dzisiaj był historyczny dołek... pojawiła się negatywna informacja i mamy czystą sytuację jeśli chodzi o mataczenie zarządu i stanowisko wierzycieli (banków) od teraz tylko w górę. Batony z prawej pojawiły się, żeby wytrzepać małych z akcji, zobaczycie co będzie za kilka tygodni. Pozdrawiam cierpliwych
Ja też minimalnie się dorobiłem kupione po 25 i 26 sprzedane po 30gr kupione po 26 sprzedane po 26gr przed spadkiem- kupione dziś wczoraj i przedwczoraj.
Myślę że po 10grochów nie będę musiał sprzedawać;-)
Ta firma jeżeli upadnie to i tak jeszcze kilka razy da fajnie zarobić.
możesz mnie nazywać jak chcesz dzieciaku, ale zarobiłem tutaj już 2x. Cóż, spadło, kupiłem może za drogo, ale nie widziałem jeszcze takiego, co by wiedział na 100% gdzie jest dołek
Dnia 2013-01-25 o godz. 14:33 ~IGR :))) napisał(a):
> Dołek to dopiero będziesz miał agencie na 0.01.
Niekoniecznie, może nie osiągnąć tej ceny, ale papier przed wycofaniem z obrotu umrze, bo uczestnicy rynku wyprzedali już swoje zasoby a reszta z nim zostanie na zawsze i chyba nawet będą mieli problemy z zamknięciem rachunku, ponieważ gdzieś tam w koszu na śmieci będzie on tkwił jak syfilis a to nie pozwala go zamknąć.
Pozdro
muszę cię zasmucić, nie mam akcji POLJADLA... odpalił mi SL po ogłoszeniu likwidacji, a sporą część sprzedałem po 19 kilka dni temu żeby wskoczyć na inną spółkę. Miałem farta, że nie odkupiłem i tyle. Teraz możesz zaciskać ząbki.