Ile tam pasuje , pasuje 1 zł może być nawet niżej gracie ze sobą i ya swoje to bez różnicy.
Natomiast koniec roku 2014 to coś koło 15-20 zł jak świat będzie istniał.
Ale nie ma co się martwić najwięcej macie Wy do stracenia .
Widać jak nie wytrzymujecie a przecież się nie spieszycie.
I rada co możecie zrobić , udawać że jest super i grać ze sobą.
Reszta kibicuje macie przewage 1 bramki , ale to samobój
osiołku, ja się Trakcją nie martwię
piszę to celowo, bo za kilka miesięcy będę Ci mógł udowodnić co było lepsze , Trakcja czy Anioła
i w porównaniu z Tobą mam odwagę wyrazić swoje zdanie
nie musząc się podszywać pod innych czy ciągle zmieniając nicka
popatrz sobie na wyniki Anioły i Trakcji
aaaa zapomniałem, nie znasz się nic a nic na rachunkowości
Jezeli mozemy cos jeszcze zrobic to poprosie to zrobimy przed jazda na 096 buhaaaaaaaaaaaaaa
Pokazalismy co potrafimyna trakcji to i tu bedzie podobnie
To co cio...,
to 96 bedzie sam czy liczysz jelopie na innych dalej bez mozgu fvajevze
11,5 troszke odrobiles a gdzie reszta wez lusterko scignij majty i zagladnij przez ramie heheeee
moszesz skoczyc na balwana a tymi 40 k udlawisz sie bo ich nie sprzedasz
Może za ostro bo nam kolege zniechęcisz .
Typuje poniżej 096 kurs i możliwość kupna pozostałym .
Ja proponuje robić zakłady na koniec 2013 -14
Mój typ to 12,8zł ale moge się mylić
spolka z przyszloscia na pare lat
a kurs moze wracac powoli skad spadl w takim samym tepie wiec za 2 lata moze byc dwucyfrowo wyniki sie licza i juz widac ze w trakcie ostatniej przeceny aniola nie ucierpiala zbiera sily do wskoczenia na 2zl takie moje zdanie
pozdrawiam i smacznego jajeczka
na szybko wygląda to tak, że pan prezes Anioła naprawi szkodę jaką wyrządził spółce (oceniam, że przystąpienie do TPP sp. z o.p. sp. k. kosztowało spółkę ok. 4 mln zł) a umowa inwestycyjna z Proteą około 10 mln). Wiadomo gdzie pieniądze wyszły to wiadomo gdzie się znajdą.
Pan prezes Anioła to niewątpliwie utalentowany człowiek (podobnie jak jego dyrektor finansowy), bo udało mu się zniechęcić do siebie większość akcjonariuszy spoza poznańskiej ferajny. Idzie w zaparte, ale upór nic nie pomoże na KNF, prokuratora, sądy. , No i w końcu nie można walczyć z całym światem, bo co jest warte takie życie jeżeli gdziekolwiek się pokazujesz to wytykają cię palcami i mówią ile to nakradłeś?. Prosta zależność jaka praca taka zapłata. A że praca była oszukańcza to musi być ZADOŚĆUCZYNIENIE, a potem akcjonariusze może po chrześćjańsku wspaniałomyślnie wybaczą. Ale zanim na nowo pokochamy się z "Aniołami" jak bracia, to rozliczymy ich jak Żydzi.
nie wiem czy będą rewelacyjne, nie było komunikatu o skończeniu robót, a że spółka rozlicza się proporcjonalnie to zyski zobaczymy dopiero po zakończeniu prac.
Zrobił to co JUDASZ ?schnie na gałezi ?, wcześniej czy później robale i szpaki wydzióbią srebniki , chyba że do stowarzyszenia przystąpisz do konca roku zakupionym pakietem po 96gr i uzupełnisz wirtułalny pakiet podprogowy cepra i kowala .
Zanim trafią do CELI za kradzież , solą i chlebem bo reszta przejedzona ugoszczą tylko się zgłoś
ENTER GOTOWY zamiast łopatki a Qłówno samo się nie posprząta na cud bym nie liczył przed 2050
A i o spokoju radze zapomnieć przed ową datą
to jakie macie typy do końca roku? mój już znacie
Autor | kazach. [195.116.245.*] 2012-11-16 13:10
kolego podszywaczu - na co Cię stać?
jak widzisz kursik ?
Jaki chcesz taki bedziesz miał nie zapomnij o enterze powodzenia.