• trzymanie Autor: ~harry [79.163.153.*]
    kursu jak dlugo czy jakis chwilowy przeblysk i komu zalezy na tym aby kurs stal w miejscu mysle ze chodzi o obligacje
  • Re: trzymanie Autor: ~shodan [178.36.130.*]
    ta to jeden z elementow tego postoju i wplynie nagatywnie na kurs nie ma co sie ludzic, zyski musialyby byc masakrycznie wyzsze od obecnych poziomow zeby ta lodka ruszyla naprzod. czy cos na to wskazuje? ja takich zmian nie dostrzegam mimo tej konsolidacji i przejec
  • Re: trzymanie Autor: ~janusz 15 [77.253.102.*]
    Inwestycja w to dziadostwo,to porazka.Krok do przodu i do tylu.Ja juz tej firmy mam serdecznie dosc.Odradzam zakup.Niech sie ciule sami bawia w te klocki.
  • Re: trzymanie Autor: ~shodan [77.254.58.*]
    jak ktos ma duza kase 100 200 tys to ta inwestycjaw dlugim terminie 2-3 lata pewnie i przyniesie z 15 % zysku i to byloby dla wielu zadowalajace.Inflacja?Ale dla malego inwestora operujacymi duzo mniejszymi kwotami ,mieszko wydaje sie z perspektywy 1,5 roku marna okazja.Rzeczywiscie poruszanie sie tego kursu moze wywolac spazmy u nieboszczyka>Dlatego mowie ,czekam na wyniki i do lutego podejmuje decyzje o sprzedazy badz trzymaniu akcji,mysle ze skonzcy sie na pierwszym.Oczywiscie inne spojrzenie na te sytuacja maja ludzie kupujacy ponizej 2 zl ale ja sie do nich nie zaliczam.
  • Re: trzymanie Autor: ~shodan [77.254.58.*]
    i jeszcze jedna kwestia .W firmie sa fundusze chodz maja stosunkowo malo akcji i ta dobra skad inad wydawaloby sie firma na dluga inwestycje dobra do inwestowania dla funduszy taka jednak nie bedzie,bo tych akcji w wiekszej ilosci nie da sie zwyczajnie opchnąc.I to jest kolejny minus
  • Re: trzymanie Autor: ~shodan [178.36.150.*]
    analizuje kurs od roku 2003 i nigdy niebylo tu porywajach wzlotow raz kurs siegal 11 zl i to bylo historyczne maximum spolki ,stawiam teze ze to plynnosc jest jednym zglownych aspektow uniemozliwiajacy odlot w kosmos tym akcjom ,czy tak bedzie w ciagu nastepnych 3 lat???CZas pokaze.
[x]
MIESZKO 0,00% 3,95 2014-11-25 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.