przegonic to mozesz sam Siebie za te idiotyzmy ktore od kilku tygodni tu wypisujesz .
Moimi akcjami skarmie Ciebie i twojego towarzysza niedoli niejakiego (on ona ono ?)
Zosko po ca. WK=2-2,5)
Tylko jedna prosba , przyszykuj wieksza sume pieniazkow bo ja mam niemaly pakiecik.
Aha bym zapomnial wiesz luki w zebach da sie jakos wyleczyc ale jezeli je masz rowniez
w mozgu ???? to jest niewykonalne i nieuleczalne !!!
pzdr.dla twardzieli
Troche szkoda mi cennego czasu , ale Ci odpisze !!!
Zakladajac ten watek " oszolomstwo won z papiera " nie pisalem tego konkretnie do Ciebie
Napisalem to z mysla o wszystkich" ciekawe kto pierwszy sie tutaj odezwie"?
Znasz zapewne staroslowianskie przyslowie
" uderz w stol a nozyce sie same odezwa "
Psychologia czlowieka obnazyla Twoja slabosc , poniewaz jaklo pierwszy zameldowales
sie tutaj i bronisz sie jak mozesz ?
A teraz rzucasz obelgami i wulgaryzmami?
Dlaczego?
JESTES NAJWIEKSZYM OSZOLOMEM I TO TAKIM KTORY SIE DO TEGO PRZYZNAL
Moja rada to troche wiecej pokory i pamietaj ze nic na sile a szczegolnie na gieldzie.
Panial?
już ci odpowiedziałem na alterco, ale tu też napiszę. pojmoj, miałem znów alterco, o czym pisałem koledze BartoszowiW, sprzedałem przed wynikami, bo zakładałem, że będą masakryczne i były. ja na alterco już 4x zarobiłem. kolejna sprawa: po co piszesz to na forum alterco? albo żeby mnie tam obśmiać? albo by nagonić na fasing? szczerze to trochę niezdrowe. wyzywacie się z człowiekiem o wielu nickach, łazisz na inne fora i przenosisz tam swoje problemy. człowieku grasz fundamentalnie, to czym się emocjonujesz, rób swoje. a co do rady, żebym uczył kolegę o wielu nickach, ja nie mam sprzymierzeńców, więc nie wiem czemu oczekujesz bym za kogoś odpowiadał, nie pochwalam jego zachowania, ale co ja mam do tego? chłopie ile wy macie lat? inwestujecie na giełdzie, a na publicznym forum jak dzieci się kłócicie i wyzywacie.
Co, Zosia czysty przypadek, że tak razem wskoczyliśmy, .. skorzystasz z porady tego byka i twojego znajomka pojmoja i poduczysz mnie polskiego, ,, ale najpierw jego naucz ortografii/ okropne błędy na ALT
pojmoj i człowiek o wielu nickach, obaj się wyzywacie, nie wiem po co, a tym bardziej nie wiem po co mnie w to mieszacie, podkreślam po raz ostatni, ja na tym forum nigdy nie napisałem, że ktoś jest leszcz bo ma/ nie ma fasingu, nie napisałem, że kurs spółki będzie w długotrwałej formacji spadkowej/osiągnie kurs 50 zł, napisałem, że to spółka dobra fundamentalnie, napisałem również, że dobrze wychodzi na niej at, nie wiem czego ode mnie oczekujecie, ludzie to jest giełda, mnie nie obchodzi kto jak gra, ja gram po swojemu, nie wiem po co się emocjonujecie?
Taaaaa!!!, zameldowałem się pierwszy, na tym wątku, bo to właśnie Ty, wcześniej obrażałeś i wyzywałeś mnie a zwłaszcza Zosia / znam tylko z forum/, tylko za to, że mieliśmy skądinąd inne realistyczne a nie oszołomowate opinie dot. spółki a zwłaszcza jej wyceny ..Tak, ze Ty tylko Ty, byleś prowokatorem i dalej jesteś oszołomem razem z tymi którzy bezpodstawnie twierdzą, że spólka jest warta 50, 100,czy 150zł
Moja rada to mnie arogancji i buty..
dobra, pojmoj piszę po raz ostatni na tym, czy innym forum. historia pobytu na forach bankiera dała mi cenne doświadczenie socjologiczne. z całej przygody jesteś moją wisienką. nie mogę się nadziwić, że człowiek, który twierdzi, że ma akcje za duży pieniądz, gra fundamentalnie wyzywa innych na publicznym forum, czy też robi różne prowokacje. nie wiem, co tym osiągasz? czujesz się dowartościowany jakoś? chłopie masz pieniądze to osiągaj zyski, nie trać czasu na pierdoły. nie wiem, spędzaj więcej czasu z rodziną, jak nie masz kup rybkę. nigdy nie napisałem ci sprzedaj fasing. mnie to nie obchodzi, co i w jakich ilościach masz w portfelu i jak grasz. jeżeli udzielam się na forum, to by wyrazić swoje zdanie, poznać opinie innych i ewentualnie coś wyciągnąć dla siebie. to co uprawiasz uważam za nie zdrowe. ok, twoje życie, twoja sprawa. nie wnikam. okazuje się, że pisanie na forum to strata czasu. a i jeśli masz zamiar dalej uprawiać czarny pr, to proszę bardzo, mam to w dupie, chłopie mi zależy na zarabianiu pieniędzy, a nie na przepychankach słownych. pozdrawiam serdecznie i życzę udanych inwestycji.
Zosia, ty po prostu lecisz w ciula:
1. jesteś niby chłopem a podajesz nick...ale, aj tam ...ale, aj, tam, każdy może..
2. manipulacja i perswazja, nie jest ci obca,..to pierwsze raczej..
3. Odsyłasz, prawie każdego do nauki o giełdzie!!
3. pięknie i długo piszesz po polsku,ale tak naprawdę to gówno piszesz, żadnej treści nie ma..tak ścisnąć to GÓWNO ZOSTAJE.
4. cały dzień siedzisz i odpisujesz każdemu, . na wielu spółkach z wielkim znawstwem znasz się,, na tylu spółach?
5.Lubisz jak cie chwalą i cieszysz się jak dziecko, ale jak tylko coś nie tak, to uciekasz i się obrażasz
6.Zazdrościsz ludziom np. 1973, bo nie potrafisz tak pięknie manipulować j...
Wnioski:
Niedowartościowany, cholernie ambitny i inteligenty, osobnik,udaje , albo podstawiony
przez../
cdn
podobno dostales nauczke i napisales ze wiecej sie tu nie bedziesz produkowac !!!!
Widze ze mimo sprzedania akcji ,dalej sie tu krecisz .
PO CO TO ROBISZ TAK BEZINTERESOWNIE?
Dalej jak w tytule watku.