównaj sobie ich wykresy.
No chyba, ze dla ciebie BOMI jest notowane na WIG20. Kolejna kompromitacja....
Prosze, zostawcie Rankora 2 BOMI-experta w spokoju bo czlowiek padnie z wyczerpania, pisze 24 godziny na dobe, 7 dni w tygodniu i chyba 52 tygodnie w roku.
On tylko chce zebysmy przyznali ze on jest najmadrzejszy, wiec powiedzmy glosno:
RANKOR2 JEST NAJMADRZEJSZY W SPRAWIE BOMI,
Zrobmy to z samarytanskiego wspolczucia bo zal nam ze RANKOR2 (=ZENEK) poswiecil 90% swojego zycia na pisaniu sam do siebie o BOMI. Widocznie nie ma zycia poza BOMI, wiec jest powazne pytanie: co bedzie robil jak BOMI upadnie wedlug jego przepowiedzi i zyczen? nie bedzie mial celu w zyciu, chyba ze znajdzie sobie nastepna spolke (o ile juz nie znalazl?) na ktorej bedzie bezkonkurencyjnym znawca i mistrzem.
no ale niestety musielibyśmy skłamac.
Mimo, ze trolluje to od lat i poświecił zycie bomi, to co napisze, to za chwilę okazuje się to bzdurą.
Jego ostatnia teoria na temat wpływu zachowania kursu WIG20 na kurs BOMI jest tego wymownym przykładem :D
czekamy teraz na linki dot. korekty na s&p 500, by inwestorzy BOMI brali to pod uwagę. Oczywiście to tylko dla "myślących" :D
Nie mam wpływu na to, co myslisz, ze ja myślę... ;-D
Ale kolejny raz potwierdzasz, ze to dla ciebie za trudne do zrozumienia...
Nie przeszkadza mi jednak to, co mi przypisujesz, bo to swiadczy o tobie i twoim sposobie myslenia... ;-D
no dobra.. wig20 ma olbrzymi wpływa na zachowanie kursu BOMI, tylko ze ja nie jestem w stanie tego ogarnąć :D
Na szczęście są eksperci, tacy jak ty, którzy dzięki swojej olbrzymiej wiedzy tajemnej i analizując kurs WIGu i pewnie innych giełd europejskich przewidzieli, że większościowi wyjdą przed wynikami za Q3 oraz, że będzie to 0,16 :D
O tak! :D Być tak mądrym jak ty... :D O tak :D