Serdecznie mi takich jak ty żal dla mnie BOMI jest juz od dawna trupem ktorego agonia jest tylko rozciągnieta w czasie bez ŻADNYCH SZANS NA REAKTYWACJĘ 43% strat w jednym kwatrale rok do roku .... mówi ci to coś Na co tacy jak ty liczą ...na drapane Rozpoczyna sie sezon grzewczy więc będziesz miał czym rozpalić w piecu tyle za miesiąc dwa będą warte te ( akcje )
Ciebie nie trzeba ubierać, ty jesteś tak madry inaczej, bomikretino, że sam sie ubierasz... ;-D
A potem płaczliwie popiskujesz na rankora... ;-D
I nawet nie rozumiesz róznicy między podażą a popytem na bomi... ;-D
Wychyl się znowu i zacznij kupować po 0,21... ;-D
Czekają na ciebie!
Inni juz przejrzeli na oczy i pozdejmowali zlecenia z lewej po 0,19.
Wczoraj było prawie 300K, a dziś... - już chyba tylko ty i twoi kumple z trzepaka... ;-D
Kilka dni było nudno...
A dzisiejsze desperackie zabawy zdesperowanej i zniecierpliwionej drobnicy z podbitkami DWIEMA AKCJAMI na 0,21 najlepiej pokazują, ze popytu nie ma i bomigrawitacja ciąży, a bomimakulatura coraz bardziej parzy w łapki.
Niedługo 0,19 bedzie marzeniem... ;-D
Ależ wszystko, co piszesz, oczywiście jest twoim faktem - z twojej bomizdesperowanej wyobraźni... ;-D
Ale fantazjuj dalej ;-D
Lubię czuć ten ucieszny strach w twoich postach... ;-D
Twoja stara śpiewka jest już tak stara,że nikogo nie rusza.
Tak mam akcje bomi.
Tak ubrali mnie po.............(w miejscu wykropkowanym w pisz wartość, która ci odpowiada)
Tak jestem umoczony.
Tak jestem wystraszony.
Tak mam akcje bomi.
Tak ubrali mnie po.............(w
> miejscu wykropkowanym w pisz wartość, która ci odpowiada)
> Tak jestem umoczony.
Tak jestem wystraszony.
No i nie bolało... ;-D
ładnie przyznałes się... ;-D
Grzeczny chłopczyk... ;-D
Pisałem już wcześniej o swoim posiadaniu.Gdybyś uważał i nie kasował postów to mógłbyś do nich wrócić i wpisać wartość w wykropkowane miejsce.
A tak...?
Potwierdza się więc, że pisze was tu więcej pod jednym nickiem bo nie uważacie a poza tym nikt normalny w pojedynkę nie mógłby spędzać tyle czasu na forum.
Po to do wróżki lub forumowych bomiekspertów... ;-D
Nikt ci na giełdzie zadnej daty nie poda...
Ale spodziewam się jeszcze w tym roku.
Ja od Mikołaja jadę znów na kolejne wczasy, więc może jakiś rajd mikołąjkowy może przyjdzie,
ale nie liczyłbym na to w bomi, skoro juz teraz takiś gruby wystawia zaporowe batony po lewej i podbija cenę...
To klasyka ubierania na bomi. Wielokrotnie i skutecznie przerabiana.
Ciagle piszesz o tym jaki jestes doskonaly w przewidywaniu przyszlosci bomi. Na dowod tego wygrzeb jakis post sprzed 2-3 lat i udowodnisz, ze znowu miales racje.
Data wyjazdu 14 grudnia i moze juz sie nigdy nie pojawisz.
I maswz rację, bomituptusiu... ;-D
Na razie miałem racje częściej niż ty. I dłużeju... ;-D
Ja wciąż nie odwołuję zjazdu na 0,16 i przejscia w upadłość likwidacyjną...
A wyjazd mam na mikołaja, ale zabieram kompa i jeśli bedzie zasięg, nie pozwolę ci o mknie zapomnieć... ;-D
Cieszysz się|?... ;-D
Na pewno! ;-D
Oj, pasjami lubisz czytać moje posty, bomituptusiu... ;-D
I to ty nie masz kontrargumentów na moje rzekome kłamstwa, które wciąż rynek i czas potwierdza, zaś twoje prawdy są bomiwarte... Czyli nic. ;-D
W finale?...
Finał właśnie dobiega konca... ;-D
Ile sesji ostatnio bomi dotykało 0,19...
O grosz wyżej od historycznego minimum na 0,18...!!!
I mysliswz, ze nagle dziś bomi przestało być bankrutem, a rynek oszalał na punkcie bomi zakupów beż zadnego info?...
