• dołek Autor: ~agent_orange [194.63.135.*]
    dzisiaj był historyczny dołek... pojawiła się negatywna informacja i mamy czystą sytuację jeśli chodzi o mataczenie zarządu i stanowisko wierzycieli (banków) od teraz tylko w górę. Batony z prawej pojawiły się, żeby wytrzepać małych z akcji, zobaczycie co będzie za kilka tygodni. Pozdrawiam cierpliwych
  • Re: dołek Autor: ~Qraś [79.163.11.*]
    hehehh,,...............leszczu..............heheheh
  • Re: dołek Autor: ~aaa [37.128.122.*]
    Bierz kredyt z grubym sie jeszcze nikt nie dorobil:D
  • Re: dołek Autor: ~Meridian [83.31.122.*]
    Aaaaa ja się dorobiłem :) kupione po 0,30 poprzednio i sprzedane po 0,50. Da się ?? Teraz to promocja jakich mało :D
  • Re: dołek Autor: ~gnom [87.205.139.*]
    Ja też minimalnie się dorobiłem kupione po 25 i 26 sprzedane po 30gr kupione po 26 sprzedane po 26gr przed spadkiem- kupione dziś wczoraj i przedwczoraj.
    Myślę że po 10grochów nie będę musiał sprzedawać;-)
    Ta firma jeżeli upadnie to i tak jeszcze kilka razy da fajnie zarobić.
  • Re: dołek Autor: ~agent_orange [194.63.135.*]
    możesz mnie nazywać jak chcesz dzieciaku, ale zarobiłem tutaj już 2x. Cóż, spadło, kupiłem może za drogo, ale nie widziałem jeszcze takiego, co by wiedział na 100% gdzie jest dołek
  • Re: dołek Autor: ~IGR :))) [95.215.194.*]
    Dołek to dopiero będziesz miał agencie na 0.01.
  • Re: dołek Autor: ~jadłospis [78.88.100.*]
    Dnia 2013-01-25 o godz. 14:33 ~IGR :))) napisał(a):
    > Dołek to dopiero będziesz miał agencie na 0.01.

Niekoniecznie, może nie osiągnąć tej ceny, ale papier przed wycofaniem z obrotu umrze, bo uczestnicy rynku wyprzedali już swoje zasoby a reszta z nim zostanie na zawsze i chyba nawet będą mieli problemy z zamknięciem rachunku, ponieważ gdzieś tam w koszu na śmieci będzie on tkwił jak syfilis a to nie pozwala go zamknąć.
    Pozdro
  • Re: dołek Autor: ~czerwonymoskit [88.156.159.*]
    Jednak mieliście rację. Kto lubi ryzyko ten dostaje po łapach.
  • Re: dołek Autor: ~agent_orange [194.63.135.*]
    muszę cię zasmucić, nie mam akcji POLJADLA... odpalił mi SL po ogłoszeniu likwidacji, a sporą część sprzedałem po 19 kilka dni temu żeby wskoczyć na inną spółkę. Miałem farta, że nie odkupiłem i tyle. Teraz możesz zaciskać ząbki.
[x]
POLJADLO 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.