Ty znowu o sobie?...
Ze wciąż skarżysz się na rankora?... ;-D
Nie masz co napisać o bomi ani swoim słynnym info na bank, wiec bawisz się w przedszkolakowe przekomarzanki... ;-D
Wciąż masz bomi?... - tak mi przykro... ;-D
Ale pisz dalej, jakoś musisz odreagować swą bomifrustracje i fakt, ze rankor znowu miał rację... ;-D
No i czy nie fajnie tak pogawędzić podczas nudnej bomisesji jak dziś?... ;-D
Nikt bomi nie chce... - tak mi przykro... ;-D
I chyba widzicie, jak od ok. 30 sesji radykalnie spadły obroty poza 2-3 sesjami podbitkowywmi, gdy jakieś drobne bomicwaniaki poubierały leszczyne żyjacą bominadziejami...;-D
Za bardziej niepokojące dla bomiwtopionych uważam co innego - otóż od kilku sesji nie przybywa zleceń poniżej 0,20...
Raczej ich ubywa, co oznacza, iz potencjalni zainteresowani chyba przeszli na inwestowanie w inne walory...
Dnia 2012-11-30 o godz. 16:39 ~rankor2 napisał(a):
> No i czy nie fajnie tak pogawędzić podczas nudnej bomisesji
> jak dziś?... ;-D
Nikt bomi nie chce... - tak mi przykro...
> ;-D
I chyba widzicie, jak od ok. 30 sesji radykalnie
> spadły obroty poza 2-3 sesjami podbitkowywmi, gdy jakieś
> drobne bomicwaniaki poubierały leszczyne żyjacą
> bominadziejami...;-D
Za bardziej niepokojące dla
> bomiwtopionych uważam co innego - otóż od kilku sesji nie
> przybywa zleceń poniżej 0,20...
Raczej ich ubywa, co
> oznacza, iz potencjalni zainteresowani chyba przeszli na
> inwestowanie w inne walory...
jestem ciekawy czy wystawiles chociaz jedno zlecenie kupna w ciagu ostatnich paru sesji= ja tak -i wbrew temu co usilujesz tu wmowic wszystkim byly one powyzej 0,20 konkretnie 0,21 i przez 3 kolejne sesje nie udalo mi sie kupic nawet zalosnych 5000 wiec nie opowiadaj tu tych swoich bajek .Wlacz sie do gry kupuj i sprzedawaj ,moze wtedy bedziesz wiarygodniejszy na tym forum.
na 6 wpisów 4 rankobandzwoł :) no to łatwo sobie policzyć kto na tym forum najwięcej pisze... oczywiscie bezinteresownie! jak będziecie płakać że oddaliście po 20gr to on będzie liczył kabze i zastanawiał się co sobie kupić. nie bądźcie głupcami!