Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: oszolomstwo won z papiera

już ci odpowiedziałem na alterco, ale tu też napiszę. pojmoj, miałem znów alterco, o czym pisałem koledze BartoszowiW, sprzedałem przed wynikami, bo zakładałem, że będą masakryczne i były. ja na alterco już 4x zarobiłem. kolejna sprawa: po co piszesz to na forum alterco? albo żeby mnie tam obśmiać? albo by nagonić na fasing? szczerze to trochę niezdrowe. wyzywacie się z człowiekiem o wielu nickach, łazisz na inne fora i przenosisz tam swoje problemy. człowieku grasz fundamentalnie, to czym się emocjonujesz, rób swoje. a co do rady, żebym uczył kolegę o wielu nickach, ja nie mam sprzymierzeńców, więc nie wiem czemu oczekujesz bym za kogoś odpowiadał, nie pochwalam jego zachowania, ale co ja mam do tego? chłopie ile wy macie lat? inwestujecie na giełdzie, a na publicznym forum jak dzieci się kłócicie i wyzywacie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FASING 3,33% 15,50 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.