Tu juz wielu tak myślalło i witało się z bomigąską... ;-D
A potem spadki i zanik obrotów... ;-D
Ale zawsze mozesz pocieszać się starą prawdą giełdowych leszczy "tym razem bedzie inaczej"... ;-D
Tyle twojego. ;-D
Jakoś nie zauważyłem, by się dławił... ;-D
Raczej "bawił"... ;-D
I kto wie - może nawet dotknąc 0,06... ;-D
Jak dotknie, możesz uznać, ześ lepszy ode mnie... ;-D
Piszesz:
Mam tylko satysfakcje i
> bomiucieche, że moge popisac z tak znakomitym
> bomiwizjonerem.
Niestety, nie odwzajemnię... Nie jesteś ani znakomity, ani bomiwizjoner... ;-D
Ale jak spadnie poniżej hehepłaczkowego 0,09 - to juz uznam cię za bomiwizjonera, od którego mogę się uczyć... ;-D
pytanie nadal aktualne :D
przecież on wie wszystko. Nawet to ile kupiłem w piątek tego papieru po 0,19, ile dziś upłynniłem i ile mi zostało :D
Drobna rada dla wszystkich
nie kierować się nagonkami na wzrosty i spadki (szczególnie od ludzi, których sensem życia jest przesiadywanie na takich forach - to zwykle zakompleksieni nieudacznicy, którzy tak zarabiają na chleb albo co gorsze, robią to za frajer ), tylko mieć swój rozum. Nigdy ale to nigdy nie dokonuj decyzji inwestycyjnych, bo "ktoś napisał na forum".
Trole do jaskiń! :D
Jeszcze doczekasz się... ;-D
Na razie zobaczyleś 2 razy 0,17... ;-D
Pomylka o grosz mnie nie kompromituje, za to ciebie ta cena ośmiesza, bo nie dopuszczaleś tego poziomu...
Nie interesuję mnie, ile ktoś kupił czy sprzedał... ;-D
Jego kasa, jego, cyrk, jego ryby...;-D
A tu się zgadzamy:
> nie kierować się nagonkami na wzrosty i spadki, tylko mieć swój rozum. Nigdy ale to nigdy nie dokonuj decyzji inwestycyjnych, bo "ktoś napisał
> na forum".
Caly czas do tego namawiam: DO MYŚLENIA PRZED KUPOWANIEM BOMI... ;-D
No i co, bomimajtku?!
Doczekałeś się mego śmiechu z ciebie i 0,16...;-D
0,16... - i wciąż masz bomi?! - tak mi przykro...;-D
Mam tym razem z ciebie wyjatkową radochę. Nie z twej czy czyjejkolwiek straty, ale z ciebie tak jak z heheplaczka, tj. twej naiwności, arogancji oraz madrosci inaczej...;-D
Szkoda, że nie widziałem twej miny, jak zobaczyłeś to 16 groszy...;-D
Macie nagrodę ode mnie - uwalniamwas od swetgo śmiechu... ;-D
Znikam z watku, a was pozostawiam z moim śmiechem i waszym strachem przed l;ikwidacją oraz zjazdem na heheplaczkowe 0,09 pln...
Niemozliwe? Zobaczymy...;-D
jak tam zleci - znowu się odezwę...;-D
Tiaa...;D
Wiedziałem, ze jako typowy bomifrajer bedziesz chwalił sie zarobkiem...;D
A juz myślałem, ze masz wiecej klasy od kracego i hehepłaczka...
i jakos dziwnie przemilczałeś zjazd na 0,16...;-D
Normalka u takich jak ty... ;-D
Głupio było przyznać racją rankorowi, bomilionerze?...;-D
No, ale mam niezłą uciechę z ciebie, ze zobaczyłes nie tylko 0,16 ale i 0,06... ;-D
no to powodzenia w bomizarabianiu.
marny je3dnak z ciebie spekulant, skoro stoisz na 0,05.
prawdziwy zarobek tu moze być od 0,03.
Niemozliwe? Zobaczymy...;-D
dla mnie to może być tu i 0,01
kupie po 0,05 i sprzedam po 0,07. potem znów kupie, albo i nie itd. itd. Ty piszesz o bomi, a ja zarabiam na bomi. Ot taka różnica. Nie siedzę tu na forum, by komentować co się z spółką dzieje. W przeciwieństwie do ciebie nie mam żadnych emocji do bomi, a zarobiłem na niej tyle, że nawet jak stracę 100% z ustawionego kapitału, to będę do przodu.
Nie oczekuj kolejnych odpowiedzi, bo szkoda mego czasu. Tym bardziej ze ton twoich wypowiedzi, który naśmiewa się z tu u***nych i wszędzie trąbienie "a nie mówiłem" pokazuje twoją prawdziwą naturę i jak malutki jesteś.