• kurs plj Autor: ~jcr [79.190.233.*]
    Kurs akcji zachowuje się gorzej niż kursy innych spółek które są w upadłości likwidacyjnej. Czy to normalne?
  • Re: kurs plj Autor: ~pankracy [95.160.229.*]
    mi sie wydaje ze lepiej patrz np. advadis
  • Re: kurs plj Autor: ~agent_orange [194.63.135.*]
    uszy do góry, trzeba przeczekać trzepanie, które może się skończyć w każdej chwili odpałem przed infem... popatrzcie sobie w raport, tutaj do likwidacji droga daleka, a obecna cena to rzeczywiście coś jakby rajd w dół pod likwidację, co ja osobiście odczytuję jako trzepanie...
  • Re: kurs plj Autor: ~gnom [78.30.94.*]
    No myślę że nadszedł czas na zakupy- obroty spadają przy spadkach.... coraz mniej chętnych do oddawania akcji, jeżeli ukaże się choć jedna dobra informacja to zatrzymamy się dopiero na dużym oporze przy 33 gr.Czego sobie i wam życzę
  • Re: kurs plj Autor: ~korbaczewski [95.49.85.*]
    Też chyba trochę uśrednię.Wchodziłem przy 33gr więc trochę za dużo wolnej przestrzeni mi się tu zrobiło.Wyniki za 3Q oddalają moim zdaniem ryzyko ogłoszenia upadłości likwidacyjnej i rzeczywiście jakiekolwiek dobre info wygeneruje silny impuls popytowy.Jedynym problemem jest to, że nie mam za bardzo pomysłu co mogłoby na tę chwilę być taką informacją...Jakieś pomysły?
  • Re: kurs plj Autor: ~gnom [37.225.148.*]
    A mi sie wydaje ze upadlosci likwidacyjnej nie bedzie to typowa gra na zwloke Kosciuszko boji sie zeby nie stracic firmy i dlatego sa takie cyrki ciekaw jestem czy Moska przy tych spadkach dobral akcji bo obroty w niektorych dniach byly spore. A poza tym spolka ma tylko 27%zadluzenia w stosunku do majatku jaki posiada bankruty sa pozadluzane po 80-90% zobacz Bomi.Ja wyszedlem przy 26gr i wchodzilem po 23-22 i 21 jezeli jescze by spadlo to tez dobiore:-)
    będzie to informacja o ogłoszeniu przez sąd trybu upadłości układowej, co spowoduje wystrzał... niewielkie, bardzo niewielkie szanse są na jakieś uzgodnienie z bankiem konsensusu i wycofanie wniosku, ale na to bym nie liczył... upadłość układowa, pod to teraz gramy panowie i uszy do góry. Trzeba mieć cierpliwość i najlepiej nie patrzeć w notowania i nie podniecać się spadkiem 1-2 gr... moim zdaniem już bardziej nie spadnie.
  • Re: kurs plj Autor: ~korbaczewski [95.49.106.*]
    Też przychylam się do scenariusza układu, ryzyko likwidacji jest tak znikome, że nie biorę go nawet pod uwagę.Owszem, martwi spadek przychodów o 61% Q/Q, martwi ujemny cash flow finansowy co świadczy o tym, że spółka nadal wyprzedaje środki trwałe, martwi wewnętrzna przepychanka Moski i Kościuszki ale to wszystko nie składa się jeszcze na obraz spółki do likwidacji.Moim zdaniem będzie układ, ale nie wydaje mi się, że da to impuls na tyle silny by pokonać na trwałe 30-35gr...
  • Re: kurs plj Autor: ~rychu [89.191.170.*]
    jak na razie nie wygląda to za dobrze i nic nie wskazuje aby miało być lepiej, a wewnętrzne z całą pewnością nie pomagają spółce
    moja średnia 22 więc dla mnie wyskok powyżej 30 już jest ok.
  • Re: kurs plj Autor: ~czerwonymoskit [88.156.159.*]
    Oj podaż zasypuje popyt coraz niżej. Chyba będzie jeszcze w dół.
    bardzo proszę, chętnie kupię. jak spadnie na 19, to tylko dokupię :) na bomi też spadło na 19 żeby później wybić na ponad 30 gr...
[x]
POLJADLO 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.